Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

 
MINI John Cooper Works 3-door (Fuel consumption combined in l/100km: 7,1-6,9 (6,2- 6,0) (NEFZ); 7,1-6,8 (6,9-6,6) (WLTP) / CO2 emissions combined in g/km: 161-158 (142-137) (NEFZ); 161-155 (157-150) (WLTP))
 
Media Set  

СВЕЖО ПОПЪЛНЕНИЕ ЗА ЕКСТРЕМНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО: MINI JOHN COOPER WORKS.

14.04.2021Информация за медиите

С пуристкия си дизайн, обогатеното серийно оборудване, новата система за управление и атрактивните пакети оборудване върховият спортист в премиум сегмента на малките автомобили е в най-добрата си форма.

John Cooper Works
·
John Cooper Works

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Първото електрическо MINI като FIA Formula E Safety Car.

30.03.2021Информация за медиите

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW е новият Safety Car на ABB FIA Formula E World Championship и съчетава електрифицираното бъдеще на марката с богатата състезателна история на John Cooper Works. Автомобилът е конструиран на базата на новото MINI Cooper SE в рамките на уникално сътрудничество между MINI Design, BMW Motorsport, FIA и Formula E.

Automotive
·
John Cooper Works
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI E

Новото BMW iX3 - акценти и галерия от снимки.

17.03.2021Прес материали

BMW Group последователно продължава своята стратегия за електрификация. С BMW iX3 за пръв път чисто електрическото задвижване е комбинирано с типичните характеристики на BMW X модел. В съответствие със стратегическия подход „Power of Choice“ при BMW X3 клиентите могат да избират между бензинови и дизелови двигатели, Plug-in хибридно и чисто електрическо задвижване.

G08
·
BMW i
·
BMW iX3
 

Интегриран отчет на BMW Group 2020.

17.03.2021Информация за медиите

Top

Доклад за финансовите резултати на BMW Group и екологични и социални ангажименти.

Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Корпоративни

Изказване на Оливер Ципсе, Председател на Борда на директорите на BMW AG, по време на Годишната конференция на BMW Group 2021

17.03.2021Реч

Top

Изказване на Оливер Ципсе, Годишна конференция 2021

Корпоративни
·
Речи на членовете на борда

Нова ера, "Neue Klasse": BMW Group засилва технологичната офанзива с цялостно пренастройване - безкомпромисна електрификация, дигитализация и кръгов икономически модел.

17.03.2021Информация за медиите

Top

BMW Group започва 2021 г. с амбициозни цели за растеж и рентабилност и през следващите месеци ще представи първите модели от своята всеобхватна технологична офанзива. В същото време компанията задава курс за цялостно преструктуриране. От средата на десетилетието ново поколение модели ще изведе премиум индивидуалната мобилност до ново технологично ниво.

Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Корпоративни
·
Корпоративни събития
 
BMW iX xDrive50: Combined power consumption: < 21 kWh/100km in the WLTP test cycle*; CO2 emissions combined: 0 g/km. BMW iX xDrive40: Combined power consumption: < 20 kWh/100km in the WLTP test cycle*; CO2 emissions combined: 0 g/km. *Data on driving performance, energy consumption and range are preliminary and based on forecasts.
  
Media Set  

Новото BMW iX xDrive40 и новото BMW iX xDrive50,

17.03.2021Прес материали

Top

BMW iX обозначава нова ера за мобилността. То съчетава иновативния дизайн и модерния лукс с най-новите иновации в областта на автоматизираното шофиране, управлението, свързаността и дигиталните услуги. Новият технологичен флагман на BMW Group е насочен както към радостта от шофирането с нулеви локални емисии с типичния за марката спортен дух и убедителен пробег, така и към последователно реализирано разбиране за устойчивост.

i20
·
BMW iX

Новото BMW iDrive.

15.03.2021Прес материали

Top
Архив

Това, което преди 20 години стартира с въвеждането на въртящия/натискащ се бутон и дигитални индикатори, днес се е превърнало в цялостно, интелигентно и адаптирано към човека мултисензорно изживяване. Това е новото BMW iDrive, което въвежда поредната смяна на парадигмата – този път в посока естествен диалог между потребителите и техния автомобил, за по-интуитивно, персонализирано и вдъхновяващо взаимодействие, което е същевременно и емоционално ангажиращо

Технологии
·
BMW ConnectedDrive
·
Концепции за информационно-развлекателни системи и управление
·
Алтернативни задвижващи системи, бъдеща мобилност

Щефан Прикоп, Мениджър за България и Румъния на BMW Financial Services: Предлагането на правилните финансови продукти в точното време създава достъпност и увереност сред нови и настоящи клиенти и генерира допълнителен потенциал за търговските резултати.

15.03.2021Прес материали

Щефан Прикоп, Mениджър за България и Румъния на BMW Financial Services говори за ролята на финансовите услуги в силно ориентирания към клиента бизнес с продажби на премиум автомобили и развитието на този бизнес на българския пазар през последните повече от 10 години.

Корпоративни
·
Финансови услуги на BMW

Launched by _ : глобална кампания за въвеждането на пазара на новото MINI,

15.03.2021Информация за медиите

Артисти, спортисти, експерти по радостта от шофирането и визионери от целия свят представят новото поколение MINI 3 врати, MINI 5 врати и MINI Cabrio в своята лична среда. Серия от 8 видеоклипа в социалните каналите на MINI ще отпразнува въодушевлението от разнообразието, отвореността към новото и креативността, която вдъхновява хората по различни начини.

BMW Group е първият премиум автомобилен производител, който публикува Интегриран годишен отчет

10.03.2021Информация за медиите

Top

През 2020 година отчетът на BMW Group за пръв път комбинира финансовия отчет с Sustainable Value Report +++ Изчерпателното и прозрачно информиране на всички акционери и заинтересовани страни +++ Официално валидиране на СО2 целите чрез инициативата Science Based Targets

Корпоративни
·
Устойчиво развитие
 
John Cooper Works GP (Fuel consumption combined in l/100km: 7,3 (NEFZ); 8,3 (WLTP) / CO2 emissions combined in g/km: 167 (NEFZ); 189 (WLTP))
 
Media Set  

Женска сила зад MINI: Кой знае рецептата за успех в създаването на вдъхновяващи продукти?

04.03.2021Информация за медиите

Три въпроса в Международния ден на жените 2021: Знаете ли, че жена стои зад лансирането  на най-бързото MINI, конструирано някога? Знаете ли, че първото изцяло електрическо MINI е разработено под ръководството на жена? Знаете ли, че дизайнът на „най-мъжественият“ от всички модели MINI е оформен от жена?

Други хора в BMW Group
·
Хора
 
MINI John Cooper Works GP (combined fuel consumption: 7.3 l/100 km, combined CO2 emissions: 167 g/km)
 
Media Set  

MINI John Cooper Works GP със специални колела за екстремни спортни постижения и през зимата.

17.02.2021Информация за медиите

Разработените специално за най-бързия сериен модел на MINI зимни гуми и специфичните за модела алуминиеви джанти осигуряват екстремна радост от шофирането по всяко време на годината,

MINI John Cooper Works GP
·
John Cooper Works

Зимна разходка с новото MINI Countryman Cooper S.

16.02.2021Прес материали

Най-функционалният модел на MINI се чувства еднакво добре в оживения градски трафик и в търсене на най-забележителните гледки и изживявания сред природата. Новото MINI Countryman е сигурен и стилен спътник в зимните приключения сред природата.

F60
·
MINI Countryman
 
Combined fuel consumption: 0.0 l/100 km; power consumption: 17.8 – 17.5 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km.
 
Media Set  

BMW Group - преглед на търговско представяне за 2020 г. в България.

10.02.2021Прес материали

BMW Group успява да запази световната лидерска позиция в премиум сегмента дори през годината, повлияна от коронавирус +++ BMW M GmbH завършва  изминалата година като най-успешната в своята история +++ BMW България променя съществено модела на комуникация и обслужване на клиентите и укрепва и разширява пазарната си позиция

Продажби и маркетинг
·
Корпоративни
 
MINI Cooper SE (Power consumption (NEDC) in kWh/100 km: 16.1-14.9 / Power consumption (WLTP) in kWh/100 km: 17.6-15.2)
 
Media Set  

Нови и ексклузивни възможности за електрическа радост от шофирането: MINI ELECTRIC COLLECTION ЗА MINI COOPER SE.

10.02.2021Информация за медиите

Специален модел при старта на новото MINI с чисто електрическо задвижване с модифициран интериор вкл. Multitone Roof, специфични дизайнерски елементи, стилно облагороден интериор и висококачествено оборудване. Нови асистиращи системи, опционални пакети за комфорт и свързаност. Въвеждане на пазара от март 2021 година

MINI E
My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

PressClub Information

Важно актуализиране.

Научете повече

BMW AG актуализира насоките за защита на данните и правните указания на уебсайта. Така осигуряваме повече прозрачност при данните, които се събират за Вас в PressClub, относно начина им на използване и относно възможности за контрол, които имате за Вашите лични данни. Актуализиранията влизат в сила на 25-и май 2018 г.

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.