Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Zmagovalna kombinacija: Tina Maze postala nova BMW ambasadorka.

Tina vozi BMW X5 xDrive30d.

Korporativne
·
Brands
·
Sports
·
Ljudje

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,11 KB)

 

Ljubljana. Zmagovalcem, ki vozijo BMW se bo pridružila tudi ženska predstavnica – Tina Maze bo v soboto, 20. 2. 2016 na snežni plaži BMW v Kranjski Gori pozdravila navdušence znamke in tudi uradno postala BMW ambasadorka.

 

Zmagovalci vozijo BMW.
Tina Maze, najboljša slovenska športnica, izjemna ženska ter vzornica in navdih mnogim se je pridružila zmagovalni ekipi BMW. Tina se bo pridružila ekipi izjemnih posameznikov, ki se zavedajo, da lahko samo z železno voljo prideš do vrhunskih rezultatov. Jakov Fak, Jure Košir, Žan Košir, Filip Flisar in Marko Grilc, večkratni zmagovalci v svojih disciplinah, bodo tako v svojo vrsto sprejeli tudi žensko članico in s skupnimi močmi ustvarili zmagovalne zgodbe in lastnosti z vozili BMW: Juretu Koširju se prilega tradicionalnost, ki odlikuje tudi BMW serije 3. Neustavljiva kombinacija dinamične oblike, neprimerljive agilnosti in izvrstne vsakdanje praktičnosti je pisana na kožo smučarski legendi, kot je Jure Košir. Hitrega, okretnega in učinkovitega serijskega zmagovalca Žana Koširja odlikuje hitrost, tako kot tudi BMW M4 Coupé, s katerim skupaj prestopata meje. Izjemna in vsestranska natančnost je skupna lastnost biatlonca Jakova Faka in BMW serije 5 Touring, ki skupaj ustvarjata izjemen duet za zmage. Izjemen stil je lastnost Marka Grilca, ki ga z BMW serije 4 Gran Coupé druži slog in zmogljivost, ki jemlje dih. Brezmejen, vročekrven in nebrzdan karakter povezuje Filipa Flisarja in BMW X4; prvi svoj karakter izkazuje na snežnih progah, drugi pa na cesti.

 

Tina Maze – ženska zmag in rekordov.

Slovenska smučarska šampionka se lahko pohvali s številnimi rekordi, med drugim je v eni sezoni kar 24-krat stala na zmagovalnem odru. Po mnogih zmagah v svetovnem pokalu, osvojenih svetovnih prvenstvih in olimpijskih igrah je bila najbolj uspešna v smučarski sezoni 2012/2013, ko je dosegla rekordno število točk v eni sezoni (2414) in postala najboljša ženska smučatka.

Tina je na Olimpijskih igrah v Sočiju osvojila dve zlati medalji. Tudi na Svetovnem prvenstvu v Vailu je osvojila dve zlati in eno srebrno medaljo. V celotni smučarski karieri pa je osvojila kar 26 tekem svetovnega pokala in stala na kar 81 zmagovalnih stopničkah, na olimpijskih igrah prejela 2 zlati in 2 srebrni medalji in na svetovnih prvenstvi prejela skupno 9 medalj, 4 zlate in 5 srebrnih.

 

BMW X5 xDrive30d to aMaze.

Tina bo vozila tretjo generacijo vozila BMW X5. S svojo prisotnostjo na trgu, tako kot Tina, postavlja nove standarde. Najmočnejše lastnosti so oblika, luksuzna prostornost, najsodobnejše raznovrstnosti in učinkovitega užitka v vožnji. Avtomobil je opremljen z najsodobnejšimi možnosti opreme; krmilnik na dotik na voljo z navigacijskim sistemom v sklopu dodatne opreme; visokokakovostni materiali; povečanje prostorov za shranjevanje; vrhunski sistem prostorskega zvoka Bang & Olufsen, komfortni sedeži zadaj in novi sistem za zabavne vsebine na zadnjih sedežih z dvema zaslonoma na voljo kot dodatna oprema.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

 

V 2015 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2,247 milijonov avtomobilov in skoraj 137.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2014 je znašal 8,71 milijarde evrov ob dohodkih 80,40 milijarde evrov. 31. decembra 2014 je BMW Group zaposloval 116.324 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Kontakt za medije:

GPS-Performance SA

Ralph Krieger

Rue du Simplon 25, CH 1006 Lausanne

www.gps-performance.com

r.krieger@gps-performance.com

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava