Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Photo.

BMW i8 Roadster - Merry Christmas powered by BMW Group. (12/2017)
I15
·
BMW i8 Roadster
·
BMW i Automobiles
 
Downloads.
20.12.2017 | ID: P90289231
BMW i8 Roadster - Merry Christmas powered by BMW Group. (12/2017)
BMW i8 Roadster: combined fuel consumption 2,1 l/100 km; combined electricity consumption 14,5 kWh/100 km; combined CO2 emissions 46 g/km. (Calculated in the EU test cycle, in combination with standard tyres). All figures are preliminary.
Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Photo
Compilation
Portrait
Landscape
Stand Still View
Exterior
Interior
Engines
Drawings
Technology
Production
On Location
Driving View
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava