Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Photo.

BMW Group Annual Conference at BMW Welt in Munich on 17th March 2021. Oliver Zipse, Chairman of the Board of Management of BMW AG (03/2021).
Podjetje
·
Korporativni dogodki
·
Korporativne finance, podatki in številke
 
Downloads.
17.03.2021 | ID: P90416088
BMW Group Annual Conference at BMW Welt in Munich on 17th March 2021. Oliver Zipse, Chairman of the Board of Management of BMW AG (03/2021).
BMW iX: Fuel consumption combined: 00 l/100 km power consumption (NEDC): below 21 kWh/100 km; CO2 emissions: 0 g/km. Data on driving performance, energy consumption and range are preliminary and based on forecasts BMW i4: This is a pre-production model, no homologation figures are available yet.
Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Photo
Compilation
Portrait
Landscape
Stand Still View
Exterior
Interior
Engines
Drawings
Technology
Production
On Location
Driving View
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava