Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Експресивни и ексклузивни: новите специални лакови покрития BMW Individual за BMW XM.

Заводът на BMW Group в Спартанбърг разширява гамата от цветове на купето за първия електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH.

 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(17x, ~265,44 MB)

Незабравим, неустоим, неконвенционален: Неговото мощно присъствие и уникален дизайнерски език правят първото BMW XM (комбиниран разход на гориво: 1,6 – 1,5 л/100 км в WLTP цикъл; комбиниран разход на електроенергия: 30,1 – 28,9 кВч/100 км в цикъла WLTP; комбинирани емисии на CO2: 36 – 33 г/км в WLTP цикъла; цифри за цикъла NEDC: – *) изключително явление по пътищата на този свят. Първият електрифициран високопроизводителен автомобил от BMW M GmbH очарова както с екстровертния си външен вид, така и с иновативното си M HYBRID задвижване с 480 кВ/653 к.с. Допълнителни възможности за изразяване както на безпогрешния характер на BMW XM, така и на личния стил на неговия собственик се разкриват с предложенията от BMW Individual за специални лакови покрития, които могат да бъдат поръчани от април 2023 г.

В американския завод на BMW Group в Спартанбърг гъвкавостта в процеса на боядисване сега се увеличава още повече. Това означава, че специалните лакови покрития BMW Individual ще бъдат налични и за plug-in хибридния модел в бъдеще. Новите цветове на каросерията, включително вариантите BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica металик, BMW Individual Anglesey Green металик и BMW Individual Sepia металик, засилват екстравагантната харизма на BMW XM с особено индивидуален щрих.

Специалните лакови покрития BMW Individual, които са толкова ексклузивни, колкото и изразителни, подчертават дизайнерския език на екстериора на BMW XM, който се характеризира с щедри повърхности, динамично плавни линии и остри ръбове. Всички специални покрития на BMW Individual се прилагат в отделен производствен процес с увеличен дял на ръчна работа. Особено прецизната повърхностна обработка и внимателното покритие гарантират, че те се характеризират с впечатляваща дълбочина на цвета и максимален блясък.

 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com 

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2022 г. BMW Group е реализирала около 2.4 млн. автомобила и над 202 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2021 г. е приблизително  16,1 млрд. евро при приходи от 111,2 млрд. евро. Към 31 декември 2021 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 118 909 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

 

 

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

Първото BMW XM: Комбиниран разход на гориво: 1,6 – 1,5 л/100 км в  WLTP цикъл; комбиниран разход на електроенергия: 30,1 – 28,9 кВч/100 км в цикъл WLTP; CO2 емисии комбинирани: 36 – 33 г/км в WLTP цикъл; 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.