Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

OMEJENA PONUDBA ZA NEOMEJENE DOGODIVŠČINE

BMW R 1250 GS IN BMW R 1250 GS ADVENTURE zdaj z vključenimi stranskimi in top kovčki, ter aktualna kolekcija po super ceni!

Opcijska oprema, dodatki
·
Serija R
·
R 1250 GS
·
R 1250 GS Adventure
·
BMW Motorrad Style
·
BMW Motorrad
·
BMW Motorrad Ride
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(6x, ~6,43 MB)

Related Links.

BMW R 1250 GS IN BMW R 1250 GS Adventure IZ OMEJENE PONUDBE.

BMW GS pušča sledi pnevmatik v pesku, prah na jakni in spomine v vašem srcu. Z BMW R 1250 GS in BMW R 1250 GS Adventure iz omejene ponudbe ni ovir, da ne bi šli še dlje. "Kaj vzeti s seboj na naslednje potovanje?" Karkoli potrebujete za premagovanje neznanih lepot in izzivov, zahvaljujoč vključenim BMW aluminijastim stranskim in top kovčkom.*

Dva izmed naših najbolj prodajanih modelov, potovalna enduro specialista, združujeta neverjetno zmogljivost in impresivno učinkovitost ter spremenita vsako potovanje v neverjetno dogodivščino. Stranski in top kovčki pa zagotovijo, da imate s seboj vedno vse kar potrebujete pri raziskovanju neznanih lepot in iskanju novih izzivov. V mestu, na avtocesti, kjerkoli: vsak nov meter vam podari še več svobode in užitka v vožnji.

Zahtevajte svojo ponudbo zdaj, pri vašem izbranem BMW Motorrad prodajalcu!HOT DEALS, COOL STUFF - Aktualna kolekcija po super ceni

Karkoli izberete, naj bo to GS ali bovler čelada, morda le eden od izbranih kompletov enduro ali touring motoristične obleke, prejmete osvežujočih 20%** popusta na vaš nakup. Prav tako lahko izberete ujemajoče se rokavice, škornje ali dežno opremo po znižani ceni.                                                   
Naši produkti skozi celo leto zagotavljajo varnost med vožnjo, ter optimalno zaščito v vseh vremenskih pogojih. Visoko kvalitetni, inovativni materiali, z veliko majhnimi podrobnostmi, zagotavljajo več udobja med krajšimi ali daljšimi potovanji. #makelifearide 
*Ponudba velja ob nakupu novega motorja pri pooblaščenih prodajalcih BMW Motorrad, do razprodaje zalog. Različne ponudbe za motorje BMW R 1250 GS in BMW R 1250 GS Adventure se med seboj ne združujejo. Za več informacij se obrnite na vašega prodajalca BMW Motorrad.

** Promocijska ponudba velja od 1. do 30. Septembra 2020 pri pooblaščenih prodajalcih BMW motoristične opreme. Ponudba velja na izbrane izdelke, do razprodaje zalog. Za več informacij se obrnite na vašega izbranega BMW Motorrad prodajalca.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava