Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW i med prvimi avtomobilskimi znamkami, ki ponujajo aplikacijo obogatene resničnosti Apple ARKit z novim IOS 11.

Prikaz in raziskovanje 3D izdelkov v realni velikosti na iPhoneu ali iPadu +++ Aplikacija je direktno povezana s spletnim konfiguratorjem in 17 BMW i trgi +++ Aplikacija je na voljo v 21 jezikih – nudi dostop na milijone strankam.

Podjetje
·
Prodaja in trženje
·
Internet, E-poslovanje
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~89,33 KB)
  
Photos(3x, ~4,26 MB)

München. Milijoni uporabnikov po vsem svetu lahko sedaj interaktivno preučujejo vozila BMW i prek aplikacije BMW i Visualiser za operacijski sistem iOS. Kot prva avtomobilska znamka na svetu, ki je svojim uporabnikom v začetku tega leta omogočila interaktivno doživetje 3D-izdelkov v okviru nadgrajene resničnosti, BMW i sedaj ponovno narekuje tempo kot ena prvih avtomobilskih blagovnih znamk, ki nudi uporabo Applove tehnologije ARKit, ki je prišla na trg v mesecu septembru skupaj z operacijskim sistemom iOS 11. Aplikacija se lahko prenese na katerikoli telefon iPhone 6s/6s Plus ali novejšo različico; deluje pa tudi na Applovi iPad Pro ali letošnji Apple iPad.

 

“Naši izdelki so zelo čustvena vozila, ki jih morajo kupci doživeti od blizu,” je povedal Andrea Castronovo, podpredsednik podjetja BMW Group, odgovoren za CCS, MPM in upravljanje poslovnega procesa. “S to aplikacijo lahko v žepe ljudi prinesemo naslednjo najboljšo stvar poleg dejanskega izdelka – ti lahko nato enostavno vzamejo v roke svoj telefon iPhone in pogledajo, kako bi bil videti njihov sanjski avto na dovozu ali parkiran v garaži,” je dodal.

 

Ko si uporabnik prenese aplikacijo, ki je sedaj na voljo v App Store, lahko doživi svoje sanjsko vozilo BMW i3, i3s ali i8 v obliki interaktivne vizualizacije v realni velikosti. S pritiskom gumba lahko zamenja barvo, obliko platišč in notranjost – lahko pa odpre tudi vrata in vstopi v vizualizirano vozilo, kar povzroči čudovito interaktivno doživetje. “Vemo, da se skoraj vse naše stranke pozanimajo o naših izdelkih na spletu, preden obiščejo prodajni salon in pogosto to storijo na svoji napravi iPhone ali iPad,” je povedal Stefan Biermann, direktor prodaje inovativnih izdelkov. “Torej je to naslednji

logični korak – namesto prebiranja informacij o izdelku, ga lahko na nek način doživijo. Ko so stranke zadovoljne s svojo vizualizacijo, lahko shranijo svoje podatke in sliko, da jo delijo na družbenem mediju ali, na izbranih glavnih trgih, jo lahko prenesejo iz vizualizatorja naravnost v spletni konfigurator, kjer dodajo svojemu sanjskemu vozilu BMW i še zadnje finese,” je dodal.

 

Aplikacija je na voljo v 21 jezikih od češčine do turščine, medtem ko je neposredna povezava med njo, to je BMW i Visualiser, in spletnim konfiguratorjem na voljo za 17 trgov BMW i, v kratkem pa bodo sledili tudi novi trgi. Ta nova, razširjena funkcionalnost je primer brezhibne, večkanalne komunikacije s strankami, ki pretvori dvodimenzionalne slike in besedilo v tridimenzionalno doživetje za stranko.

 

Kontakt za medije:
Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija
Maja Ilec
Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com
Telefon: 00386 1 586 73 74

BMW Group

BMW Group je s svojimi štirimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles, obenem pa ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Kot globalno podjetje upravlja BMW Group 31 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razvejano po več kot 140 državah.

 V letu 2016 je BMW Group po celem svetu prodal okoli 2.367 milijonov avtomobilov in skoraj 145.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo je znašal 9,67 milijarde evrov ob dohodkih 94,16 milijarde evrov. 31. decembra 2016 je BMW Group zaposloval 124.729 ljudi.

 BMW Group je svoj uspeh vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj prek niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE 2019.

Here you can see the full length live stream of the Press Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava