Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Doživi MINI in odkrij svojo MINI identiteto!

MINI bo septembra osvajal urbane lokacije Slovenije, z začetkom in koncem v Ljubljani. MINI Roadshow bo nadaljeval spomladansko akcijo MINI identiteta.

MINI
·
Znamke
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~107,31 KB)

Voziti MINI je že od predstavitve prvega modela leta 1959 vznemirljivo, živahno in stilsko doživetje. Letošnjo jesen pa urbani malček pripravlja Roadshow za vse svoje slovenske navdušence, ki bo potekal 5 dni na 5 slovenskih lokacijah v Ljubljani, Kranju, Kopru in Trzinu.

 

MINI Identiteta

Vsako MINI vozilo ima svojo živahno osebnost; MINI John Cooper Works je drzen in neustavljiv, MINI Clubman je izstopajoč, svojih šest vrat poudari na vsakem ovinku, MINI Cabrio je uživač in žurer v družini, MINI Countryman in MINI Cooper pa sta osvajalca urbanih ulic. Osebnost avtomobila pa se prenese tudi na svojega voznika, zato je BMW Group Slovenija poiskal ambasadorje, ki se podajo MINI avtomobilom. V kampanji je sodelovalo 15 ambasadorjev, ki so delili svoje trenutke s kraljem urbanih ulic. Najbolj izstopajoči so bili: Alya, Ula Furlan, Katarina Čas, kreativec Gregor Žakelj, lastnik restavracije Cubo Boštjan Trstenjak, Darja Konačervič, srce in duša lokalov Bazilika, Mimi Antolovič in drugi. Od lansiranja kampanje je ta požela velik uspeh, predvsem na družbenih medijih. Poleg že obstoječih ambasadorjev pa za mesec november MINI išče nove obraze in navdušence, ki bodo našli svojo identiteto. Več informacij na: http://www.minidentiteta.si/predlog.

 

MINI Roadshow

Kot nadaljevanje spomladanske kampanje pa se karavana MINI vozil podaja po slovenskih urbanih mestih. Prve bodo na vrsto prišle Križanke, 9. septembra.

Potovala pa bo tudi po drugih slovenskih mestih: v Trzinu bodo motorji rohneli 12. septembra, dan za tem, 13. septembra pa v Kranju. MINI vozila bodo obiskala Koper 14. septembra, v četrtek 15. septembra pa se bodo vozila vrnila nazaj v svoje domačo nakupovalno okolje – BTC City.

Družina MINI bo sestavljena iz najnovejših modelov: MINI Clubman, MINI Clubman ALL4, 3 vratni MINI in zvezda flote, najhitrejši MINI zgoraj brez: MINI Cabrio John Cooper Works.

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon:  00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

 

V 2015 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2,247 milijonov avtomobilov in skoraj 137.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2014 je znašal 8,71 milijarde evrov ob dohodkih 80,40 milijarde evrov. 31. decembra 2014 je BMW Group zaposloval 116.324 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

THE NEXT 100 YEARS WORLD TOUR - LOS ANGELES.

Follow the transmission of the press conference "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience." in Los Angeles.

Visit the official press streaming portal of the BMW Group. We provide live and on demand streams of the BMW Group free of charge and at first hand.

OPEN PAGE

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW serije 5 limuzina, november 2016.
Wed Nov 09 08:34:23 CET 2016
Serija 5
Cenik BMW serije 7, november 2016.
Wed Nov 09 08:32:43 CET 2016
BMW
Cenik BMW serije 1 (3-vratni), november 2016
Wed Nov 02 16:19:23 CET 2016
Serija 1
Cenik BMW serije 3 Gran Turismo, november 2016
Wed Nov 02 00:00:00 CET 2016
F34
Serija 3
Cenik BMW serije 3 Limuzina, november 2016
Tue Nov 01 00:00:00 CET 2016
F30 LCI
Serija 3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava