Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Novi BMW M240i M Performance Edition.

Privlačni deli M Performance izboljšajo dinamičen značaj športnega kupeja.

F22
·
F22 LCI
·
Avtomobili BMW M Performance
·
M240i Coupé
·
Coupé
·
Serija 2
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,36 KB)
  
Photos(12x, ~30,04 MB)

München. Strast za individualizacijo opreme ostaja neomajna. Z deli M Performance nudi BMW strankam s športnimi ambicijami možnost, da prilagodijo svoja vozila lastnim preferencam. Z novim vozilom BMW M240i M Performance Edition predstavlja oddelek BMW M posebno izdajo v skladu s tem trendom. Vozilo je oblikovano z namenom, da se še močneje izrazi atletsko privlačnost kompaktnega športnega kupeja. Model posebne izdaje že tovarniško vključuje celo vrsto kakovostnih komponent na zunanjosti iz programa opreme M Performance. Vse so dovršeno usklajene, da še močneje poudarijo športen videz in dinamično privlačnost močnega kupeja. Deli iz karbonskih vlaken ali v črni barvi ustvarijo izrazit kontrast z lakom Alpine White. BMW M240i M Performance Edition poganja vrstni 6-valjni bencinski motor s tehnologijo M Performance TwinPower Turbo in največjo močjo 250 kW/340 KM (kombinirana poraba goriva: 8,5-7,7 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 195-176 g/km)*.

Močna izraznost in izjemna športnost.

Atletski videz kompaktnega športnega kupeja je posebej poudarjen z velikimi 19-palčnimi lahkimi aluminijastimi platišči, ki so opremljena s kombiniranimi pnevmatikami (spredaj 225/35 R19 in zadaj 245/30 R19). Visokokakovostna kovana platišča z obliko dvojnih prečk so na voljo v dvobarvni izvedbi Orbit Grey in s čelno površino v izvedbi brušenega diamanta. Na sprednjem delu ima posebna izdaja vgrajene aerodinamične komponente, ki vključujejo elemente za usmerjanje zraka, razdelilnik in podaljšan sprednji odbijač s spojlerjem v mat črni barvi. Tudi rešetka hladilnika in prečke dvojne ledvičke so na voljo v črni barvi. Delno lakiran zadnji difuzor in karbonski zadnji spojler dajeta vozilu značilno privlačnost. In tudi tukaj ustvarijo karbonska vlakna ter črna barva čudovit kontrast z belo lakirano zunanjostjo vozila.

Brezkompromisna kakovost in izvrstna zmogljivost.

Vse komponente M Performance, ki so bile razvite posebej za vozilo BMW M240i, vključujejo bogato znanje in izkušnje oddelka BMW M GmbH ter so brezhibno usklajene med seboj. Skupaj izpopolnijo aerodinamiko vozila in s tem izboljšajo njegove vozne lastnosti ter vozno zmogljivost. BMW M240i M Performance Edition se proizvaja samo v tovarni BMW v Leipzigu.

Dosledno športen z dodatnim BMW xDrive.

Močan BMW M240i M Performance Edition se lahko naroči bodisi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic. Poleg tega je za kupeja visoke zmogljivosti dodatno na voljo tudi BMW xDrive. V tem primeru je vozilo vedno opremljeno z avtomatskim menjalnikom. Kompaktno športno vozilo navduši z odlično zmogljivostno statistiko. V kombinaciji s sistemom štirikolesnega pogona (kombinirana poraba goriva: 8,0 l/100 km, kombinirane emisije CO2: 184 g/km)* pospeši do znamke 100 km/h v le 4,4 sekunde, medtem ko znaša njegova največja hitrost 250 km/h.

BMW M240i M Performance Edition, katerega proizvodnja je omejena na 750 vozil, bo na voljo od meseca julija 2017.

 

 Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.\\europe.bmw.corp\winfs\NSC-Europe\Slovenia\Ljubljana-Data\05_Corporate_Communications\2017\Sporočila za medije\V pripravi\Lokalni\www.BMW.si\emisije

Priročnik CO2 (smernice CO2) (PDF ‒ 2,7 MB).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava