Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Гъвкаво, стабилно и готово да посрещне всякакво предизвикателство: новото BMW X5 преминава тежки тестове между Полярния кръг и Южна Африка.

Wed May 23 16:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Развойният процес води прототипите на новото Sports Activity Vehicle до най-различни терени, през всички климатични зони на света.

G05
·
X5

Специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отваря врати за осми път. Изложението представя целия спектър от предложения на нови и сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW и MINI.

Thu May 17 14:53:09 CEST 2018Прес материали

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на Интер Експо Център. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички ...

Корпоративни

BMW Group България подпомага създаването на модерна лаборатория за диагностика на електрически и конвенционални автомобили в ПГТЕ „Хенри Форд“. В рамките на програма „BMW Training Academy“ компанията инвестира в подобряването на възможностите за получаване на практически умения на учениците

Thu May 10 16:17:31 CEST 2018Прес материали

BMW Group България подпомага създаването на модерна лаборатория за диагностика на електрически и конвенционални автомобили в ПГТЕ „Хенри Форд“. Учебният център е уникален в България и предоставя на учениците възможност да придобият практически умения за диагностика на най-модерни електрически и конвенционални автомобили.

Корпоративни
·
Човешки ресурси

BMW Group България организира специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО. Изложението представя целия спектър от предложения на нови и сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW и MINI.

Thu May 10 05:14:00 CEST 2018Прес материали

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на Интер Експо Център. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW.

Корпоративна медия
·
Събития

Специално MINI отбелязва специален повод. Единствено MINI със специален дизайн вдъхновен от кралската сватба ще бъде дарено за благотворителност.

Wed May 09 11:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

MINI ще отбележи сватбата на принц Хари и Меган Меркл с единствено MINI Hatch, създадено специално за отбелязване на специалния повод, което ще бъде дарено на една от избраните от двойката благотворителни организации. След сватбения ден на 19 май това великолепно MINI ще бъде предадено на Детската ХИВ асоциация (CHIVA) за публичен търг.

Lifestyle
·
Lifestyle продукти
·
MINI
·
Дизайнерски решения, концепции и изследвания

Новото BMW M5 Competition.

Wed May 09 00:01:00 CEST 2018Прес материали

Top

Новото BMW M5 Competition (среден разход на гориво: 10,8 л/100 км; СО2 емисии: 246 – 243 г/км)* поставя нови стандарти по отношение на динамиката, пъргавината и прецизността в своя сегмент. Повишената спрямо новото BMW M5 с 19 кВт/25 к.с. до 460 кВт/625 к.с. мощност, още по-спонтанните реакции и специфичните настройки на окачването гарантират изживяване от шофирането, което винаги е вдъхновено от моторните спортове.

F90
·
Автомобили BMW M
·
M5

Новото BMW Серия 8 Купе: С максимална динамика по пътя към серийното производство.

Thu Apr 26 00:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Динамичните тестове на новия луксозен спортен автомобил, провеждани в момента в Уелс, демонстрират не само хармонично взаимодействие между задвижване и окачване, но също така широк спектър от характеристики на управлението, обединяващи състезателна динамика и комфорт по време на дълго пътуване.

G15
·
Купе
·
8 Series

Новото BMW M2 Competition.

Wed Apr 18 00:01:00 CEST 2018Прес материали

Top

С новото BMW M2 Competition (среден разход на гориво с шестстепенна механична скоростна кутия: 9,9 – 10,0 л/100 км; СО2 емисии: 225 – 228 г/км*; с опционалната М скоростна кутия с два съединителя (M DCT) среден разход на гориво: 9,2 л/100 км; СО2 емисии: 209 – 210 г/км*) BMW M GmbH поставя нови стандарти в сегмента на компактните мощни спортни автомобили и осезаемо допълнително подчертава характера на BMW M2 Купе.

F87
·
Автомобили BMW M
·
M2

BMW Group с рекордни продажби през първото тримесечие.

Fri Apr 13 09:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

Ръст на доставките 3.0%: общо 604 629 автомобила в целия свят +++ Реализацията расте във всички основни търговски региони +++ Ръст на продажбите на електрифицирани превозни средства 38.3%: общо 26 858 +++ Март 2018 най-добър месец по отношение на продажбите в цялата история на BMW Group +++

Корпоративни
·
Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Продажби и маркетинг
·
Sales Worldwide

Първото BMW X2 - галерия от снимки

Thu Apr 12 15:55:21 CEST 2018Прес материали

Атрактивно, вълнуващо, екстровертно: от началото на март 2018 г. дилърите на BMW предлагат първото BMW X2. С дизайн подчертаващ стремежът към ярка индивидуалност и спортни настройки на окачването BMW X2 измества границите, разчупва стереотипите и внася едно напълно ново измерение на радостта от шофирането в сегмента. Новото BMW X2 е насочено преди всичко към млада и с младежки дух целева група, която живее в големия град, води активен живот и в същото ...

F39
·
X2

Нов център за компетентност за автономно шофиране. BMW Group официално откри комплекс за развойна дейност в областта на автономното шофиране в Унтершлайсхайм до Мюнхен.

Wed Apr 11 14:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

BMW Group официално откри комплекс за автономно шофиране в Унтершлайсхайм. Министър председателят на Бавария д-р Маркус Сьодер, и Клаус Фрьолих, член на борда на директорите на BMW AG, отговарящ за развойната дейност, дадоха старт на насочения към бъдещето развоен център, който ясно затвърждава трансформацията на BMW Group към високотехнологична компания.

Технологии
·
Autonomous Driving
·
Корпоративни
·
Корпоративни събития

Мобилен автосалон представя света на марката MINI в сърцето на града. MINI Pop-up show room преминава през София и Варна.

Thu Apr 05 14:21:45 CEST 2018Прес материали

Временен MINI автосалон представя, в сърцето на града, същността на марката MINI. От 13 до 17 април пред The Mall в София и от 20 до 24 април във Варна пред Морската градина MINI ще се срещне с клиенти и почитатели в модерен мобилен автосалон, представящ философията и ценностите на марката, както и многообразието на актуалната моделна гама.

F56
·
MINI

BMW Group България стартира пилотен проект за on-line продажба на автомобили. Новото BMW X2 може да бъде в ръцете на своя притежател само с четири бързи стъпки on-line.

Wed Apr 04 16:19:00 CEST 2018Прес материали

Top

•On-line продажбите стартират на 10.04.2018 г. и ще продължат 28 дни •Автомобилът BMW X2 Online Edition е със спецификация, която отговаря на изискванията на клиентите на българския пазар •Закупените в рамките на кампания автомобили получават допълнително 1 година фабрична гаранция

F39
·
X2
·
Сертифицирани употребявани автомобили, продажби и услуги, качество
My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL GENERAL MEETING 2018.

Munich, 17. May. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of BMW AG.

open streaming site

PressClub Information.

Важно актуализиране.

Научете повече

BMW AG актуализира насоките за защита на данните и правните указания на уебсайта. Така осигуряваме повече прозрачност при данните, които се събират за Вас в PressClub, относно начина им на използване и относно възможности за контрол, които имате за Вашите лични данни. Актуализиранията влизат в сила на 25-и май 2018 г.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.