Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Articles.

Sporočilo za javnost
 
Gradivo za medije
 
Govor
 
Fact & Figures
 
+ Search Settings

Inovativna „3D simulacija človeka“: Tovarna BMW Group v Regensburgu načrtuje montažne postopke nekaj let pred začetkom serijske proizvodnje NEUE KLASSE.

18.07.2024Sporočilo za javnost

+++ Realistične simulacije prihodnosti so že mogoče v digitalni podobi tovarne +++ Zaposleni se usposabljajo na „digitalnem dvojčku“ s pomočjo očal za navidezno resničnost +++

Regensburg
·
Wackersdorf
·
Tehnologija
·
Podjetje
·
Tovarne, objekti
·
Proizvodnja in predelava vozil

Novi petvratni MINI Cooper S: Več prostornosti in še več užitka v vožnji.

18.07.2024Sporočilo za javnost

MINI Cooper s petimi vrati navdušuje z značilno funkcionalnostjo, inovativnimi asistenčnimi sistemi in tipičnim dizajnom MINI. Nezgrešljiva karizma petvratnega MINI Cooperja je še posebej poudarjena v različici Favoured Trim s streho Multitone, ki je značilna za to znamko. Učinkovit štirivaljni bencinski motor s 150 kW/204 KM zagotavlja visoko raven užitka v vožnji.

MINI
·
MINI 5 door

Skupina BMW z močno rastjo pri povsem električnih vozilih in modelih višjega premium segmenta v prvi polovici leta 2024.

10.07.2024Sporočilo za javnost

Top

+++ Dobava popolnoma električnih vozil znamke BMW se je v prvi polovici leta povečala za +34,1 % +++ Avtomobilska znamka BMW je povečala globalno prodajo za +2,3 % +++ Skupina BMW je po vsem svetu dobavila skupaj 1.213.359 vozil +++ Rast prodaje v Evropi in Severni Ameriki +++

Prodaja in trženje
·
Korporativne finance, podatki in številke
·
Podjetje

Novi MINI Aceman SE v različici Favoured Trim: Zmogljivi križanec s popolnoma električnim pogonom.

28.06.2024Sporočilo za javnost

Kompaktne zunanje dimenzije modela MINI Aceman omogočajo, da je ta napredni model križanca zelo okreten sopotnik v urbanih območjih. S petimi sedeži v dolžini nekaj manj kot štiri metre in veliko prostornostjo zapolnjuje vrzel med modeloma MINI Cooper in MINI Countryman. Različica Favoured Trim na posebej izrazit način poudarja močan značaj najmlajšega člana družine MINI.

MINI Aceman

Povsem novi BMW M5.

26.06.2024Gradivo za medije

Top

BMW M5, legendarna visokozmogljiva limuzina s 40-letno zgodovino, vstopa v novo obdobje. V svoji sedmi generaciji je model premium razreda podjetja BMW M GmbH prvič dobil elektrificiran pogon. Za model specifična različica sistema M HYBRID pomaga novemu BMW M5 do največje moči 535 kW/727 KM in največjega sistemskega navora 1000 Nm. Kombinacija visokozmogljivega motorja V8 s tehnologijo M TwinPower Turbo in elektromotorja ter prenosa moči prek ...

G90
·
Avtomobili BMW M
·
M5
·
Limuzina
 

Postcard Story. Novi MINI John Cooper Works Countryman.

26.06.2024Sporočilo za javnost

Z 2-litrskim štirivaljnim turbo motorjem TwinPower in s 300 konjskimi močmi je MINI John Cooper Works Countryman, eden izmed najmočnejših predstavnikov nove družine MINI. Zaradi prilagodljivega športnega vzmetenja JCW in štirikolesnega pogona ALL4 model ponuja maksimalen gokart občutek na asfaltiranih cestah in neasfaltiranih terenih.

John Cooper Works Countryman
·
John Cooper Works

Skupina BMW postavlja nov mejnik na področju avtomatizirane vožnje.

25.06.2024Sporočilo za javnost

+++ Funkcije 2. in 3. stopnje so zdaj prvič na voljo v novem BMW serije 7 +++ BMW Highway Assistant in BMW Personal Pilot L3 sta zdaj na voljo v kombinaciji +++ Še več udobja na kratkih in dolgih vožnjah po avtocesti +++

Tehnologija
·
Automated Driving
·
Sistemi za pomoč vozniku
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - julij 2024.
05.07.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - julij 2024.
05.07.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - november 2023.
09.11.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Related Videos.

Change Search Settings.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Vietnamese
 • Jezik datoteke v prilogi
 • Arabic
 • Chinese - simplified
 • English
 • French
 • German
 • Hindi
 • Indonesian
 • Italian
 • Japanese
 • Korean
 • Slovakia
 • Slovenian
 • Spanish
 • Tamil
 • Thai
 • Vietnamese
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava