Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Več motošporta za vse.

Privlačni deli M Performance za še bolj dinamičen izgled BMW vozila.

BMW Driving Experience
·
BMW M Sport Package
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~347,45 KB)
  
Photos(32x, ~145,93 MB)

'BMW M', najmočnejša črka na svetu predstavlja jedro dinamičnosti in športnosti vozil BMW. Super športni značaj BMW M vozil pa med drugim gradijo M Performance dodatki vozil, ki še posebej poudarijo športne linije in povečajo dinamičnost užitka v vožnji. Za voznike, ki želijo svoja vozila dodatno, športno nadgraditi in začutiti duh športnosti v vsakem zavoju BMW predstavlja serijo izbranih paketov M Performance dodatkov za širok spekter BMW vozil.

 

BMW M Performance deli za BMW serije 1.

Visoke vozne zmogljivosti so jedro BMW vozil, nič drugače ni z vstopnim modelom BMW serije 1. Za edino vozilo v svojem segmentu, gnano na zadnji pogon, je sedaj na voljo paket ekskluzivne M Performance dodatne opreme.
Paket vključuje: Letni komplet koles 19'' BMW M Performance Double spoke 405 M Bicolor, BMW M Performance Aerodynamics Package (obsega zračne kanale, razdelilini element in dele montažnih nastavkov za sprednji odbijač, zadnji difuzor, oba bočna pragova in nalepke za pragove). Poleg tega pa v paket spadajo še sprednji črni rešetki, stranske športne črte in kromirani zaključki končnih izpušnih cevi.
Več informacij lahko najdete tukaj.

 

Močna izraznost in izjemna športnost za kupejske oblike.

Atletski videz kompaktnega športnega kupeja serije 2 je posebej poudarjen z velikimi 19'' BMW M Performance Double Spoke 624 M kolesi. Športni videz se tudi skriva v detajlih, ki jih vsebuje BMW M Performance Aerodynamics Package, ki obsega zračne kanale, razdelilni element in dele montažnih nastavkov za sprednji odbijač, oba bočna pragova in nalepke za pragove. Poleg tega pa paket vključuje sprednje črne rešetke ledvičk in posebej prilagojen športni volan Alcantara.

Kromirani zaključki končnih izpušnih cevi pa zaključijo sestavo M Performance paketa, prilagojenega za BMW serije 2 Coupé.

Podrobnejši opis paketa se nahaja tukaj.

 

Individualiziran športni izgled limuzinskih in kupejskih oblik BMW vozil.
Vozniki BMW vozil velik del pozornosti namenjajo izbiri širokega spektra opreme in s tem tudi individualizirajo svoja vozila. Lastniki vozil serije 3 in 5 Limuzina in Touring, kot tudi lastniki serije 4 in 6 Gran Coupe pa lahko poleg ostalih dodatkov naročijo za svoje jeklene konjičke tudi M Performance dodatke. Paket opreme za serijo 3 vsebuje:
Letni komplet koles 20'' BMW M Performance Double spoke 405 M Bicolor, BMW M Performance Aerodynamics paket z zračnimi kanali, razdelilnimi elementi, zadnji difuzor, oba bočna pragova in nalepke za pragove, zadnji spojler iz karbona (na voljo samo za limuzine), črna sprednja rešetka, stranske športne črte in set preprog BMW M Performance.

Kupejska oblika serije 4 pa nudi svojim lastnikom dodatno opremo v obliki paketa z: letnim kompletom koles 20'' BMW M Performance Double spoke 405 M Bicolor, sprednji in zadnji spojler iz karbona, športne črte za pragove z M Performance logotipom, zadnji difuzor, sprednje črne rešetke, stranske športne črte, karbonska ohišja ogledal in set preprog BMW M Performance.

Informacije za BMW serijo 3 limuzina in Touring se nahajajo tukaj.
Paket dodatne opreme za BMW serijo 4 Gran Coupe se nahaja tukaj.
Za BMW seriji 5 in 6 pa na tukaj oziroma na tej povezavi.

 

Povečana športna zmogljivost BMW X vozil.
Športna dinamika pa je lastnost tudi visokozmogljivih modelov BMW X družine. M Performance paketi se razlikujejo glede na posamezne modele, kljub temu pa poskrbijo za zunanje in notranje športno razpoloženje vozila. Paketi vključujejo 20'' in 21'' BMW M Performance Double Spoke letna kolesa (odvisno od modela), ter ostale dinamične M Performance dodatke.
Dodatne informacije za posamezne modele BMW X vozil pa se nahajajo tukaj.

M Performance dodatki na BMW vozilih pričarajo še bolj športni duh vozilom in poskrbijo za dodatno opaženost na cesti.

Več informacij o paketih oziroma posameznih podatkih je na voljo na spodnji povezavi ali pri najbližjem pooblaščenem trgovcu BMW: https://www.bmw-dodatnaoprema.si/20-bmw-m-performance.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 

V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava