Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Новото BMW i3 с български дебют на Автомобилен салон София 2017.

Fri Oct 20 12:55:07 CEST 2017Прес материали

Четири години след въвеждането си на пазара първият премиум автомобил в компактния сегмент, създаден още от самото начало за електрическа мобилност, се представя в нов, всеобхватно модернизиран вариант.

I01
·
BMW i3
·
BMW i Automobile

BMW Group България стартира кампания „Бъдеще с предимство“.

Thu Oct 19 10:49:26 CEST 2017Прес материали

Кампанията „Бъдеще с предимство“ е за клиентите на BMW и MINI, които при избора си на автомобил се ръководят и от принципите за устойчива мобилност. Те ще получат бонус от до 5000 лв. при формирането на цената на нов автомобил от гамата на BMW или MINI, ако предадат за рециклиране притежаван от тях автомобил с норма на емисии EU 1 – 4 .

Корпоративни

BMW Group България по време на Автомобилен салон София 2017.

Wed Oct 04 17:40:03 CEST 2017Прес материали

Две премиери на основната марка BMW – BMW X3 и BMW Серия 6 Гран Туризмо, дебют на обновеното BMW i3 няколко месеца преди пазарното си въвеждане в началото на 2018 г., ексклузивно присъствие на спортиста BMW HP 4 Race от BMW Motorrad, Plug-in хибрид и автентичен спортист MINI John Cooper Works от MINI, еманацията на високите автомобилни технологии в BMW 760Li, най-мощният дизелов двигател в света при BMW Серия 5 М550d и M4 екипиран с Competition package ...

Корпоративни
·
Корпоративни събития
·
Изложби, автомобилни изложения

Обновяване на моделите на BMW към есента на 2017 г.

Tue Sep 12 15:30:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

Нови варианти на двигателите за новото BMW Серия 5 Туринг, новото BMW Серия 6 Гран Туризмо и новото BMW X3 +++ BMW X3 с ексклузивни опции за екстериора и интериора на BMW Individual +++ Нови алуминиеви джанти за BMW X1 +++ BMW Connected+ с нови персонализирани услуги +++ Microsoft Office 365 със Skype for Business като нова услуга на BMW Connected +++ On-Street Parking Information вече може да се ползва и в още повече градове

G31
·
G32
·
G01
·
F49
·
Туринг
·
Серия 5
·
Gran Turismo
·
Серия 6
·
X3
·
X1
·
Технологии
·
BMW ConnectedDrive

Това е мобилността на утрешния ден. Сега. BMW Group по време на IAA 2017.

Tue Sep 12 14:18:00 CEST 2017Информация за медиите

Предефиниране на мобилността и преосмисляне на статуквото. Това е мисията на BMW Group – защото бързопроменящите се изисквания в света на мобилността изискват, решителни действия, за да бъде създадено бъдещето. Гледайте на живо он-лайн или запис на представянето на BMW Group при откриването на IAA 2017.

Корпоративни
·
Корпоративни събития
·
Изложби, автомобилни изложения

Пресконференция на BMW Group по време на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт - допълнителни снимки

Tue Sep 12 11:25:00 CEST 2017Информация за медиите

Пресконференция на BMW Group по време на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт - допълнителни снимки

Корпоративни
·
Изложби, автомобилни изложения

Пресконференция на BMW Group по време на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт

Tue Sep 12 10:29:11 CEST 2017Реч

Top

Изявления от Борда на директорите на BMW AG по време на пресконференцията, състояла се на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт (на английски език).

Корпоративни
·
Речи на членовете на борда

BMW i Vision Dynamics. Нова форма на електрическата радост от шофирането.

Tue Sep 12 09:00:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

Само година след представянето на фокусираните към бъдещето визионерски автомобили NEXT 100, BMW Group представя електрическата мобилност в много по-близко бъдеще по време на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт. BMW i Vision Dynamics е Гран Купе с четири врати с пробег от 600 км, максимална скорост над 200 км / ч и ускорение от 0-100 км / ч за 4 сек.

Дизайнерски решения, концепции и изследвания
·
BMW i Automobile

BMW Connected по време на IAA 2017

Mon Sep 11 07:00:00 CEST 2017Информация за медиите

BMW Connected свързва автомобила с дигиталния стил на живот на потребителя. Технологията е напълно интегрирана и в съответствие с индивидуалните потребности и контекста на всеки потребител.

BMW Driving Experience

Повече от радост от шофирането – иновативен лукс в BMW стил.

Fri Sep 08 12:00:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

Нова идентичност на марката съпътства моделната офанзива на премиум автомобилния производител в луксозния сегмент – фокусът е поставен върху страстта, ексклузивните изживявания и незабравимите моменти.

Корпоративни
·
Продажби и маркетинг
·
Lifestyle
·
Серия 7
·
Седан
·
Дълга колесна база
·
BMW i Automobile
·
Изложби, автомобилни изложения

BMW Concept X7 iPerformance. Ново измерение по отношение на пространство.

Fri Sep 08 12:00:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

С BMW Concept X7 iPerformance на международното автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт BMW Group ще представи не само една нова автомобилна концепция за високия клас, но едновременно с това ще дефинира и едно ново разбиране за лукса за марката BMW.

Изказване на г-н Харолд Крюгер, председател на Борда на директорите на BMW AG и г-н Клаус Фрьолих, член на Борда на директорите BMW AG, отговорен за развойната дейност, по време на предпремиерно представяне на щанда на BMW Group на тазгодишното издание на IAA

Thu Sep 07 14:00:00 CEST 2017Реч

Top

25 електрифициранни модела до 2025 година, 12 от които напълно електрически +++ Електрификация на всички марки и на цялата моделна гама +++

Корпоративни
·
Речи на членовете на борда
·
Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Технологии
·
Electrification
·
Алтернативни задвижващи системи, бъдеща мобилност

MINI John Cooper Works GP Concept: моторен спорт без компромиси. MINI представя дизайнерския прототип на IAA 2017.

Wed Sep 06 12:01:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

На международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт на Майн през тази година BMW Group ще представи модерната състезателна същност на едно MINI с MINI John Cooper Works GP Concept. Вдъхновен от легендарните успехи в моторните спортове на Рали Монте Карло преди точно 50 години, дизайнерският прототип олицетворява безкомпромисната динамика, както и изключителната радост от шофирането на състезателната писта и извън нея.

Дизайнерски решения, концепции и изследвания

MINI на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт

Tue Sep 05 23:58:00 CEST 2017Информация за медиите

Две световни премиери: MINI John Cooper Works GP Concept с ясна насоченост към екстремната динамика, MINI Electric Concept като поглед към радостта от шофирането при нулеви локални емисии – британската премиум марка представя голямото разнообразие на моделната си гама, възможностите за индивидуализация, както и предложенията си за допълнително оборудване и лайфстайл продукти в зала 11 на панаира във Франкфурт.

MINI
·
Корпоративни
·
Изложби, автомобилни изложения

MINI на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт

Wed Aug 30 06:55:00 CEST 2017Информация за медиите

Световна премиера на MINI Electric Concept като поглед към радостта от шофирането при нулеви локални емисии – британската премиум марка представя голямото разнообразие на моделната си гама, възможностите за индивидуализация, както и предложенията си за допълнително оборудване и лайфстайл продукти в зала 11 на панаира във Франкфурт.

MINI
·
Корпоративни
·
Изложби, автомобилни изложения

MINI представя напълно електрически дизайнерски прототип по време на IAA: MINI Electric Concept, допълнено от иконичен дизайн и градска радост от шофирането

Wed Aug 30 00:01:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

MINI използва тазгодишното международно автомобилно изложение (IAA) във Франкфурт на Майн, за да представи бъдещето на индивидуалната градска мобилност под формата на MINI Electric Concept. Създаден за шофиране в градските части, концептуалният автомобил позволява да се надникне към всекидневната мобилност с напълно електрическо задвижване през идните години.

Дизайнерски решения, концепции и изследвания

BMW на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт

Tue Aug 29 07:01:00 CEST 2017Информация за медиите

Top

С изключително големия брой нови модели и концептуални автомобили на Международното автомобилно изложение (IAA) 2017 във Франкфурт BMW дава стартовия сигнал за предстоящата продуктова офанзива на марката. В центъра на представянето са разширената гама в луксозния сегмент, въодушевяващите прототипи, както и представените за пръв път на обществено изложение серийни модели в множество сегменти.

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Sports
·
Cars
·
Дизайнерски решения, концепции и изследвания
·
Серия 7
·
Z4
·
X3
·
Серия 6
·
Gran Turismo

Новото BMW i3, новото BMW i3s.

Tue Aug 29 06:05:00 CEST 2017Прес материали

BMW i3 задава посоката напред към една нова ера на мобилност. Моделът е познат по целия свят като символ на радостта от шофирането, устойчивото развитие и интелигентната свързаност в градския трафик, поради което се превръща в най-продавания електромобил в премиум компактния сегмент.

I01
·
BMW i Automobile
·
BMW i3
My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.