Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

#MINIDENTITETA ponovno osvaja Slovenijo.

Projekt MINIDENTITETA, ki je lani poskrbel za popestritev poletnih mesecev na socialnih omrežji, se vrača.

 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~230,06 KB)
  
Photos(10x, ~38,06 MB)

Projekt #MINIDENTITETA že drugo leto zapored osvaja MINI navdušence na družbenih omrežjih. Letos so v ospredju kampanje tekmovalci, ki bodo skozi tedenske izzive iskali svojo MINIDENTITETO v širokem spektru MINI vozil. Izmed 425 prijavljenih MINI navdušencev se bo 8 izbranih pomerilo pod budnim očesom mentorjev.

 

Mentorje tekmovalcev sestavljajo že nekateri znani MINI obrazi: miselni vodja projekta Odprta kuhna Alma Kochavy, ki se že veseli začinjenih MINI dogodivščin, pevka Alya, ki v tekmovalcih ne bo izzvala le MINI stasa, pač pa tudi glas, lanskoletna zmagovalka MINIDENTITETE Urška Podojstršek, ki bo tekmovalce poskusila navdušiti za avanture kar na strehi vozil MINI Countryman in Luka Stanovnik, režiser in soustanovitelj podjetja Bright Visuals, ki bo dokazal, da je 3-vratni razgrajač MINI John Cooper Works ravno prav velik za ustvarjanje odličnih kreativnih idej.

 

Poznanim MINI ambasadorjem, ki že znajo prepoznati pravo MINIDENTITETO, pa se bodo letos pridružili tudi novi znani obrazi in skriti MINI navdušenci. Kot prvi se bo v vlogi mentorja in izzivalca predstavil Nejc Simčič, prvo ime slovenske družabne kronike. Nejc bo svoje izzive koval v popolnoma prenovljenem modelu MINI Countryman, ki najbolj izraža njegovo avanturistično osebnost. Z Nejcem pa bosta ljubezen do MINI Countrymana delili tudi priznani slovenski oblikovalki Urška Draž in Petja Zorec.

 

MINI dirka se bo začela 21. 8., tekmovanje pa bo mogoče spremljati preko spletne strani mini.si ali na uradnih Facebook in Instagram profilih MINI Slovenija. Dirka bo navdušila tako strastne ljubitelje avtomobilizma kot tudi vse, ki obožujejo zabavne izzive.

 

 

Foto: Blaž Tomažin 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava