Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Electric Now Tour.

Ekskluzivno doživetje najinovativnejših BMW i in iPerformance vozil

Podjetje
·
Korporativni dogodki
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~97,8 KB)
  
Photos(27x, ~21,21 MB)

Ljubljana/Maribor. V juniju bo v Ljubljani in Mariboru potekal ekskluzivni ELECTRIC NOW TOUR 2017, kjer bo BMW Group Slovenija predstavil celoten spekter vozil BMW i – od BMW i3 do BMW i8 in vse modele vozil iPerformance, vključno z BMW serije 5, BMW serije 7 in BMW X5. Razburljivo naelektren program bo vseboval statično predstavitev posebnih izvedb BMW i3 in i8 Garage Italia CrossFade v POP-UP salonu ter vrsto dinamičnih in panoramskih voženj z vozili prihodnosti.

 

BMW Group združuje navdušenje, odgovornost in uspeh, zato prepleta inovativne tehnologije, digitalizacijo in trajnostni pristop, da lahko zagotovi unikatno uporabniško izkušnjo. Tako bodo gostje ELECTRIC NOW TOUR 2017 lahko izkusili inteligenten, dinamičen, predvsem pa navdušujoč način električne vožnje v prav vseh modelih vozil BMW i in iPerformance.

 

Pionirja mobilnosti prihodnosti: BMW i3 in BMW i8

BMW i3, vodilni v premium segmentu vozil na alternativni pogon, in dobitnik nagrade 'Svetovni urbani avto leta 2017', je prvi serijsko proizveden model na svetu, ki je bil oblikovan trajnostno skozi svoj celoten življenjski cikel, od razvoja in proizvodnje do vsakodnevne uporabe. Kot povsem električno vozilo je vseskozi na poti brez hrupa in emisij – in s tem odličen spremljevalec v mestu. Vseeno pa BMW i3 ni „le zeleno vozilo“: gostje ELECTRIC NOW TOUR 2017 bodo lahko izkusili, kako s svojo agilnostjo in pospeškom od 0 do 100 km/h v 7,2 sekunde skrbi v prvi vrsti za čisti električni užitek v vožnji. Pri speljevanju je dovolj že dotik pedala za vožnjo in BMW i3 pospeši silovito ter skoraj brez hrupa iz mesta.

 

BMW i8 je prvo športno vozilo z vrednostmi porabe in emisij majhnega avta. Moč priključnega hibrida, med drugim, leži v odlični sinhronizaciji elektromotorja in motorja z notranjim zgorevanjem, ki na cesti opozori nase z maksimalno učinkovitostjo in dinamiko. Progresiven užitek v vožnji v ekskluzivnem BMW i8 bo na voznike naredil nedvomno nepozaben vtis.

 

Vozila BMW iPerformance

Avtomobili BMW iPerformance uporabljajo električno pogonsko tehnologijo BMW eDrive, ki jo je razvil oddelek BMW i. Kratke in srednje razdalje se lahko z inovativno kombinacijo elektromotorja, litij-ionske baterije in inteligentnega upravljanja energije prevozijo povsem električno, bencinski motor TwinPower Turbo pa se vklopi po potrebi. BMW eDrive je trenutno v ponudbi za BMW serije 2, BMW serije 3, BMW serije 5, BMW serije 7 in BMW X5. Vsa vozila prihodnosti, ki so na voljo že danes, bodo na pokazala svojo moč, naboj in udeležencem dogodka omogočila naelektren užitek v vožnji.

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 

V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava