Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Odprtje novega salona MINI. Wallis Motor Ljubljana.

01.06.2023Sporočilo za javnost

MINI se seli v nov dom. Trenutno lokacijo v nakupovalnem centru BTC City je zamenjal za prodajni salon Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani. Za stranke bo ob odprtju salona na voljo tudi posebna akcija. Na voljo dve posebni lokalni ediciji MINI, MINI Cooper SE GREEN EDITION in MINI Cooper Countryman FINAL EDITION, ki se ponašata z bogato izbiro dodatne opreme po posebni ceni.

Product Placement
·
Prodaja in trženje
·
Oblikovanje BMW Group
·
Podružnice po svetu
·
Podjetje
·
Tovarne, objekti
·
Trajnostni razvoj
·
Človeški viri
·
Internet, E-poslovanje

Novi BMW serije 5 Limuzina.

24.05.2023Gradivo za medije

Top

Osma generacija limuzine BMW serije 5 - digitalna, dinamična in prvič povsem električna kot BMW i5. Nova izdaja najuspešnejše poslovne limuzine na svetu s prepoznavnim dizajnom, edinstvenim ravnovesjem med športnostjo in voznim udobjem, inovativno opremo in naprednimi digitalnimi storitvami. BMW i5 kot nov simbol trajnostne premium mobilnosti v segmentu vozil višjega srednjega razreda.

G60
·
Avtomobili BMW M
·
BMW i
·
BMW i5
·
550e
·
Serija 5
·
i5 M60
·
Limuzina

24-urna dirka na Nürburgringu: MINI John Cooper Works 1to6 Edition ekipe Bulldog Racing Team s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je končal na stopničkah.

22.05.2023Sporočilo za javnost

Drugo mesto v razredu serijskih vozil s prostornino od 1.600 do 2.000 ccm in turbinskim polnilnikom. Nasmejani obrazi med ekipo po spektakularnem povratku – vključno s Charliejem Cooperjem, vnukom legendarnega Johna Cooperja, izumitelja Mini Cooperja.

John Cooper Works
·
John Cooper Works

Čista esenca motosporta: MINI John Cooper Works v omejeni 1to6 Edition.

18.05.2023Sporočilo za javnost

Z 231 KM in koncentriranim dirkaškim znanjem in izkušnjami MINI John Cooper Works simbolizira največji užitek v vožnji s pristnim občutkom motošporta. Zdaj, omejen na 999 primerkov, MINI John Cooper Works 1to6 Edition na ceste prinaša puristični visoko zmogljiv model z ročnim menjalnikom.

MINI
·
John Cooper Works
·
John Cooper Works

Svetovna premiera v pristanišču Port de Cannes: BMW in TYDE predstavljata THE ICON.

17.05.2023Sporočilo za javnost

+++ Uradna predstavitev na 76. filmskem festivalu v Cannesu +++ BMW poudarja svojo vodilno vlogo pri razvoju inovativnih rešitev za mobilnost brez emisij in progresivno razkošje +++ Skupni projekt BMW in proizvajalca čolnov TYDE z oblikovalskim konceptom Designworks +++ Visokonapetostne baterije BMW i dobavljajo zmogljiv električni pogonski sistem +++ Zvočni posnetek delo skladatelja filmske glasbe Hansa Zimmerja +++

Izdelki Lifestyle
·
Lifestyle

BMW Group zaradi visokega povpraševanja dosega zdrave marže v nestanovitnem okolju.

10.05.2023Sporočilo za javnost

Top

+++ Zipse: »Naši izdelki navdihujejo stranke po vsem svetu« +++ EBT marža BMW Group 13,9 % +++ Marža EBIT v avtomobilski industriji se je povzpela na 12,1 % +++ Prosti denarni tok v višini okoli 2 milijard EUR v avtomobilskem segmentu + ++ Prodaja vozil BMW BEV se je povečala za 112 % +++ 2023 potrjene smernice zaradi nenehne nestanovitnosti +++

Korporativne finance, podatki in številke
·
Podjetje

MINI razkriva prve oblikovne poudarke prihodnje družine modelov.

10.05.2023Sporočilo za javnost

MINI ponosno predstavlja prve štiri oblikovne elemente prihajajoče družine modelov, ki dajejo predogled novega oblikovalskega jezika karizmatične preprostosti. Z vpogledom v nov okrogel zaslon OLED, sodoben volan ter sedeže in platišča nove družine modelov MINI pokaže, kako je mogoče tradicionalne vrednote znamke združiti z naprednimi tehnologijami.

Oblikovanje, koncepti in študije
·
Oblikovanje BMW Group
·
Oblikovanje MINI

BMW je partner 76. filmskega festivala v Cannesu.

04.05.2023Sporočilo za javnost

BMW je partner 76. filmskega festivala v Cannesu. +++ BMW podaljšuje uradno partnerstvo s festivalom za drugo leto +++ Premiera nove produkcije BMW Films +++ Razkritje vodnega plovila THE ICON +++ Prva priložnost, da izkusite novi BMW i7 M70 xDrive, najmočnejši popolnoma električni model znamke +++

G70
·
i20
·
G09
·
G05
·
Avtomobili BMW M
·
BMW iX
·
BMW i
·
iX5 Hydrogen
·
BMW i7
·
XM
·
i7 M70
·
Dogodki Lifestyle
·
iX M60
·
BMW iX5

BMW i7 M70 xDrive.

18.04.2023Sporočilo za javnost

BMW i7 M70 xDrive je najmočnejši popolnoma električni model v celotnem portfelju BMW Group. Poganja ga par električnih motorjev, vsak na svoji osi, kar zagotavlja največjo sistemsko moč 485 kW/660 KM. i7 M70 zagotavlja popolno kombinacijo električne mobilnosti in zmogljivosti ter predstavlja edinstveno izkušnjo v svojem segmentu.

Serija 7
·
i7 M70
·
BMW i7
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - april 2023.
25.04.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2023.
01.03.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2023.
28.02.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - november 2022.
01.11.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Related Videos.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava