Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Odkrij svojo MINI Identiteto.

Identiteto lastnikov MINI vozil poleg osebnostnih gradijo tudi vozne lastnosti, zato bodo to spomlad MINI ambasadorji pokazali svojo MINI identiteto.

MINI
·
Brands
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,21 KB)
  
Photos(2x, ~42 MB)

Ljubljana. Majhen avtomobil z bogato zgodovino bo letošnjo pomlad ponovno obudil dediščino znamke in britanski način življenja. Že s samo barvno pojavo na cestah MINI pritegne vse poglede. Namenjen urbanemu načinu življenja in za osvajanje mestnih ulic, bo v času spomladanskega prebujanja MINI predstavil svoj prenovljen model Cabrio. Poleg MINI Cabria so v Sloveniji na voljo tudi ostali modeli, in sicer MINI Clubman, MINI Paceman, MINI Cooper v petvratni ali trivratni različici in za odkrivanje podeželja – MINI Countryman.

 

Ne glede na model MINI vozila, pa znamka zaznamuje identiteto tistega, ki ga vozi in obratno. MINI vozniki so tako mladi ali mladi po srcu, tisti, ki se z živobarvnimi vozili zabavajo in uživajo urbani stil življenja. MINI s svojo pojavo navdušuje in pritegne. Vez med vozili in njihovimi lastniki je zelo čustvena, zato  lastniki MINI ne vidijo več kot samo vozilo, ampak način življenja. Z marcem pa smo začeli spoznavati znane slovenske lastnike vozil MINI in dogodivščine z njihovimi »partnerji v zločinu«. Tako bomo lahko pod #MINIDENTITETA spremljali dogodivščine Ule Furlan, Katarine Čas, Alye in dogodivščine drugih MINI ambasadorjev. V mesecu marcu bodo lahko navdušenci te mondene znamke spremljali Katarino, Alyo in Boštjana Trstenjaka, lastnika restavracije Cubo, in njihove MINI Clubmane ter Gregorja Žaklja, lastnike agencije VBG in priznanega slovenskega umetniškega direktorja v MINI Cooperju. V mesecu aprilu bosta MINI preizkusili Ula Furlan in Darja Končarevič, srce in duša lokalov z zdravo hrano Bazilika. Spremljate jih lahko na družbenih omrežjih pod oznako #minidentiteta ali na spletni strani www.minidentiteta.si.

 

Odkrij svojo MINI identiteto z MINI Select vozili

Za vse tiste, ki bi si pa želeli živeti MINI Identiteto, lahko izkoristijo ugodnosti nove ponudbe MINI Select, kjer ponujamo novo MINI ubrano vozilo že za 199€ na mesec. MINI vozniki lahko po 36. mesecih vozilo zamenjajo, odkupijo ali enostavno vrnejo nazaj. Brez pologa in odvečnih skrbi. Vse dodatne informacije so na voljo tukaj.


Svojo MINI identiteto pa lahko izzovejo tudi s testo vožnjo ali jo delijo z nami na #MINIIDENTITETA.

 

Kontakt za medije BMW Group Slovenija:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

 

V 2015 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2,247 milijonov avtomobilov in skoraj 137.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2014 je znašal 8,71 milijarde evrov ob dohodkih 80,40 milijarde evrov. 31. decembra 2014 je BMW Group zaposloval 116.324 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava