Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Kadrovske spremembe v BMW Group Centralna in Vzhodna Evropa.

Andreas Ptacek novi generalni direktor BMW Group Slovenija.

Ljudje

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~96,59 KB)

Ljubljana. S 1. junijem 2012 bo v BMW Group Centralna in Vzhodna prišlo do kadrovskih sprememb. Andreas Ptacek (46), pri BMW zaposlen od leta 1996, bo prevzel funkcijo generalnega direktorja BMW Group Slovenija.

 

V zadnjih 16 letih je Andreas Ptacek pri BMW opravljal vodstvene funkcije na področjih prodaje, marketinga, produktnega vodenja in organizacijskega razvoja.

 

Njegov predhodnik, Miha Ažman, po petih letih in pol vodenja BMW Group Slovenija prevzema novo pozicijo v BMW Group Centralna in Vzhodna Evropa v Salzburgu.

 

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI, Husqvarna Motorcycles in Rolls-Royce eden najuspešnejših proizvajalcev avtomobilov in motornih koles na svetu. Kot globalno podjetje vključuje BMW Group 25 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah, medtem ko obsega njegova prodajna mreža več kot 140 držav. V poslovnem letu 2011 je BMW Group po svetu prodal približno 1,67 milijona avtomobilov in več kot 113.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je za finančno leto 2011 znašal 7,38 milijarde evrov, medtem ko so prihodki znašali 68,82 milijarde evrov. 31. decembra 2011 je podjetje po vsem svetu zaposlovalo približno 100.000 delavcev.

Uspeh BMW Group je vedno temeljil na dolgoročnem razmišljanju in odgovornem ravnanju. Iz tega naslova se je podjetje znotraj verige ustvarjanja vrednosti zavezalo trajnostnemu razvoju na področju ekologije in družbe, sprejelo celovito odgovornost za proizvode in podalo jasno obvezo za ohranjanje virov v sklopu integralnega dela strategije podjetja. Zaradi svojih prizadevanj zaseda BMW Group sam vrh lestvice trajnostnega razvoja v svoji industrijski panogi po indeksu Dow Jones Sustainability že sedmo leto zapored.  

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - julij 2021.
05.07.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava