Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

M Performance originalni deli poudarijo dinamični karakter vozil BMW.

Ekspresivno oblikovanje in karakteristična vozna dinamika vozil BMW postaneta še bolj poudarjeni z M Performance originalnimi deli. Vozniki, ki želijo svojemu vozilu BMW dodati še več ostrine ter izpostaviti njegov športno-dinamični karakter, obenem pa izboljšati vozne lastnosti, lahko izbirajo med široko paleto M Performance delov, krojenih po meri vsake modelne serije.

Opcijska oprema, dodatki
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~591,21 KB)
  
Photos(162x, ~1,07 GB)

M Performance originalni deli poudarijo dinamični karakter vozil BMW.

Vozila BMW imajo v samem jedru zakoreninjeno športnost, dinamičnost in vozniku omogočajo užitek v vožnji na vsakem delu poti ter v vsakem zavoju.

BMW 2 series GC  (08/2020)

Ekspresivno oblikovanje in karakteristična vozna dinamika vozil BMW postaneta še bolj poudarjeni z M Performance originalnimi deli. Vozniki, ki želijo svojemu vozilu BMW dodati še več ostrine ter izpostaviti njegov športno-dinamični karakter, obenem pa izboljšati vozne lastnosti, lahko izbirajo med široko paleto M Performance delov, krojenih po meri vsake modelne serije.

M Performance originalne dele so razvili strokovnjaki BMW M GmbH s svojimi dolgoletnimi motošportnimi ekspertizami in neštetimi zmagami na svetovnih dirkališčih, izpolnjujejo najvišje zahteve glede zmogljivosti, kakovosti proizvodnje in oblikovanja. M Performance deli niso samo vizualno privlačni, ampak tudi sestavni elementi lahke konstrukcijske zasnove.


Mounting M Performance Parts (08/2020)

BMW 2 GC M Performance Parts (08/2020)

Voznikom so na voljo številne možnosti za izboljšanje zunanjosti in notranjosti svojega BMW, ki bodo poudarile njegov športni karakter.

BMW 2 series GC  (08/2020) BMW 2 GC M Performance Parts (08/2020)

 

BMW serije 2 Gran Coupé, na primer, postane še bolj dinamičen z M Performance zadnjim spojlerjem v črni barvi, ki ga naredi, ne le bolj vizualno privlačnega, ampak tudi optimizira zračni tok okrog avtomobila, ki poskrbi za potisk vozila navzdol in posledično boljšo lego na cesti pri višjih hitrostih. Komplet izpušnih cevi iz nerjavečega jekla z zunanjostjo iz titana, obdano s karbonskimi vlakni, pa doda ostrino, ki zaokroži športni videz. Da se je eleganten BMW serije 2 Gran Coupé prelevil v dinamičnega atleta jasno pokažejo M Performance prednja okrasna rešetka v črni barvi z visokim sijajem in pokrova zunanjih ogledal iz karbonskih vlaken.

Z originalnimi BMW M Performance deli je jasno viden dirkaški DNK vozil BMW, tudi izven dirkališča. Z ekskluzivnimi materiali in prvovrstno kvaliteto se izboljša tako videz, kot dinamika vozila, kar omogoča užitek v vožnji na najvišji ravni. Dodatne informacije o originalnih M Performance delih so na voljo na spletni strani.

Zgodbo o preobrazbi BMW serije 2 Gran Coupé si lahko ogledate skozi pripete fotografije. Primerjate videz pred in po montaži M Performance komponent ter sledite skrbnim in natančnim korakom vgradnje dodatnih delov v pooblaščeni servisni delavnici za vozila BMW.

Za več informacij obiščite spletno stran BMW. Najbližji pooblaščeni servis, kjer bodo poskrbeli za svetovanje in oblikovanje ponudbe po meri, obenem pa za strokovno vgradnjo izbrane dodatne opreme, lahko enostavno najdete v spletnem iskalniku tukaj.


Foto: Žiga Intihar

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava