Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW Motorrad представя BMW CE 04 Vagabund Moto Concept.

BMW Motorrad представя BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, уникално изпълнение на електрическия скутер, дело на Vagabund Moto GmbH и BMW Motorrad Австрия.

CE 04
·
Скутер
·
Серия С
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(12x, ~102,38 MB)

Когато става въпрос за модифициране на мотоциклети BMW, международната сцена е фокусирана основно върху Heritage моделите R 18 и R nineT. Това обаче не означава, че не съществуват и уникални проекти базирани на BMW CE 04, като този пример създаден в Австрия. Той е плод на сътрудничеството между BMW Motorrad Австрия и специализираното ателие за ‘custom’ мотори Vagabund Moto GmbH. Името на заданието е BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, а идеята – стилен и мултифункционален електрически скутер за градска употреба.

„Всеки дефинира бъдещето на мобилността по свой собствен начин. Чрез BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, ние демонстрираме визията ни за стилен и многофункционален електрически скутер, който показва как нуждите от мобилност са индивидуални, като всяка личност. Не сме преоткрили колелото, но погледнахме по нов начин на концепцията за практичност. Наричаме подхода ни синергия между функционалност и естетика, фокусирана върху ежедневната употреба“, казва ПолБраухарт, основател и управляващ директор на Vagabund Moto GmbH, обяснявайки философията зад BMW CE 04 Vagabund Moto Concept.

Този ‘made-in-Austria’ е-скутер не само е с особено атрактивна цветова схема в бяло, тъмнозелено, бежово и черно, но същевременно предлага различни функционални елементи със свеж, модерен дизайн и фокус върху младежката аудитория. Например, изображението на приятелското „смайли“ на предната главина, е забележителен визуален акцент, който се среща също и на прозрачните повърхности на мигачите.

Впечатляващите характеристики на BMW CE 04 са непроменени – максимална мощност 42 к.с. (31 кВт), динамично ускорение за 2,6 сек от 0-50 км/ч, 130 км пробег (по WMTC) и време за зареждане от само 65 мин от 0-80%, при опционалното бързо зареждане с максимална мощност.

„За нас бе изключително важно, чрез този проект за персонализиране, да подчертаем огромното разнообразие на BMW CE 04. Целта е този е-скутер да бъде особено атрактивен за младите и спортуващи хора, но същевременно да привлича вниманието на всеки тип клиенти. Свежият, модерен дизайн на CE 04 е пряка асоциация към спортния лайфстайл“, добавя Оливър Балцер, оглавяващ BMW Motorrad Австрия.

Мотото на тази машина е “Action meets Fashion”. В унисон с него, BMW CE 04 Vagabund Moto Concept предлага функционален топкейс, който допълва стандартното пространство за съхранение на вещи. Системата за транспортиране на сърф дъска също е уникална за проекта – изключително улеснение при отскачане до близкото езеро или морски бряг. „Сърфът не е просто част от екипировка за спорт: той също е метафора за устойчив градски начин на живот. BMW CE 04 Vagabund Moto Concept комбинира духа на работното ежедневие, свободното време и стремежа към индивидуалност, демонстрирайки, че не трябва да има противоречие при тези области“, заключва Оливър Балцер.

 

Уточнение.

Показаните превозни средства може да са модифицирани и оборудвани с аксесоари и/или части на трети страни, които не са произведени, разпространявани или тествани от BMW. BMW не носи отговорност за модификациите (включително монтажа, характеристиките и използването на показаните аксесоари). ЗАБЕЛЕЖКА: Модификацията на серийно произведено превозно средство (включително монтирането и използването на части от трети страни и самостоятелно произведени части), може да повлияе негативно на неговите характеристики! Карането на модифицирани превозни средства е изцяло отговорност на техния ползвател.

 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com 

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2022 г. BMW Group е реализирала около 2.4 млн. автомобила и над 202 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2021 г. е приблизително  16,1 млрд. евро при приходи от 111,2 млрд. евро. Към 31 декември 2021 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 118 909 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.