Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Group na Mednarodni konferenci o podnebnih spremembah Združenih narodov v Parizu.

BMW Group igra aktivno vlogo na Mednarodni podnebni konferenci Združenih narodov 2015 v Parizu, od 30. novembra do 11. decembra. Sodeluje v pogovorih na več nivojih.

Korporativne
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Trajnostni razvoj
·
Okolje
·
Družba in družbena zavezanost
 

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,85 KB)
  
Photos(3x, ~25,25 MB)

Pariz/München, 4. december 2015. BMW Group igra aktivno vlogo na Mednarodni podnebni konferenci Združenih narodov 2015 v Parizu, od 30. novembra do 11. decembra. Sodeluje v pogovorih na več nivojih. Podjetje deli svoje znanje na svetovni ravni že od leta 1992.

 

BMW Group študentski forum
Na prvem mednarodnem Študentskem forumu, 30. novembra 2015, so študenti iz 12 držav govorili o izzivih in rešitve urbane mobilnosti skupaj z BMW strokovnjaki. Foruma so se udeležili univerzitetni študenti iz Brazilije, Kitajske, Čila, Nemčije, Francije, Velike Britanije, Indije, Kanade, Rusije, Srbije, Južne Koreje in Združenih držav Amerike. Razprave so bile usmerjene v področja elektro mobilnosti, souporabe avtomobilov, visoko avtonomne vožnje in računalniških rešitev.

 

Dogodek deležnikov v Parizu je bil peti dogodek za BMW Group letos, ki mu je sledil pogovor s strokovnjaki za trajnostni razvoj in univerzitetnimi študenti, organizirano s strani BMW Group na državni ravni v Berlinu, Londonu, Šanghaju in Seattlu. Za dogodek v francoski prestolnici so se študentom iz Londona, Šanghaja in Seattla pridružili tudi kolegi iz Pariza.

 

Dr. Thomas Becker, vodja vladnih zadev pri BMW Group: »Vse niti vključitve naših deležnikov, se bodo pokazale v Parizu, konec leta 2015. Pogovarjali smo se o urbani mobilnosti z univerzitetnimi študenti čez celo leto, in dobili zelo zanimiv rezultat iz vseh pogovorov. V Parizu bomo združili študente iz različnih mest, da ustvarimo še dodatno pobudo«.

 

Ursula Mathar, vodja trajnostnega razvoja in okoljske zaščite pri BMW Group: »Mislimo, da je za dialoge zelo pomembno integrirati naša odkritja deležnikov za strateški proces v Münchnu. Vsaka strategija more biti v skladu z deležnikovimi pričakovanji na vsakodnevnem nivoju. Zanima nas kritika in vložek mlajše generacije, kot tudi mnenje in izkušnje strokovnjakov za trajnostni razvoj«.

 

BMW Group načrtuje še več študentskih forumov celo naslednje leto

 

Ameriški poslovni akt o podnebni pobudi
S sovpadanjem z Mednarodno konferenco o podnebnih spremembah Združenih narodov v Parizu, je BMW Group prav tako oznanil, da se je pridružil ameriškemu poslovnemu aktu o klimatski zaobljubi. Skupno se je 154 podjetji v ZDA pridružilo dani iniciativi. Skupni cilj se je bojevati proti podnebnim spremembam s konkretnimi ukrepi in spremembami. V povezavi z omenjenim, si je BMW Group zastavil ambiciozni cilj na globalni ravni in specifično za svojo lokacijo v ZDA.

 

Iniciativa RE100

BMW Group se je s takojšnjo veljavo pridružil iniciativi Podnebne skupine RE100. Cilj iniciative je doseči veliko spremembo na področju obnovljivih virov – kar si BMW Group prizadeva že več let. Dr. Markus Schramm, vodilni strateg pri BMW Group: »BMW Group nenehno zmanjšuje porabo energije in povečuje uporabo lastne energije, ki jo generiramo sami oziroma iz lokalnih obnovljivih virov. Podjetje aktivno podpira širitev obnovljive energije. Z uporabo te energije smo lahko samostojnejši in učinkovitejši«.

 

Forum o trajnostnem razvoju 2015 in ostali dogodki
BMW Group bo sodeloval v več dogodkih Mednarodne konference o podnebnih spremembah Združenih narodov v Parizu. Glavni cilj BMW Group je aktivna debata o trajnostnem razvoju na samem dogodku. Visoki predstavniki podjetja bodo sodelovali v več konferencah in sestankih. Peter Schwarzenbauer, član upravnega odbora BMW AG, bo sodeloval kot govorec na Forumu o trajnostnem razvoju 2015, kjer bo govoril o izzivih in možnih rešitvah urbane mobilnosti.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava