Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Praznično obdarovanje z le nekaj kliki. Posebna ponudba v spletni trgovini BMWSHOP.SI.

Praznično obdarovanje z le nekaj kliki. Posebna ponudba v spletni trgovini BMWSHOP.SI.

Lifestyle
·
Izdelki Lifestyle
 

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~93,02 KB)
  
Photos(17x, ~60,41 MB)

Ljubljana. Uradna spletna trgovina www.bmwshop.si tudi v prazničnih dneh ponuja široko izbiro BMW dodatkov za velike in male in tudi popolno priložnost za nakup božičnega darila. Izdelki spletne trgovine združujejo moderno obliko z optimalno funkcionalnostjo. Od tekstilnih izdelkov zanjo in zanj, do raznovrstnih dodatkov, sofisticiranih miniatur in otroških igrač z značajem BMW.

Izdelki BMW so na voljo sicer tudi pri pooblaščenih trgovcih in serviserjih BMW po Sloveniji. Nakup v uradni spletni trgovini pa omogoča vse prednosti spletnega nakupa.

Spletna trgovina ponuja dodatke za prosti čas, BMW oblačila, dodatke za potovanje, miniature, kolekcijo za otroke in vse kolekcije: BMW kolekcijo, BMW M kolekcijo, BMW i kolekcijo, BMW Motorsport, BMW Golfsport, BMW Athletics in BMW Iconic kolekcijo.

BMW kolekcija.

BMW kolekcijo predstavljajo elegantni in hkrati praktični izdelki. S kolekcijo BMW ste lahko avtomobilom te znamke bližje kot še nikoli. Kolekcija združuje prvovrstno funkcionalnost z značilno obliko BMW. Klasična interakcija barv poleg tega skrbi za različne in usklajene kombinacije. BMW kolekcija ponuja vsakodnevna športno-elegantna oblačila v BMW barvah. Kolekcija med drugim ponuja torbo in kovček na kolesih, kabinski kovček, zbirko ročnih ur in BMW jakne zanjo in za njega.

 

BMW M kolekcija.

Motoristična tekmovanja so bila neposredna inspiracija za BMW M paleto avtomobilov. BMW M kolekcija pa je namenjena vsem, ki imajo radi moč, dinamiko in najmočnejšo črko na svetu: M. Tudi BMW M kolekcija se lahko pohvali z BMW kovčki, trdimi etuiji za telefone, majicami z značilno BMW M oznako, kapami in USB ključem v obliki BMW avtomobilskega ključa.

 

BMW i kolekcija.

BMW i kolekcija, ki dopolnjuje naelektreno vožnjo z BMW i serijo. Kolekcija je narejena iz naravnih materialov in sestoji iz treh barvnih kombinacij: modra, siva in rjava. Kolekcija sporoča, da kar je uporabno za vozila, je uporabno tudi za lifestyle izdelke – solarni polnilec, urbana velika nakupovalna torba ali torba za prenosni računalnik: vsi ti izdelki so hkrati vizionarski in okolju prijazni, urbani in premijski, torej vsakdanji in hkrati elegantni. Kolekcija poleg naštetih ponuja tudi jopo s kapuco, Blueooth zvočnik, etui za prenosnik in tablični računalnik.

 

Kolekcija BMW Motorsport.

Kolekcija BMW Motorsport uporablja oblikovne elemente iz motošporta. Potisk iz dinamičnih črt BMW M z upodobljeno silhueto vozila stoji v središču te nove kolekcije. Številne oblikovne podrobnosti, kot so prišit, tridimenzionalen logotip BMW, črte BMW M ali napis »powered by M«, poudarjajo športni videz oblačil. V kolekciji si lahko sestavite popolno kombinacijo, saj ponuja vse od čevljev, BMW Motorsport ur, šotora in brisač za na plažo. V sklopu BMW Motorsport kolekcije lahko najdete tudi športno torbo. Športna torba Motorsport je poleg svoje oblike in visoke kvalitete materialov osredotočena na funkcionalnost.

 

Kolekcija BMW Golfsport.

Golf postavlja visoke zahteve pri izbiri oblačil. Zato je kolekcija BMW Golfsport narejena natančno po meri potreb golfistov. V kolekciji sveže športne barve srečajo moderno oblikovanje z marantnimi aplikacijami s črtami in mrežastimi vložki v videzu vdolbinice na žogici. Poleg oblikovnih poudarkov pa oblačila ponujajo elastično kakovost in maksimalno svobodo gibanja, ki je tako pomembna pri igranju golfa. Kolekcijo seveda predstavljajo značilne polo majčke, zanjo in zanj, darilni set BMW Golfsport, dežne hlače za moškega in žensko ter torbe BMW Golfsport.

 

Kolekcija BMW Athletics.

Izdelki kolekcije BMW Athletics očarajo s multifunkcionalnimi podrobnosti in moderno obliko. Kolekcija je stoodstotno osredotočena na gibanje, kjer se tehnološko napredna funkcionalnost sreča z nezamenljivo športno obliko BMW. V kolekciji BMW predstavi izdelke s turkizno modro barvo, ki je navdihnila kreatorja Chrisa Bertisha. Kolekcija ponuja izbor vetrovk za moške in ženske, jope in majice, poleg tega pa tudi praktične športne torbe in nahrbtnik, ki zaključujejo obvezno opremo vsakega športnika.

 

Kolekcija BMW Iconic.

Kolekcija BMW Iconic je sinonim za dobro kvaliteto, ekskluzivnost in edinstven dizajn. Izdelki v tej kolekciji ne samo da imajo najvišje standarde za izbiro materiala in oblikovalca, pač pa tudi navdušijo z značilnimi BMW karakteristikami, kot so značilne BMW ledvičke. To, značilno ledvičko BMW v kolekciji najdemo kot sponko za bankovce. Stabilna sponka zagotavlja varno in čvrsto spete bankovce. Kolekcija BMW Iconic ponuja tudi spekter kovčkov in potovalk, primerne za vsako dnevne poti in daljša potovanja. Kolekcijo dopolnjujejo tudi obeski za ključe in potovalka BMW.

 

Spletna trgovina BMW tudi za otroke.

E-mobilnost se začne pri otrocih. Zato BMW spletna trgovina ponuja tudi otroška vozila, ki so najbližji primerek vozilom BMW za otroke. V spletni trgovini so na voljo BMW Baby Racer II, otroško kolo BMW, ki se lahko uporablja tudi kot poganjalec in miniaturna vozila BMW.

BMW Baby Racer III pomeni užitek za majhne in mir za velike. Otroški dirkalnik s športno obliko in seveda kakovostno izdelavo ima dolgo medosno razdaljo in spuščeno podvozje, kar mu zagotavlja varno lego na podlagi.

 

BMW miniature.

Velikost ni vselej pomembna. Perfekcija pa je pomembna vse do najmanjšega detajla. Ravno zato so originalne BMW miniature tako fascinantne. Najnovejša miniatura v ponudbi je BMW i8 v razmerjih 1:18, 1:43 in 1:64. S svojimi dinamičnimi linijami je plug-in hibrid osrednji del kolekcije. V spletni trgovini so med drugim na voljo tudi BMW M3 DTM 2012 IN 2013, BMW S100 RR, BMW serije 6 Coupe M, BMW X5 in BMW serije 6 Cabrio M.

 

Spletna trgovina: www.bmwshop.si

 

BMW Group

BMW Group je eden izmed najuspešnejših proizvajalcev avtomobilov in motornih koles na svetu s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce; ob tem zagotavlja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

BMW Group je v 2014 po celem svetu prodal okoli 2,118 milijona avtomobilov in več kot 123.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2013 je znašal 7,91 milijarde evrov ob dohodkih 76,06 milijarde evrov. 31. decembra 2013 je BMW Group zaposloval približno 110.351 ljudi.

Uspeh BMW Group se je vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

 

Spletna stran za medije: http://www.press.bmwgroup.com/si.html

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava