Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW на Международното автомобилно изложение IAA 2017 във Франкфурт

С изключително големия брой нови модели и концептуални автомобили на Международното автомобилно изложение (IAA) 2017 във Франкфурт BMW дава стартовия сигнал за предстоящата продуктова офанзива на марката. В центъра на представянето са разширената гама в луксозния сегмент, въодушевяващите прототипи, както и представените за пръв път на обществено изложение серийни модели в множество сегменти.

G01
·
G32
·
F90
·
I01
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Sport
·
Motorsport Cars
·
Дизайнерски решения, концепции и изследвания
·
Серия 7
·
Z4
·
X3
·
Серия 6
·
Gran Turismo
·
Автомобили BMW M
·
M5
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3
 

Press Contact.

Dessyslava Stoichkova
BMW Group

Tel: 123
Fax: +359-28-070-710

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~1,08 MB)
  
Photos(116x, ~980,23 MB)
  
Videos(6x, ~-1758180352 B)

Новите продукти, представените на автомобилното изложение IAA 2017 във Франкфурт, подчертават статуса на BMW като производител на автомобили, които излъчват уникална емоционалност с вдъхновяващия си дизайн, насочените към бъдещето иновации и типичната за марката радост от шофирането. Освен това BMW представя и актуалните технологични разработки за бъдещето на индивидуалната мобилност, подчинени най-вече на електрифицираното задвижване, всеобхватната дигитализация и напредъка в областта на автоматизираното шофиране, които ще играят особено важна роля.

Зала 11 на главния вход на търговския панаир във Франкфурт е подготвена за общия щанд на марките BMW, MINI и BMW Motorrad и служи като форум за настоящи и бъдещи акценти от продуктовата гама. Тук новите продукти и функционалности на трите марки ще бъдат представени под мотото “This is tomorrow. Now. Die Zukunft ist jetzt” („Това е утрешният ден. Сега"). Изложбеното пространство покрива площ от над 10 500 кв. м. и е заобиколено от около 150 м кръгова писта, което ще даде възможност на посетителите на автомобилното изложение във Франкфурт между 14 и 24 септември 2017 г. да се насладят на новите модели в движение.

Силното присъствие на BMW в луксозния сегмент се подчертава не само от BMW Серия 8 Concept, но и от BMW Серия 7 40 Jahre Edition. Въодушевяващо удоволствие под открито небе, елегантност и комфорт при пътувания, както и многообразният спортен дух са другите елементи на радостта от шофирането, които на IAA 2017 ще бъдат представени от BMW Concept Z4, новото BMW Серия 6 Гран Туризмо и новото BMW X3. Традиционна част от идентичността на марката BMW е опитът, натрупан в спортните надпревари. Той осигурява идеалната изходна позиция за BMW M8 GTE при стартовете в състезанията за издръжливост. Новото BMW M5 пренася на пътя произлизащите от това качества за постигане на високи резултати. Високата степен на съчетаване на радостта от шофирането и устойчивото развитие на компанията се вижда от новия модел на BMW i3, който заедно с новото, още по-спортно BMW i3s, за пръв път ще може да бъде видян на IAA 2017.

BMW Motorrad също ще постави акценти за високо емоционална, както и устойчива мобилност на IAA 2017 с ексклузивните BMW HP4 RACE за състезателно приложение и BMW Motorrad Concept Link, което освен чисто електрическото задвижване и най-модерната технология за свързаност предлага и множество нови, иновативни идеи за градската мобилност на бъдещето.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Десислава Стоичкова, Експерт Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: dessyslava.stoichkova@bmwgroup.com

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Като световна компания BMW Group управлява 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2016 г. BMW Group е реализирала приблизително 2.367 млн. автомобила и над 145 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.