Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Ekskluzivna originalna oprema BMW za vozilo BMW X2.

Maskirna folija za športni terenski kupe povzroča polarizirajoč videz.

F39
·
X2
·
Oprema
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,87 KB)
  
Photos(9x, ~39,79 MB)

München. Z nedvoumno obliko, sodobnim videzom in športnimi urbanimi geni, novo vozilo BMW X2 (kombinirana poraba goriva: 6,2-4,5 l/100 km, kombinirane emisije CO2: 142-119 g/km) izraža močno samozavest v svoji kategoriji in znotraj družine modelov BMW X. Sedaj gre športni terenski kupe še korak naprej, saj sledi posebej izrazitemu modnemu trendu: od zdaj naprej je spekter barvnih odtenkov za vozilo BMW X2 razširjen tako, da vključuje dodatno barvo kot del ponudbe originalne opreme BMW – folija "Digital Camo". To je večbarvna matirana folija digitalnega maskirnega videza, ki še posebej poudarja atletska razmerja vozila BMW X2. Asimetrični vzorec, ki je sestavljen iz temnih, sivih in svetlih barvnih površin, namerno odraža zunanji barvni odtenek Galvanic Gold, ki je pri predstavitvi novega modela povzročil tako razburjenje. V tem barvnem odtenku vozilo BMW X2 pogumno odraža ekstrovertiran življenjski slog, hkrati pa folija ščiti vozilo pred poškodbami, ki jih povzročijo udarci kamenja.

 

Ena posebej učinkovita značilnost tega izrazitega videza je vizualna vgradnja žarometov. Klasični dvojni okrogli elementi LED dnevne luči in luči za meglo gledajo iz kamuflaže, kot oči plenilca med lovom. Zdi se, da je vozilo BMW X2 pripravljeno napasti kadarkoli.

 

Omejena izdaja superg BMW X2, razvite v sodelovanju s proizvajalcem obutve VOR, je že dobila priložnost za prikaz individualnega sloga. Folija, ki je zdaj na voljo izključno za kompakten športni terenski kupe, je odlična izbira za vse tiste, ki so dovolj podjetni, da uberejo novo pot z vozilom BMW X2.

Od kamuflaže prototipa do iskane podrobnosti opreme.

Maskirna folija namerno posnema barvanje predserijskih prototipov. Še pred vstopom modela na trg so ti prototipi pritegnili veliko pozornosti med preskusnimi vožnjami na javnih cestah in kasneje na tednu mode v Milanu. Proizvajalec in trgovci z vozili so že prejeli večje število naročil za to karizmatično vozilo v natančno tej barvi. Namenska skupnost je bila ustanovljena tudi na družbenih medijih. Zdaj je folija "Digital Camo" na voljo izključno za vozilo BMW X2 kot originalna oprema BMW, neodvisno od drugih funkcij opreme.

 

Podrobnosti paketov M Sport in M Sport X niso prizadete.

Pri izvedbah M Sport in M Sport X niso prizadete posebne značilnosti opreme: folija ne prekriva montažnih delov visokega sijaja na sprednji in zadnji strani ter podrobnosti v barvi Frozen Grey. Prvi model, ki prikazuje nov močan videz, je bil javnosti razkrit 17. marca ob predstavitvi vozila BMW X2, ki je potekala v prostorih hčerinske družbe podjetja BMW v Fröttmaningu v Münchnu.

 

Pri izbranih trgovcih z vozili BMW vam vozilo BMW X2 zavijejo v folijo "Digital Camo" v štirih dneh. Cena, vključno z montažo, je 4.500 evrov.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Maja Ilec

Elektronski naslov: maja.ilec@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

BMW Group

Podjetje BMW Group je s svojimi štirimi blagovnimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad vodilni svetovni premijski proizvajalec avtomobilov in motornih koles ter ponuja premijske finančne storitve in storitve mobilnosti. Proizvodna mreža podjetja BMW Group obsega 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah; podjetje ima globalno prodajno mrežo v več kot 140 državah.

 

V letu 2017 je podjetje BMW Group prodalo več kot 2.463.500 osebnih vozil in več kot 164.000 motornih koles po vsem svetu. Dobiček pred obdavčitvijo v proračunskem letu 2017 je znašal 10,655 milijarde evrov ob prihodkih v višini 98,678 milijarde evrov. Na dan 31. decembra 2017 je imelo podjetje BMW Group delovno silo 129.932 zaposlenih.

 

Uspeh podjetja BMW Group je vedno temeljil na dolgoročnem razmišljanju in odgovornem ukrepanju. Podjetje je zato vzpostavilo ekološko in socialno trajnost v celotni vrednostni verigi, celovito odgovornost za proizvode in jasno zavezanost ohranjanju virov kot sestavni del svoje strategije.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava