Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Pogled na prvi povsem električni BMW i4 na letni konferenci BMW Group.

Na današnji letni konferenci BMW Group je potekalo razkritje prihajajočega BMW i4.

G26
·
Tehnologija
·
BMW i
·
Electrification
·
BMW i4
 

Munich. Na današnji letni konferenci BMW Group je bil razkrit prihajajoči BMW i4. »BMW i4 je s svojim športnim videzom, najboljšo vozno dinamiko v svojem segmentu in brez lokalnih emisij pravi BMW. Z njim odslej srce znamke BMW bije povsem električno,« je povedal Pieter Nota, član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za stranke, blagovne znamke in prodajo.

BMW i4 je popolnoma električni 4-vratni Gran Coupé in bo na trg vstopil v letu 2021, vključno z modelom BMW M Performance. Njegovo izpopolnjeno ravnovesje za BMW tipične športnosti, udobja in trajnostnih zmogljivosti je edinstveno v tem segmentu. 

Model BMW i4 bo na voljo v različnih modelnih različicah, ki zajemajo dosege do 590 km (WLTP)*. Z izhodno močjo do 390kW/530KM lahko BMW i4 pospeši od 0 do 100 km/h v približno 4 sekundah.

 

Prve fotografije, skice, posnetki in videoposnetki so na voljo v prilogi.

Vse podrobnosti o BMW i4 bodo objavljene v naslednjih tednih.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava