Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Jesensko doživetje z novimi modeli BMW.

Letni časi se menjavajo, užitek v vožnji pa ostaja enak. To jesen BMW privablja občudujoče poglede s tretjo generacijo BMW serije 1, postavlja nova merila elektromobilnosti z BMW 330e in zagotavlja udobje na potovanju z novim BMW serije 3 Touring.

G20
·
F40
·
G21
·
F21 LCI
·
Serija 1
·
3 vratna kombi-limuzina
·
5 vratna kombi-limuzina
·
Serija 3
·
Limuzina
·
Touring
·
BMW Driving Experience
·
Lifestyle
·
Okolje
·
Trajnostni razvoj
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~155,06 KB)
  
Photos(190x, ~219,79 MB)

V sredo, 23. oktobra 2019, je BMW Group Slovenija za medije pripravil lokalno predstavitev novosti. V jesenskem duhu so se predstavniki sedme sile na panoramski vožnji spogledovali z močnimi karakterji novih modelov skupine BMW. Na njihovi poti so se srečali z združitvijo vizionarske arhitekture in vizionarske mobilnosti, ko jih je v Lumar PRIMUS iEDITION vzorčni hiši v Dragomlju ob tehnološko dovršenemu vozilu BMW 330e, pozdravil direktor področja elektromobilnosti in MINI pri BMW Group Slovenija, Uroš Dolenc. Poudaril je, da BMW mobilnost prihodnosti ponuja že danes, do leta 2023 pa bo BMW Group ponujal kar 25 elektrificiranih modelov, od tega več kot polovico popolnoma električnih. Da gre za uspešno sodelovanje na področju trajnostnega razvoja in premium izdelkov je pritrdil tudi lastnik in direktor podjetja Lumar, Marko Lukić. Flota je užitek v vožnji nadaljevala proti sončni Gorenjski, kjer je v centru mesta Kranja ob skaterskem izzivu in družbi deskarja prostega sloga, BMW ambasadorja Marka Grilca, vladal urbani utrip, ki ga pričara novi model BMW serije 1. Raziskovanje osrčja Gorenjske se je zaključilo s prepletom družinske zgodbe priznane gostilne Krištof ob predstavitvi novega BMW serije 3 Touring. Zbrani novinarji so občutili brezmejno raziskovanje okusov, udobja in nepozabnega doživetja.

Popolnoma novi BMW serije 1 je prispel, da privabi poglede z močnim karakterjem. To mu zlahka uspeva, saj ga izjemna oblika in napreden oblikovalski jezik že na prvi pogled ločita od množice. Enako velja za njegovo notranjost s sodobnim vzdušjem, ki navdušuje s premijsko kakovostjo in odprtostjo. Učinkoviti motorji, sprednji pogon, ki je zdaj premierno na voljo v novem BMW serije 1, in najsodobnejše tehnologije podvozja zagotavljajo vozne izkušnje, polne dinamike in okretnosti, medtem ko inovativne tehnologije in sistemi za pomoč vozniku poskrbijo, da boste svoj cilj vedno dosegli varno in udobno.

Proizvajalec vozil premijskega razreda BMW stalno napreduje z elektrifikacijo svojega voznega parka, kjer več moči, več dosega in več napredka predstavlja z novim vozilom BMW 330e. S svojo izjemno učinkovito kombinacijo elektromotorja in 4-valjnega bencinskega motorja BMW TwinPower Turbo, priključni hibrid razvije revolucionarno pogonsko silo. Pripravljen, da vse odkrije na novo.

Novi BMW serije 3 Touring razvija inovativnost, funkcionalnost in športno dinamiko do popolnosti. Kot polnokrvni športnik med vsestranskimi predstavniki združuje zelo učinkovite motorje BMW TwinPower Turbo, odlično uglašene komponente podvozja in najsodobnejše sisteme za pomoč vozniku, da naredi vtis z vozno dinamiko, ki je neprekosljiva v njegovem segmentu. To premoč prinaša na cesto – tudi v mirovanju. Z inovativnimi rešitvami za notranjost in digitalnim BMW Intelligent Personal Assistant lahko na svojega pomočnika preložite marsikatero opravilo, če želite, in si s tem ustvarite čas za resnično pomembne stvari v življenju.

 

Dodatne informacije so na voljo:

BMW serije 3 priključni hibrid.

BMW serije 1.

BMW serije 3 Touring.

 

Informacije o cenah pa so na voljo na spletni strani www.bmw.si med ceniki.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

GENEVA MOTOR SHOW

Geneva, 03.March - 08:15 CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Geneva International Motor Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava