Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Новото BMW Серия 5 Седан и новото BMW Серия 6 Гран Туризмо - национално медийно представяне.

Новото BMW Серия 5 Седан, най-успешният бизнес седан в света и новото BMW Серия 6 Gran Turismo повдигат отново летвата по отношение на дизайна, електрификацията и свързаността.

G30
·
G32
·
Gran Turismo
·
Серия 5
·
Седан
·
Серия 6
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~587,69 KB)
  
Photos(87x, ~1,05 GB)

Новото BMW Серия 5 Седан, най-успешният бизнес седан в света и новото BMW Серия 6 Gran Turismo повдигат отново летвата по отношение на дизайна, електрификацията и свързаността.

Новият дизайн отпред и отзад и дискретно увеличена бъбрековидна решетка – създават чистокръвна естетика и придават на двата автомобила още по-внушително присъствие. Нова графика на светлините, опционалните BMW Laser lights и поразителните задни светлини със скулптурирана триизмерна форма гарантират ясна разпознаваемост. Нови екстериорни и интериорни характеристики, стандартни трапецовидни накрайници на изпускателната система и лимитиран до 1000 автомобила специален модел M Sport Edition (само серия 5) придават модерен характер на автомобилите.

Гамата от plug-in хибридни модели от гамата BMW Серия 5 е значително разширена. Новите BMW 530e Седан и BMW 530e xDrive Седан предлагат последно поколение технология eDrive. Новото BMW 545e xDrive Седан с шестцилиндров бензинов двигател ще добави нов водещ модел в горната част на приставката хибридна гама. Първите plug-in хибридни модели Туринг - BMW 530e Туринг и BMW 530e xDrive Туринг - също правят своя дебют. С пет PHEV модела гамата на BMW Серия предлага най-голям брой plug-in хибридни модели в портфолиото от модели на BMW Group.

Въвеждането на 48-волтовата технология Mild-Hybrid при всички четири- и шестцилиндрови двигатели осигурява още по-спонтанни реакции и по-висока ефективност благодарение на 48-волтовия стартер/генератор с допълнителна мощност от  8 кВт/11 к.с. за подпомагане и разтоварване на двигателя с вътрешно горене.

Новото BMW 5 Серия и новото BMW 6 Серия Gran Turismo продължават да определят еталона, когато става въпрос за модерни системи за помощ на водача. Примерите включват новата функция за активна навигация, автоматично образуване на аварийна лента и асистента за паркиране с асистент за заден ход. Допълнителното интегрално активно управление помага за маневриране с ниска скорост, а новата версия се предлага за първи път и за plug-in хибридни модели.

Включената в стандартното оборудване операционна система BMW 7.0, новият 12,3-инчов контролен дисплей, както и Intelligent Personal Assistant позволяват лесен достъп до най-новите предложения за свързаност. Новата навигационна система, базирана на облачни услуги, BMW Maps предлага бърза навигация, съобразена точно с конкретната ситуация. Android Auto се присъединява към Apple CarPlay, като позволява директна интеграция на смартфони в автомобила. Клиентите могат да поддържат автомобила си напълно актуализиран (включително по отношение на данните) и да добавят нови функции чрез дистанционно надстройване на софтуера.

 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2019 г. BMW Group е реализирала над 2.5 млн. автомобила и над 175 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.