Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Naelektreno BMW i vznemirjenje prihaja na Štajersko

Selmar Maribor postal BMW i agent in pooblaščeni servis za vozila BMW i.

BMW i
·
Brands
·
Korporativne
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~113,38 KB)
  
Photos(12x, ~46,81 MB)

Maribor. BMW Group Slovenija širi prodajno mrežo svoje najinovativnejše in vizionarske blagovne znamke BMW i v Vzhodno Slovenijo. Ob Avto Aktiv BMW i prodajnem salonu v Kristalni palači v Ljubljani in Kranju ter pooblaščenem BMW i servisu v Trzinu in Kranju bodo odslej BMW i vozila na voljo tudi pri pooblaščenem prodajalcu in servisu Selmar Maribor. Selmar Maribor bo v tednu mobilnosti uvedbo ponudbe BMW i na trg pospremil z 'BMW i Roadshowom', ki bo v centru Maribora potekal 23. in 24. septembra.

Naelektreno vznemirjenje tokrat osvaja Štajersko s prvim BMW i agentom in pooblaščenim servisom za vozila BMW i vozil v Vzhodni Sloveniji. Maciej Galant, generalni direktor BMW Group Slovenija je ob širitvi prodajne mreže dejal: »Električna vozila prihodnosti so znak razvoja in napredka mobilnosti, zato smo na BMW Group Slovenija ponosni, da se znamka nenehno širi znotraj okvirjev Slovenije. Širitev prodajne mreže BMW i vozil je dokaz več, da so inovacije in nove oblike mobilnosti, ki jih BMW uvaja, pravi odgovor na potrebe prihodnosti.« Rok Gričnik, direktor Selmar Maribor, odgovoren za BMW i pri pooblaščenem prodajalcu, je ob uvedbi BMW i dodal: »Naše poslanstvo je, da poskrbimo za vrhunsko, premium uporabniško izkušnjo naših strank. Z uvedbo ponudbe BMW i bomo lahko strankam v Vzhodni Sloveniji še približali vozila prihodnosti in jim prikazali vse prednosti elektro mobilnosti. Prepričani smo, da bodo električna vozila prihodnosti po zgledu drugih slovenskih mest navdušila tudi Štajersko, Koroško in Prekmurje.«

Selmar Maribor

Podjetje Selmar s sedežem v Celju že četrt stoletja vključuje odličnost v vse segmente svojega dela. Z nenehnim razvojem dveh sodobno opremljenih salonov in storitev stremijo k napredku na področju servisa in prodaje vozil. Zato so se odločili za naslednji logični korak in v svoj salon postavili pionirska vozila prihodnosti znamke BMW i.

BMW i prihaja v mesto

Električna vozila bodo sprva vabila radovedne poglede v Europarku, največjem nakupovalnem središču Maribora. Vozila bodo razstavljena med 8. in 22. septembrom.

Pravi električni užitek v vožnji pa bodo Mariborčani lahko izkusili v Tednu mobilnosti, in sicer med 23. in 24. septembrom. Selmar Maribor bo v sodelovanju z BMW Group Slovenija priredil BMW i Roadshow, ki bo potekal v centru mesta, Pri Florjanu. Popolnoma električni Roadshow bo ponujal podrobno predstavitev vozil pionirske električne znamke in testne vožnje vozil BMW i3 pod vodstvom inštruktorjev.

Vsi navdušenci električnih vozil se na testne vožnje in predstavitev izdelka lahko prijavijo tukaj.

 

Kontakt Selmar Maribor:

Nastja Ferjančič

Elektronski naslov: nastja.ferjancic@selmar.si

Telefon: 0386 2 82 80 100

 

Kontakt za medije BMW Group Slovenija:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

 

V 2015 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2,247 milijonov avtomobilov in skoraj 137.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2014 je znašal 8,71 milijarde evrov ob dohodkih 80,40 milijarde evrov. 31. decembra 2014 je BMW Group zaposloval 116.324 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Foto: Blaž Tomažin

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava