Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Ponovno odprtje prodajnih in servisnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. Digitalno vedno na voljo.

+++ Ponovno odprtje prodajnih in servisnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. +++ Digitalno vedno na voljo.

Podjetje
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~141,79 KB)

Ponovno odprtje prodajnih in servisnih salonov BMW in MINI v Sloveniji. Digitalno vedno na voljo.

S ponedeljkom, 20. aprilom, so svoja vrata ponovno lahko odprli prodajni avtomobilski saloni, mogoče pa je tudi opravljanje vseh servisnih dejavnosti. Pooblaščeni prodajni saloni in servisne delavnice vozil BMW in MINI storitve opravljajo pod strogimi varnostnimi pogoji. Poskrbeli so za omejitev medčloveških stikov, zagotovili nestično in digitalizirano poslovanje ter s tem skrbijo za varnost strank in zaposlenih v prodajnih salonih ter servisnih delavnicah. Obenem so strankam vedno na voljo tudi prek digitalnih kanalov, kjer so na spletni strani zanje odprli virtualni salon vozil in pripravili posebno ponudbo vozil iz zaloge.

 

V Sloveniji smo se spopadli s pandemijo zelo resno, reagirali hitro ter sprejeli mnoge, za marsikoga neprijetne, pa vendar potrebne ukrepe. V BMW Group Slovenija in v mreži pooblaščenih trgovcev in servisov so, da bi zaščitili svoje sodelavce, poslovne partnerje in stranke, sprejeli in vzpostavili vse potrebne preventivne ukrepe. V skladu z aktualnimi odločitvami vlade, so s ponedeljkom, 20. aprila, ponovno lahko odprli svoja vrata prodajni avtomobilski saloni, mogoče pa je tudi opravljanje vseh servisnih dejavnosti. Pooblaščeni prodajni saloni in servisne delavnice vozil BMW in MINI opravljajo storitve pod strogimi varnostnimi pogoji. Poskrbeli so za omejitev medčloveških stikov, zagotovili nestično in digitalizirano poslovanje ter s tem skrbijo za varnost strank in zaposlenih v prodajnih salonih ter servisnih delavnicah.

Stranke lahko od ponedeljka, 20. aprila, ponovno registrirajo tudi osebna vozila in opravijo tehnični pregled. Strankam, ki čakajo na prevzem in registracijo svojega novega vozila tako BMW Group svetuje, da se obrnejo na svojega prodajnega svetovalca in dogovorijo glede prevzema vozila.

 

Vedno na voljo. Posebna ponudba vozil iz zaloge.

#AlwaysAvailable (04/2020)

BMW Group Slovenija se zaveda, da se kljub sprostitvam ukrepov marsikdo še ne želi odpraviti v prodajne salone, zato so skupaj z mrežo pooblaščenih trgovcev pripravili virtualni salon vozil iz zaloge. Stranke si lahko udobno iz domačega naslonjača ogledajo ponudbo vozil in preverijo razpoložljivost. Lahko pa vstopijo v stik z izbranim prodajalcem in se prek digitalnega kanala, kot je na primer WhatsApp ali Skype, pogovorijo o dodatnih možnostih in tudi nakupu.

Vozila so vedno na voljo na spletni strani BMW in MINI

Virtualni salon vozil se bo nenehno osveževal z aktualno ponudbo in tudi dodatnimi uporabnimi funkcionalnostmi, kot so video predstavitve vozil in pogovori s prodajnimi svetovalci v živo.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava