Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Articles.

Информация за медиите
 
Прес материали
 
Реч
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Ръст на продажбите на BMW Group през юли

Mon Aug 13 09:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

От началото на годината продажбите се увеличават във всички основни търговски региони +++ По-високи продажби на марката BMW както през юли, така и от началото на годината +++ Увеличение на продажбите на BMW X3 през юли с 52,3 % – ръст на производството в Китай +++ От началото на годината са доставени над 70 000 електрифицирани автомобили

Корпоративни
·
Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Продажби и маркетинг
·
Sales Worldwide

Новото BMW X7 преминава изпитания в екстремни условия.

Fri Aug 10 17:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Прототипите на първия Sports Activity Vehicle в луксозния сегмент доказват своите всестранни качества в тестове от Полярния кръг, през пустините и по магистралите.

G07
·
X7

V8 двигателят на новото BMW Серия 8 Купе: един шедьовър от завода за двигатели в Мюнхен.

Thu Aug 02 00:01:00 CEST 2018Информация за медиите

Високите технологии и занаятчийската прецизност са характерни за сглобяването на новия 8-цилиндров двигател с технология BMW M Performance TwinPower Turbo в завода на BMW Group в Мюнхен.

G15
·
Купе
·
8 Series
·
Технологии
·
Двигатели и скоростна кутия

Нийл Фиорентинос e новият президент на търговски регион Централна и Югоизточна Европа на BMW Group. Кристоф фон Чиршниц поема нови управленски отговорности извън BMW Group.

Fri Jul 27 16:10:57 CEST 2018Информация за медиите

Top

BMW AG назначи Нийл Фиорентинос за президент на BMW Group в Централна и Югоизточна Европа, считано от 1 септември 2018 г. Г-н Фиорентинос поема позицията от Кристоф фон Чиршниц, който реши да поеме нови управленски отговорности извън BMW Group.

Хора

MINI Roadshow 2018 – премиера за обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio. В моделната гама на MINI има отговор за многообразие от изисквания и нужди.

Fri Jul 20 04:33:00 CEST 2018Прес материали

В събитието организирано от MINI България и дилърите на MINI в София („Ауто Бавария“ и „М Кар София“) и Варна („М Кар Варна“) участваха повече от 200 души, които имаха възможност да изпитат в активно шофиране възможностите на автомобилите, както и да се запознаят с почти неограничените опции за персонализиране, които MINI предлага.

F56
·
F54
·
F60
·
F57
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI Clubman
·
MINI 5 door
·
MINI Countryman
·
MINI Кабриолет

BMW Group и Great Wall Motor подписаха споразумение за Joint-Venture за производство на електрически автомобили MINI в Китай.

Tue Jul 10 11:10:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

+++ Подписване по време на събитие за автономното и свързано шофиране с министър-председателя Ли Къцян и федералния канцлер Ангела Меркел в Берлин +++ 50:50 Joint Venture с Great Wall Motor +++ Следващата стъпка по пътя на растежа и електрификацията на марката MINI +++ Без планове за допълнителна дилърска организация в Китай +++ Крюгер: ново ниво на сътрудничеството между Китай и Германия

Корпоративни
·
Корпоративни финанси, факти и цифри
·
Корпоративни събития
·
MINI E

Старт на производството на новото BMW Серия 8 Купе в завода на BMW Group в Динголфинг.

Fri Jul 06 09:00:00 CEST 2018Прес материали

Начало на моделната офанзива в луксозния сегмент +++ Интеграция в наличните структури +++ Напредък при дигитализацията на производствения процес

G15
·
Купе
·
8 Series
·
Технологии
·
Производство и рециклиране

BMW M Drive Tour 2018 представя новото BMW М5.

Tue Jul 03 15:31:33 CEST 2018Прес материали

Превърналото се в традиционно събитие BMW M Drive Tour за четвърта поредна година демонстрира възможностите на гамата BMW M пред български клиенти и медии. Над 150 участника от цялата страна имаха възможност да изпитат на писта Серес характеристиките на автомобилите BMW M, както и да се запознаят с почти неограничените възможности за индивидуализация с програмите на BMW M Individual и оригинални части и аксесоари BMW M Performance. Фокус в тазгодишното ...

BMW Active Tour представя обновените BMW Серия 2 Актив Турър и BMW Серия 2 Гран Турър и многообразие от възможности за активен начин на живот и мобилност сред природата с цялата гама на BMW и MINI.

Wed Jun 27 15:39:00 CEST 2018Прес материали

По време на специално събитие BMW Active Tour, BMW Group България демонстрира възможността на всяко BMW и MINI да бъде идеален спътник в активното всекидневие на своя притежател. Многообразие от системи за комфорт и безопасност, грижа за интериора и екстериора на автомобила, системи за товарене и транспорт на багаж и спортно оборудване, наред с многобройни lifestyle и спортни продукти и аксесоари гарантират на клиентите на двете премиум марки същото високо ...

Lifestyle
·
Lifestyle продукти
·
Lifestyle събития

Новото BMW Серия 8 Купе.

Fri Jun 15 19:30:00 CEST 2018Прес материали

Top

С представянето на новото BMW Серия 8 Купе баварският премиум производител започва да пише нова глава в историята на вдъхновяващите спортни автомобили - особено динамичен старт на актуална моделна офанзива на марката в луксозния сегмент. Новото BMW Серия 8 Купе е автомобил-мечта с изключителни динамични характеристики, емоционален дизайн, модерен лукс и изключително напредничаво оборудване по отношение на управлението, асистиращите системи и свързаността

G15
·
Купе
·
8 Series

Мисията: Невъзможна – Разпадане,

Thu Jun 07 17:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

BMW и Paramount Pictures представят новото BMW M5 заедно с Том Круз в ролята на Итън Хънт във вълнуващите сцени на пътя и каскади в новия екшън,

F90
·
Корпоративни
·
Продажби и маркетинг
·
Продуктово позициониране
·
Автомобили BMW M
·
M5
·
Серия R
·
R nineT Scrambler

Задвижването на BMW i8 печели за четвърти път International Engine of the Year Award

Thu Jun 07 09:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

Plug-In хибридното задвижване на BMW i8 (среден разход на гориво: BMW i8 Роудстър: 2,0 л/100 км; среден разход на електроенергия 14,5 кВтч/100 км; СО2 емисии 46 г/км; BMW i8 Coupé: среден разход на гориво 1,8 л/100 км; среден разход на електроенергия 14,0 кВтч/100 км; СО2 емисии 42 г/км) за четвърти пореден път спечели в своята категория в най-важната надпревара за двигатели в света.

Технологии
·
Efficient Dynamics
·
Двигатели и скоростна кутия
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i8 Roadster

Новото BMW X5: престижен SAV с най-иновативни технологии.

Wed Jun 06 00:01:00 CEST 2018Прес материали

Top

Четвъртото поколение на BMW X5 впечатлява с многообразие от иновации и олицетворява същностните характеристики на един истински Sports Activity Vehicle (SAV): възможността за пълна независимост на пътя и извън него, съчетана с динамична радост от шофирането.

G05
·
X5
·
Технологии
·
Окачване
·
Концепции за информационно-развлекателни системи и управление
·
Системи за подпомагане на водача
·
BMW ConnectedDrive

Новото BMW Z4: зелена светлина за чистата радост от шофирането.

Mon Jun 04 00:01:00 CEST 2018Информация за медиите

Тестове на динамиката на управлението на тестовия полигон на BMW в Мирамас, Южна Франция, дават важна информация за динамичните качества на новия роудстър.

Гъвкаво, стабилно и готово да посрещне всякакво предизвикателство: новото BMW X5 преминава тежки тестове между Полярния кръг и Южна Африка.

Wed May 23 16:00:00 CEST 2018Информация за медиите

Развойният процес води прототипите на новото Sports Activity Vehicle до най-различни терени, през всички климатични зони на света.

G05
·
X5

Специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отваря врати за осми път. Изложението представя целия спектър от предложения на нови и сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW и MINI.

Thu May 17 14:53:09 CEST 2018Прес материали

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на Интер Експо Център. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички ...

Корпоративни

Първи поглед към дизайна на BMW iNEXT – BMW Group ще покаже концепция за визионерския автомобил през 2018 г.

Thu May 17 10:45:00 CEST 2018Информация за медиите

Top

Харалд Кюргер, представи първоначална концепция за дизайна на BMW iNEXT. Изцяло електрическото BMW iNEXT ще се произвежда във фабриката на BMW в Dingolfing от 2021 г. Новият технологичен фалгаман на компанията включва решения във всички основни стратегически области на иновациите в автомобила.

Дизайнерски решения, концепции и изследвания

BMW Group България подпомага създаването на модерна лаборатория за диагностика на електрически и конвенционални автомобили в ПГТЕ „Хенри Форд“. В рамките на програма „BMW Training Academy“ компанията инвестира в подобряването на възможностите за получаване на практически умения на учениците

Thu May 10 16:17:00 CEST 2018Прес материали

BMW Group България подпомага създаването на модерна лаборатория за диагностика на електрически и конвенционални автомобили в ПГТЕ „Хенри Форд“. Учебният център е уникален в България и предоставя на учениците възможност да придобият практически умения за диагностика на най-модерни електрически и конвенционални автомобили.

Корпоративни
·
Човешки ресурси
My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Важно актуализиране.

Научете повече

BMW AG актуализира насоките за защита на данните и правните указания на уебсайта. Така осигуряваме повече прозрачност при данните, които се събират за Вас в PressClub, относно начина им на използване и относно възможности за контрол, които имате за Вашите лични данни. Актуализиранията влизат в сила на 25-и май 2018 г.

Related Videos.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.