Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Zaprtje prodajnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. Varnostna razdalja. Pomembnejša kot kdajkoli prej.

Zajezitev širjenja korona virusa. +++ Zaprtje prodajnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. +++ Zagotavljanje nujnih servisnih storitev.

Podjetje
·
Človeški viri
·
Prodaja in trženje
·
Trajnostni razvoj

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Varnostna razdalja. Pomembnejša kot kdajkoli prej.

Zaprtje prodajnih salonov BMW in MINI v Sloveniji.


Zajezitev širjenja korona virusa. +++ Zaprtje prodajnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. +++ Zagotavljanje nujnih servisnih storitev.

Slovenija. BMW Group jemlje svojo odgovornost v zajezitvi širjenja korona virusa (COVID-19) izjemno resno. Tako zaposleni BMW Group Slovenija delajo od doma, uporabljajo vse možnosti digitalnih kanalov za nadaljevanje dela in skrbi za stranke, poslovne partnerje in druge deležnike podjetja.

Pooblaščeni trgovci in servisi prav tako sprejemajo preventivne ukrepe v skladu z navodili države in lokalnih oblasti z namenom, da bi v največji možni meri zaščitili ter poskrbeli za svoje zaposlene in stranke. Tako so prodajni saloni do nadaljnjega zaprti. Kljub vsemu pa je v izrednih časih treba poskrbeti za nujne storitve. Sedaj, ko je javni prevoz začasno prepovedan, so avtomehanične in servisne storitve nujno potrebne, zato te lahko še naprej izvajajo svoje storitve. Namreč, servis oziroma popravilo vozila je lahko ključna storitev za zagotavljanje mobilnosti posameznikov ali nujnih služb, zato je te storitve potrebno v omejenem obsegu še naprej zagotavljati. Ob tem pa seveda omejiti medčloveške stike, zagotoviti čim bolj nestično poslovanje ter zagotoviti varnost zaposlenih v servisnih delavnicah in strank.

Funkcionalno vozilo je ključno v kriznih in nujnih situacijah.

BMW Slovenija svetuje strankam, da se v zvezi z obratovanjem in možnostmi obrnejo na izbranega pooblaščenega trgovca oziroma servis. Seznam nujnih kontaktov pooblaščene mreže servisov je dostopen na spletni strani BMW.

Obenem svetujemo strankam, da ostanejo še naprej v digitalnem stiku prek kanalov družbenih medijev, spletnih strani, klicnega centra in drugih indirektnih oblik komunikacije. S tem v mislih, držite #VarnostnaRazdalja #OstaniDoma #BodimoOdgovorni

 

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava