Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.«

Digitalni dogodek BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.« 6. oktobra 2020 z dr. Andreasom Wendtom, članom upravnega odbora, odgovornim za nabavo pri BMW AG. Razprava se bo odvijala z zainteresiranimi stranmi v Severni in Južni Ameriki, Aziji/Tihem oceanu in Evropi/Afriki. Glavna tema je trajnostni razvoj v dobavni verigi.

Podjetje
·
Govori članov uprave
·
Trajnostni razvoj

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.«

Kot globalno dejavno podjetje BMW Group deluje v občutljivem in zelo povezanem svetu. Njegova proizvodnja in izdelki vplivajo na okolje in interese različnih interesnih skupin. Hkrati imajo stališča, odločitve in dejanja vseh zainteresiranih strani odločilen vpliv na uspeh podjetja. Podjetje zato sodeluje v nenehnem dialogu z zainteresiranimi stranmi na temo trajnosti na zadevnih trgih, pa tudi na vseh njihovih lokacijah.

Letos bo debata potekala v okviru digitalnega dogodka BMW Group Dialogue: »Okoli sveta v 24 urah.« dne 5. in 6. oktobra 2020 z dr. Andreasom Wendtom, članom upravnega odbora, odgovornim za nabavo pri BMW AG. Razprava se bo odvijala z zainteresiranimi stranmi v Severni in Južni Ameriki, Aziji/Tihem oceanu in Evropi/Afriki. Glavna tema je trajnostni razvoj v dobavni verigi in od tod bo izhajala glavnina vprašanj, o katerih bodo sogovorniki razpravljali:

  • Kako lahko podjetje skupaj s partnerji doseže zastavljene cilje razogljičenja v dobavni verigi?
  • Kateri so največji lokalni in svetovni izzivi okoljskih in socialnih standardov v dobavni verigi?


Oglejte si napovednik:

 


DATUM: Torek, 6. oktober 2020.
URA: 11:00–12:30

Prijavite se lahko tukaj:https://www.bmw-group-dialogue.com/Digital

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava