Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

“PAINTERS TALENTS” - първи конкурс за автобояджии организиран от BMW Group България и GLASURIT

Автобояджии се конкурират с талант, дизайнерска визия и професионални умения в първия по рода си конкурс в България

Корпоративни
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Author.

Hristina Peycheva
BMW Group

Инициативата BMW & GLASURIT PAINTERS TALENTS се организира за първи път от BMW България в партньорство с Лазурит 94, официалният вносител на Glasurit, но има амбицията да се превърне в ежегоден стимул за оспорвано съревнование между най-добрите „авто-художници“.

В конкурса се включиха автобояджии - служители в 5 сертифицирани BMW авторепаратурни центрове – Ауто Бавария (София), М  Кар София, Дару Кар (София), М  Кар Пловдив, М  Кар Варна. Задачата за всеки от участниците е да изработи и представи собствен дизайн за странично огледало - гръб на автомобил BMW или MINI по избор. Участниците имат пълна свобода в творчеството и в дизайна, като единственото условие към тях е да използват авторепаратурни продукти и технология на марката Glasurit, с която е сертифициран доставчик на  BMW центровете.

11 бояджии влязоха в конкурентната битка за първите места. Най-добрите работи бяха оценени по три критерия – дизайн, креативност и качество на изпълнението от жури, включващо представители на BMW България и Лазурит 94. Крайното класиране се оформи и след гласуване, в което участваха и самите участници и представители на медиите.

Представените авторските мостри смело разчупват традиционните представи за комбиниране, форми и мултиефекти в авто – цветовете. Те демонстрират не само творческия подход на участниците към избрания детайл, но и майсторството им в прилагането на последните технологиите за авторепаратура на Glasurit.

Изборът на финалистите се проведе на 9 октомври, като домакин бе Лазурит 94. Церемонията събра всички участници в BMW & GLASURIT PAINTERS TALENTS ‘ 2018, които на място разкриха историята на изработката – точният избор на дизайн и правилната технология. Оспорването състезание определи следните победители:

I място: Андрей Андреев, М Кар София – с проект „Билярдна топка“ върху гръб на огледало на MINI. Той заслужи победата със сложност и прецизност на изработката, отлична презентация на творческата концепция, както и връзка с марката MINI.

II място: Ивайло Стоянов, М Кар Варна – с проект „Шевица“ върху гръб на огледало на BMW

III място: Емил Спасов, Ауто Бавария - с проект върху гръб на огледало на BMW

III място: Лъчезар Кръстев, М Кар София - с проект „Годишни пръстени“ върху гръб на огледало на MINI

Четиримата номинирани си тръгнаха с впечатляващи награди, предоставени от BMW България и Лазурит 94: BMW велосипед за първо място, пистолет SATAjet® 5000 за второ и аерограф SATA за трето място.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации

BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: hristina.peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2017 г. BMW Group е реализирала над 2 463 500 автомобила и над 164 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2016 г. е приблизително 9.67 млрд. евро при приходи от 94.16 млрд. евро. Към 31 декември 2016 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 124 729 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.