Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Vikend užitkov v vožnji.

Vikend golfističnih užitkov, izbranih kulinaričnih mojstrovin, imenitnega večernega dogodka, ekskluzivne predstavitve BMW serije 5 iPerformance in BMW serije 5 Touring ter popotovanja treh doživetij.

Podjetje
·
Korporativni dogodki
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,55 KB)
  
Photos(63x, ~245,79 MB)

Smlednik in Portorož. 2. in 3. junija 2017 je potekal že 4 zaporedni BMW Kempinski golf Tournament. Tudi tokrat se je vikend tradicionalno začel z golfom na Diners Golf & Country Club igrišču na Smledniku, igro pa so še dodatno naelektrila popolnoma električna vozila BMW i3, ki so igralce peljala do udarjališč.

Gostje so se po odlični igri golfa odpeljali z novimi in prenovljenimi vozili BMW proti Portorožu, kjer je potekala podelitev nagrad najboljšim golfistom dneva in večer, poln presežkov.

Večerna prireditev, ki je predstavljala vrhunec vikenda doživetij, je poskrbela za drzen uvod v poletje. Goste so zabavali vrhunski glasbeniki: Jana Šušteršič, Ana Soklič, vokalna skupina Basseless in skupina Cubizmo. Rdeča nit večera sta bili odličnost in natančnost, lastnosti, ki opisujeta zmagovalce golf turnirja, katerim je slavnostno podelila nagrade ambasadorka znamke Tina Maze, ob spremstvu Macieja Galanta, generalnega direktorja BMW Group Slovenija, ki je povedal: »BMW združuje vznemirljivost, odgovornost in uspeh. Navdihujemo, ker smo navdahnjeni. Zato naj današnji večer odraža navdih, vznemirljivost in užitek!«. Za vznemirljivost je poskrbela predstavitev popolnoma nove BMW serije 5 iPerformance in BMW serije 5 Touring. Navdih in užitek pa so gosti našli v razstavljenem BMW i8 Frozen Black, ekskluzivnemu avtomobilu, edinem v Sloveniji, ki je del omejene serije 400 vozil. Ekskluzivnosti večera so dodali piko na i Tina Maze, Marko Grilc in Jakov Fak, ambasadorji znamke BMW, ki so poskrbeli za odlično vzdušje med gosti.

Sobotno atraktivno dogajanje pa je združevalo popotovanje treh doživetij. Gostje so na treh lokacijah doživeli edinstvene predstavitve prihajajočih novih modelov vozil BMW in se v Marini Portorož popeljali na vožnjo na valovih s popolnoma električnimi plovili Quadrofoil, inovativnim slovenskim trajnostnim vodnim plovilom.

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava