Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

MINI ONE FIRST EDITION. Atraktivna posebna izdaja kultnega 3-vratnega MINI

Atraktivna posebna izdaja kultnega 3-vratnega MINI po izjemni ceni. +++ MINI One First Edition je na voljo že za 17.990 € ali 199 €/na mesec z obveznim in kasko zavarovanjem. +++ www.mini.si

F56
·
MINI
·
Posebna vozila
·
MINI Coupé
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~188,55 KB)

MINI ONE FIRST EDITION.

Atraktivna posebna izdaja kultnega 3-vratnega MINI po izjemni ceni.

Ljubljana. 20 let po vstopu modernega MINI na trg je kultni MINI s prenovo prešel v naslednjo stopnjo evolucije in potrdil svoj položaj premijskega vozila, pregovorno znanega po zabavni vožnji, z ekspresivnim oblikovanjem in individualnim stilom. Ikonični 3-vratni MINI ponuja številne nove funkcionalnosti na področju upravljanja, vozne dinamike in asistenčnih sistemov. Je še bolj drzen, s še bolj izstopajočim videzom, zagotavlja več užitka v vožnji kot kadar koli prej s svojimi vznemirljivimi voznimi lastnostmi z nizkim težiščem in navdušujočim občutkom gokart. Pameten in karizmatičen z brezhibnim obnašanjem. Zaznamuje ga urbana osebnost, opremljen pa je z bogatejšo osnovno opremo kot kadar koli prej.

MINI One First Edition (04/2021)

MINI One First Edition.
MINI One First Edition je posebna izdaja vozila za slovenski trg, na voljo pri pooblaščenem prodajalcu in servisu vozil MINI Avto Aktiv Intermercatus d.o.o., ki popolnoma pooseblja MINI: ponuja vse, kar potrebujejo stranke v kompaktnem, praktičnem in vsestranskem MINI, po izjemno ugodni ceni. MINI One First Edition je na voljo že za 17.990 € ali 199 €/na mesec z obveznim in kasko zavarovanjem. Pogoji financiranja vozila, kot je doba financiranja, višina pologa in tip finančnega produkta se lahko prilagodijo v skladu z željami in potrebami stranke, dodatne informacije s primerom izračuna so na voljo na spletni strani. Redna cena takega vozila znaša 20.932 €, stranke z izbiro MINI One First Edition prihranijo kar 2.942 €.

3-vratni MINI One First Edition (kombinirana poraba goriva: 5,4–5,7 l/100km in emisije CO2: 122–129 g/km v skladu z WLTP) poganja MINI Twin Power Turbo 3-valjni bencinski motor (prostornina motorja: 1499 cm3; moč motorja: 55 kW/75 KM) in ima 6-stopenjski ročni menjalnik. Stranke lahko izberejo kovinsko ali nekovinsko barvo po želji, notranjost avtomobila pa bo v izvedbi Hazy Grey. Za lažje parkiranje bo poskrbel asistent za nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) – zadaj, v dežju bo pomagal senzor za dež, boljšo vidljivost ponoči bodo omogočili LED žarometi, zadnje LED luči v obliki Union Jack pa bodo vozilu dodale ikonični videz. Vožnja bo zabavnejša ob poslušanju digitalnih radijskih frekvenc z DAB tunerjem, z najljubšo glasbo, predvajano na radiu MINI Visual Boost, pa bo prava zabava na štirih kolesih. MINI One First Edition vsebuje tudi storitve Teleservices, ConnectedDrive, Remote, funkcijo MINI Connected App in sistem za klic v sili. Celoten nabor opreme je na voljo tukaj.

MINI One First Edition (04/2021)

Posebna paketna ponudba najbolj zaželenih opcij po izbiri MINI kupcev.
Stranke lahko nadgradijo svoj MINI One First Edition s paketom najbolj zaželenih opcij po izbiri MINI kupcev, ki zajema 15″ lita alu platišča, temnejša stekla in ogrevana prednja sedeža. Nadgrajen MINI One First+ Edition je na voljo za 18.490 € ali 259 €/na mesec z obveznim in kasko zavarovanjem. Pogoji financiranja vozila, kot je doba financiranja, višina pologa in tip finančnega produkta se lahko prilagodijo v skladu z željami in potrebami stranke, dodatne informacije s primerom izračuna so na voljo na spletni strani. Redna cena takega vozila znaša 22.094 €, stranke z izbiro MINI One First+ Edition prihranijo kar 3.604 €.

Možnost dodatne personalizacije vozila.
Stranke, ki pogrešajo še kakšno funkcionalnost v vozilu, ali ga želijo še bolj prilagoditi svojim potrebam in željam, lahko izbirajo iz nabora dodatne opreme in za doplačilo dodatno nadgradijo svoj MINI One First Edition. Dodatna oprema, ki je na voljo: 16″ lita alu platišča, MINI navigacija, nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) – spredaj, parkirni asistent, Repair Inclusive 3 leta ali 200.000 km in Service Inclusive 5 let ali 60.000 km.

Dodatne ugodnosti ob nakupu MINI One First Edition.
Ob nakupu MINI One First Edition so kupci poleg izjemno ugodne ponudbe vozila in privlačnih pogojev financiranja upravičeni tudi do posebnih cen originalnih zimskih platišč in pnevmatik MINI ter izbrane originalne dodatne opreme. Izpostaviti velja, da je zavarovanje pnevmatik MINI samodejno vključeno ob nakupu novega vozila MINI ali originalnih kompletov koles MINI z oznako zvezde na pnevmatikah. Zavarovanje varuje pred nepričakovanimi stroški zamenjave pnevmatike za obdobje 36 mesecev, obenem pa nudi zaščito pred škodo, ki jo povzročijo robniki, ostri predmeti kot so žeblji, steklo ipd., vandalizmom in krajo.

***

Dodatne informacije so na voljo na:
www.mini.si
www.mini-to-go.si/mini-one-first-edition/
https://www.avto-aktiv.si/posebne-ponudbe-mini/

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

3-vratni MINI One First Edition (kombinirana poraba goriva: 5,4–5,7 l/100km in emisije CO2: 122–129 g/km v skladu z WLTP) poganja MINI Twin Power Turbo 3-valjni bencinski motor (prostornina motorja: 1499 cm3; moč motorja: 55 kW/75 KM) in ima 6-stopenjski ročni menjalnik.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2021.
03.11.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - julij 2021.
05.07.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava