Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Motorrad testne vožnje

Na slovenske ceste se vrača karavana najnovejših motornih koles BMW Motorrad, ki bo za organizirane testne vožnje na voljo 12. in 13. septembra 2020 v Marini Portorož. Predstavljenih bo kar 15 različnih modelov motornih koles BMW Motorrad, prijave na testne vožnje pa že potekajo.

Tehnologija motornih koles
·
R nineT
·
BMW trening motoristov, potovanja, dogodki
·
BMW Motorrad Style
·
Skuter
·
F 750 GS / F 850 GS
·
S 1000 XR
·
G 310 R
·
K 1600 B
·
C 400 X
·
C 400 GT
·
R 1250 GS
·
R 1250 GS Adventure
·
R 1250 RS
·
R 1250 R
·
F 900 R
·
F 900 XR
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~3,31 MB)
  
Photos(2x, ~3,36 MB)

Septembrski vikendi so idealni za sproščen izlet na slovensko obalo, ki jih velikokrat izkoristijo tudi motoristi. Za tiste, ki bi želeli izlet združiti s testiranjem najnovejših modelov motornih koles BMW, bo BMW Motorrad Slovenija organiziral testne vožnje z začetkom in koncem v Marini Portorož. Testne vožnje bodo potekale v soboto, 12. septembra, med 9. in 18:30 uro ter v nedeljo, 13. septembra, med 9. in 16:30 uro. Prijave na testne vožnje že potekajo na spletni strani www.bmw-motorrad.si ali motorrad.eventhub.si.

Za vse ljubitelje motornih koles BMW bo na voljo 15 različnih modelov iz segmentov Adventure, Sport, Roadster, Urban mobility, Tour in Heritage. Organizirane testne vožnje bodo potekale 1 uro in bodo vodene.

BMW MR Roadshow (08/2020)

BMW Motorrad Slovenija že tretje leto nadaljuje tradicijo organiziranih testnih voženj za ljubitelje motornih koles BMW Motorrad. V preteklih dveh letih je priložnost za vožnjo z najnovejšimi modeli BMW Motorrad izkoristilo več kot 400 motoristov, zato organizator ocenjuje, da bo interes velik tudi letos. BMW Motorrad testne vožnje so sicer del evropskega BMW Motorrad Roadshowa.

 

Skrb za zdravje, varnost in dobro počutje.
Dogodek bo potekal na prostem. Upoštevana bodo navodila in priporočila NIJZ, skrbeli bomo za vzdrževanje medsebojne razdalje 1,5m ter opozarjali na pravilno higieno rok in kašlja. Vse zainteresirane za udeležbo na dogodku prosimo za predhodno prijavo na spletni strani motorrad.eventhub.si ter, da se dogodka udeležijo le če so zdravi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich. 12 May - 10:00 CEST.

Here you can see the public transmission of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava