Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Urbani gentleman MINI odpira vrata svojega novega prodajnega salona v BTC nakupovalnem središču Ljubljane.

BTC, Ljubljana. V Sloveniji je odprl svoja vrata, prvi in edini MINI salon. Prodajni salon z vsemi modeli urbane znamke se seli v svoj 'naravni habitat', in sicer v BTC City - nakupovalno središče Ljubljane.

Brands
·
MINI
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~323,39 KB)
  
Photos(7x, ~73,4 MB)

BTC, Ljubljana. V Sloveniji je odprl svoja vrata, prvi in edini MINI salon. Prodajni salon z vsemi modeli urbane znamke se seli v svoj 'naravni habitat', in sicer v BTC City - nakupovalno središče Ljubljane.

Avto Aktiv Intermercatus je odprl vrata salona konec februarja, druženje ob uradni otvoritvi salona in predstavitvi MINI Countrymana, pa je potekalo v četrtek, 9. marca 2017. Poleg širokega spektra MINI modelov, je veliko pozornost gostov ukradel popolnoma novi MINI model - MINI Countryman.

Novi MINI salon, ki se nahaja na Latinskem trgu 5, BTC Ljubljana, je postavljen v skladu z MINI usmeritvami in opremljen z aktualnimi MINI izdelki. Salon ponuja bogato izbiro tako MINI vozil, kot tudi MINI LifeStyle izdelke za vse, prave MINI navdušence.

»Ponosni smo, da smo odprli edini, popolnoma samostojni MINI salon v Sloveniji. Popularnost MINI vozil v Sloveniji se z vsakim letom veča, zato se nam zdi prav, da ima MINI svoj salon. Piko na i pa seveda doda izbrana lokacija salona,« je povedal Matjaž Poropat, direktor Avto Aktiv Slovenija.

 

Užitek v vožnji za vsako priložnost: Novi MINI Countryman.

Tudi najnovejšo generacijo vozil MINI Countryman zaznamuje vsestranskost, agilnost in premium značaj. Zahvaljujoč svojim močnim razmerjem, ima novi MINI Countryman prav posebej prepoznavno prisotnost. Novi MINI Countryman vsebuje oblikovne elemente, ki so značilni za blagovno znamko, vključno z jasno trikotno strukturo iz stranskega pogleda – razčlenjeno na streho, stekleni del in glavni del vozila. „Kljub temu, da je novi MINI Countryman bistveno zrasel v velikosti, je ohranil značilna razmerja vozil MINI.

Novi MINI Countryman dosega svoj edinstveni položaj zaradi močno izrazne oblike, učinkovito oblikovane karoserije in še posebej zaradi neprimerljive agilnosti pri vožnji. Najnovejša različica štirikolesnega pogona ALL4 zagotavlja užitek v vožnji tudi zunaj asfaltiranih cest. Še več, novi MINI Countryman je prvi model blagovne znamke, ki je na voljo s priključno-hibridnim pogonom. V obliki vozila MINI Cooper S E Countryman ALL4 ima doseg do 40 kilometrov izključno na električno energijo.

 

Odpiralni čas MINI salona:

Pon – Pet: 9-17. ure

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi tremi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce vodilni svetovni premium proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

V 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava