Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Започва деветото специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО.

Търговското изложение представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили.

Изложби, автомобилни изложения
·
Сертифицирани употребявани автомобили, продажби и услуги, качество
·
Сертифицирани употребявани автомобили, продажби и услуги, качество
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(10x, ~18,03 MB)

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за девети път от 30 май до 2 юни в зала 4 на Интер Експо Център. Започнало като формат за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT, Изложението непрекъснато се развива за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. За втори път е  представена и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Новият формат предоставя уникална платформа за демонстриране на всички предложения за премиум устойчива мобилност, които BMW Group предлага и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите потенциални клиенти.

Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа от 30 май до 2 юни, а входът е безплатен. По време на изложението клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от близо 120 нови и употребявани автомобили изложени в зала 4 и на паркинга на Интер Експо Център, както и още над 1000 нови и употребявани автомобили на склад, предлагани от търговските партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, Бова Кар - Бургас, М Кар – София, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

В рамките на Изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance. На щанда на отдел следпродажбено обслужване посетителите на изложението ще могат да се запознаят с пълните възможности на програмата, да получат консултация от експерт и да направят своя избор за покупка.

В допълнение по традиция за сделки сключени в рамките на изложението и до 15 юни, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. Гъвката програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица - BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода, сега например,  е  с промоционална лихва от 2,59% и минимална първоначална вноска от 5%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

BMW Premium Selection и MINI NEXT без ограничения свързани с възраст и пробег на автомобила

След като програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT бяха променени и отпадна ограничението за възраст и пробег на автомобила значително се разширява и кръгът на потенциалните клиенти, които могат да се възползват от предимствата на програмите за сертификация на употребявани автомобили.

От 2018 г. всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат документирана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти могат да получат сертификат BMW Premium Selection или MINI NEXT.  Всички те ползват 24 месечна гаранция, експертна 360⁰ проверка от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI, в която се проверяват  техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и др; сервизно обслужване за минимум 6 месеца или 10 000 км и възможност за финансиране на покупката. Спазването на изискванията се проверява с одит по международни стандарти на BMW, като гаранция, че клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се предоставят същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI. Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна. Като годишната реализация на сертифицирани автомобили с марки BMW и MINI има устойчив възходящ тренд и достига над 60 % от общите продажби на употребявани автомобили в мрежата на BMW и MINI. Така съществено нараства броят на клиентите на актуалната моделна гама на марките BMW и MINI.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733, F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2018 г. BMW Group е реализирала над 2 490 000 автомобила и над 165 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2018 г. е приблизително 9.815 млрд. евро при приходи от 97.480 млрд. евро. Към 31 декември 2018 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 134 682 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X1 xDrive25i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F49
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.