Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW i partner nagrad Wallpaper* Design Awards 2015. Benoit Jacob, vodja BMW i oblikovanja, je član pomembne žirije.

BMW je partner enajste izdaje nagrad Wallpaper* Design Awards. Dogodek, ki bo potekal v Londonu v četrtek, 15. januarja 2015, slavi najboljše ljudi, kraje in dizajne, ki jih izbere revija Wallpaper*. Del letošnje mednarodne žirije, ki je določila glavne nagrade revije je tudi Benoit Jacob, vodja BMW i oblikovanja.

Korporativne nagrade
·
BMW
·
Nagrade za produkte in oblikovanje
·
BMW i

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~115,83 KB)

München. BMW je partner enajste izdaje nagrad Wallpaper* Design Awards. Dogodek, ki bo potekal v Londonu v četrtek, 15. januarja 2015, slavi najboljše ljudi, kraje in dizajne, ki jih izbere revija Wallpaper*. Del letošnje mednarodne žirije, ki je določila glavne nagrade revije je tudi Benoit Jacob, vodja BMW i oblikovanja: ''Vesel sem, da sem eden od sodnikov. Vselej je razburljivo in navdihujoče videti dizajne, ki so popolnoma oddaljeni od konvencionalnih pogledov na avtomobilski sektor.''

 

Med šestimi sodniki so poleg Benoita še umetnica Marina Abramović; spletni podjetnik Nick d'Alosio; oblikovalec leta Wallpaper* 2014 Neri & Hu; krajinski oblikovalec Piet Oudolf in brazilski arhitekt Isay Weinfeld.

 

Žirija podeljuje nagrade v enajstih kategorijah, vključno z nagradami za oblikovalca leta (Designer of the Year), najboljše notranje oblikovanje (Best Domestic Design), najboljši novi hotel (Best New Hotel) in nagrado za inovacije na področju izboljšanje kvalitete življenja (Life-enhancer of the

Year). Vse ostale nagrade so bile določene s strani urednikov in globalnih sodelavcev revije Wallpaper*.

 

Zmagovalci letošnjih prestižnih nagrad žirije so: Tokio za najboljše mesto; Herzog & de Meuron's Pérez Art Museum Miami za najboljšo javno zgradbo ter Patricia Urquoila in Konstantin Grcic, ki sta bila izbrana za oblikovalca leta.

 

Letošnje leto se je prvič podelila nagrada bralcev, ki temelji na spletnem glasovanju in je podeljena v sodelovanju z BMW i: nagrada BMW i Urban Sustainability Award počasti izredno inovativne in vizionarske izdelke, koncepte in ideje, ki tako kot vozila BMW i, pomagajo varčevati z viri in zmanjšujejo onesnaževanje okolja. Približno tretjina vseh glasov bralcev je bila podeljena ''LEED Dynamic Plaque'' prikazni plošči. Prikazna plošča, razvita v sodelovanju med LEED in IDEO prikazuje oceno trajnosti stavb v petih kategorijah na lestvici od ena do sto. Kategorije vključujejo tako porabo vode in energije, kot tudi proizvodnjo odpadkov stavb.

 

Tony Chambers, izvršni urednik Wallpaper*: ''Počaščeni smo, da BMW i podpira letošnje nagrade. Ne bi si mogli predstavljati boljšega partnerja. Njihova izjemna linija električnih vozil brez emisij nas vodi do boljše oblikovanega in bolj trajnostnega sveta, ki ga Wallpaper* zagovarja vse od svojega lansiranja.''

 

Modeli znamke BMW i – popolnoma električni mestni BMW i3 in športni plug-in hibrid BMW i8 – bodo razstavljeni na dogodku. Obe vozili odražata celotne koncepte v vseh detajlih, ki so specifično prilagojeni in sistematično razviti v skladu s trajnostnim razvojem.

 

Celoten seznam nagrajencev je objavljen v februarski številki revije Wallpaper*, ki je v prodaji od 8. januarja 2015.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava