Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Group: Oliver Zipse bo postal novi član upravnega odbora za proizvodnjo.

Na današnjem sestanku je nadzorni odbor BMW AG imenoval gospoda Oliverja Zipsa za novega člana upravnega odbora za proizvodnjo, ki vstopa na funkcijo po končani letni generalni skupščini 13. maja, 2015.

Podjetje
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Ljudje
·
Člani odbora skupine BMW Group

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~468,3 KB)

München: Na današnjem sestanku je nadzorni odbor BMW AG imenoval gospoda Oliverja Zipsa za novega člana upravnega odbora za proizvodnjo, ki vstopa na funkcijo po končani letni generalni skupščini 13. maja, 2015. Zipse bo funkcijo prevzel od Haralda Krügerja, ki bo po letni generalni skupščini zasedel mesto predsednika upravnega odbora.

 

Oliver Zipse (51) je svojo kariero v podjetju začel leta 1991 kot pripravnik in od takrat zasedal različne vodstvene položaje. Imenovani član upravnega odbora za proizvodnjo je trenutno višji podpredsednik korporativnega načrtovanja in strategije produktov za BMW Group.

 

»Oliver Zipse ima bogate izkušnje v mednarodni proizvodni mreži BMW Group. Ta odločitev zagotavlja kontinuiteto in začrtuje smer nadaljnjega uspešnega razvoja podjetja,« je po sestanku dejal prof. Joachim Milberg, predsednik nadzornega odbora BMW AG. Zipse je do sedaj opravljal funkciji izvršnega direktorja tovarne v Oxfordu (Združeno kraljestvo) in višjega podpredsednika tehničnega načrtovanja za proizvodnjo.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - julij 2021.
05.07.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava