Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Slovenska medijska predstavitev BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3.

Medijska predstavitev novega avanturista BMW X3 in predstavitev popolnoma novega modela BMW serije 6 Gran Turismo.

Podjetje
·
Korporativni dogodki
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,55 KB)
  
Photos(58x, ~45,56 MB)

Bled, Pokljuka. Po uradnem lansiranju novih vozil BMW serije 6 Gran Turismo in BMW X3 na trg, je BMW Group Slovenija organiziral posebno medijsko lansiranje vozil. Dogodek se je začel na Bledu, kjer je potekala predstavitev vozil, kasneje pa so se aktivnosti preselile na vozilu BMW X3 bolj domačo lokacijo, Pokljuko.

 

BMW serije 6 Gran Turismo postavlja popolnoma nov segment vozil v luksuznem razredu. Vozilo nudi edinstveno kombinacijo luksuznega udobja, športne in dinamične vozne lastnosti ter elegantno zunanjo obliko.

Ines Matjašič Habjan, produktna vodja BMW Group Slovenija: »BMW serije 6 Gran Turismo združuje najnovejše napredne tehnologije z edinstvenim dizajnom in zagotavlja prestižno potovanje v prvem razredu. Verjamem, da bo vsak voznik navdušen nad asistenčnimi sistemi, ki omogočajo začetke avtonomne vožnje, prav tako, pa navdušujejo tudi motorji, ki zagotavljajo zelo dinamično vožnjo.«

 

BMW X3 je leta 2003 s svojim prihodom na trg zasnoval segment srednje velikih športnih terencev.  Od začetka proizvodnje je bilo svetovno že izdelanih 1,5 milijona vozil, lansiran model pa je kar tretja generacija vozila.

 »Vozilo se razlikuje od prejšnjega po večji zmogljivosti, drznejših zunanjih linijah in predvsem naprednih voznih asistenčnih sistemih. Novi BMW X3 je idealen za pobeg iz vsakdana in prinaša dinamične X užitke, ki se jih ne da primerjati,« je povedal David Černivec, vodja korporativne prodaje BMW Group Slovenija:

 

Poleg novih vozil je BMW Group Slovenija predstavil tudi novo kampanjo 'Ostani', s katero želi predstaviti čustveni naboj BMW avtomobilov. Kot prvi se je s kampanjo predstavil BMW ambasador Boštjan Trstenjak, lastnik restavracije Cubo, ki s svojo BMW serije 5 predstavlja ambicioznost.

Svobodnost in strast pa je najbolj pisana na kožo novemu ambasadorju BMW X3, slovenskemu najboljšemu deskarju na snegu Marko Grilcu.

 

Ob prejetju ključa je Marko navdušeno povedal, da je vozilo že predpremierno preizkusil: »Nisem si mislil, da bo nova generacija lahko boljša od prejšnje, ampak me je še bolj navdušila! Super so mi novi vozni asistenčni sistemi, ki mi največjo udobnost v vožnji nudijo na daljših poteh v tujino. Ena izmed prvih daljših poti z vozilom, pa bo zagotovo na snemanje oglasa za kampanjo 'Ostani'«.

Vozilo mu je predal Uroš Dolenc, vodja dogodkov in marketinga mreže pooblaščenih prodajalcev BMW Group Slovenija, hkrati pa napovedal, da bosta Marko in BMW X3 tudi zvezdi Dežele BMW xDrive, ki bo letos potekala že sedmič v Kranjski Gori in prvič na Mariborskem Pohorju.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava