Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Neil Fiorentinos je imenovan kot novi predsednik BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa.

Neil Fiorentinos je imenovan kot novi predsednik BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa. Christoph von Tschirschnitz prevzema nove vodstvene odgovornosti izven Skupine BMW.

Podjetje
·
Človeški viri
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~74,44 KB)
  
Photos(1x, ~30,15 MB)

Neil Fiorentinos je imenovan kot novi predsednik BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa.

Christoph von Tschirschnitz prevzema nove vodstvene odgovornosti izven Skupine BMW.

Salzburg. Podjetje BMW AG je imenovalo Neila Fiorentinosa za predsednika BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa, ki prevzema svojo funkcijo 1. septembra 2018. Fiorentinos bo nasledil Christopha von Tschirschnitza, ki se je odločil prevzeti nove vodstvene odgovornosti izven Skupine BMW.

Gospod von Tschirschnitz (53), ki se je Skupini BMW pridružil leta 1992, je v podjetju BMW Motorrad zasedal visoke položaje na področjih korporativnega načrtovanja, maloprodajnih strategij in razvoja trgovcev, pa tudi kot vodja prodaje in marketinga BMW za prodajne regije Azije, Pacifika, Afrike in vzhodne Evrope. Pred prevzemom položaja predsednika BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa je zasedal položaj podpredsednika na področju korporativne in neposredne prodaje ter upravljanja voznih parkov za BMW Nemčija.

V času njegovega predsedovanja je regija dosegla rekordno prodajo in donosnost.

V štirih zelo uspešnih letih je von Tschirschnitz dosegel več kot 50-odstotno akumulirano rast obsega poslovanja z blagovnima znamkama BMW in MINI na 12 trgih, upravljanih iz sedeža družbe v Salzburgu.

Skupno je BMW Srednja in Jugovzhodna Evropa v sodelovanju s 180 trgovci z vozili v letu 2017 prodala skoraj 80.000 vozil blagovnih znamk BMW, MINI, BMW i in BMW Motorrad na vseh 12 trgih srednje in jugovzhodne Evrope, ter zagotovila celovito skrb in podporo za svoje stranke.

Neil Fiorentinos vstopa na nov položaj iz podružnice BMW Nizozemska, kjer je v zadnjih štirih letih in pol opravljal funkcijo generalnega direktorja.

Fiorentinos (50) je svojo kariero v Skupini BMW začel v Južni Afriki leta 1994. Šestnajst let kasneje je bil imenovan za vodjo Skupine BMW za območje Azije.

Z mednarodnimi izkušnjami v treh različnih prodajnih pisarnah Skupine BMW na treh kontinentih, Južnoafričan beleži odlične rezultate v odnosih s trgovci in uvozniki. Na Nizozemskem sta Fiorentinos in njegova vodstvena ekipa vzdrževala vodilni položaj v segmentu BMW in štiri leta zapored dosegala rekordne prodajne rezultate za BMW, MINI in BMW Motorrad.

V svoji novi vlogi bo Fiorentinos odgovoren za nadzor prodaje in trženja v območju srednje in jugovzhodne Evrope, ki je sestavljeno iz dvanajstih držav: Avstrija, Poljska, Češka, Grčija, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Romunija, Bolgarija, Hrvaška, Ciper in Malta.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava