Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

С Neue Klasse идва напълно нов BMW iDrive

+++ Новата система за информация и управление стартира в Neue Klasse от 2025 г. +++ BMW Panoramic Vision разширява BMW ориентацията към водача +++ Потребителско изживяване за всички пътници +++

Технологии
·
BMW ConnectedDrive
·
Концепции за информационно-развлекателни системи и управление
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Author.

Hristina Peycheva
BMW Group

BMW iDrive BMW Group внася в следващото поколение автомобили една концепция за информация и управление, която позволява напълно ново, интуитивно взаимодействие между водача и автомобила. Следващото технологично ниво ще бъде въведено от 2025 година в Neue Klasse. Бъдещото поколение на BMW iDrive превръща автомобила в място за дигитални изживявания. С BMW Panoramic Vision, нов мултифункционален волан, нов централен дисплей и нов BMW 3D Head-Up дисплей като централен дисплей и елементи за информация и управление в новите модели на Neue Klasse се дава една нова интерпретация на типичното за BMW потребителско изживяване. Последователна модернизация на BMW iDrive с нови технологии
Следващият технологичен скок позволява модерен, определящ марката интериорен дизайн, фокусиран върху управлението с докосване и разширено гласово взаимодействие.

BMW iDrive на Neue Klasse се отличава с четири централни елемента. С новия BMW Panoramic Vision типичната за BMW ориентация към водача е преосмислена, като същевременно се предлага съдържание и за всички пътници. BMW Panoramic Vision залага на напълно нова Head-Up дисплей технология. Проекцията се извършва на идеално адаптирана височина по цялата широчина на предното стъкло. BMW Panoramic Vision е допълнен с новия BMW 3D Head-Up дисплей, за информацията свързана с активн ото шофиране , като асистираното шофиране или воденето по пътя се изобразяват като 3 D анимации и с висока прецизност в зрителното поле на водача. Чрез новия мултифункционален волан информаци ята изобразена наBMW Panoramic Vision, както и на BMW 3D Head-Up дисплея се управляват индивидуално според принципа: „eyes on the road, hands on the wheel“. Управлението е комфортно и прецизно чрез бутоните на волана и се подпомага от активната хаптична обратна връзка и технологията Multi-Layer. В центъра на BMW iDrive на Neue Klasse е новият централен дисплей с характерен за марката дизайн и интуитивна тъч функция. Технологията Matrix-Backlight на новия централен дисплей осигурява висока резолюция на изображенията, брилянтни цветове и интензивни контрасти, независимо от конкретните светлинни условия.

И в бъдещите поколения на BMW iDrive логиката на управлението на BMW iDrive ще следва въведения през 2023 г. принцип за бърз достъп „QuickSelect“. В Neue Klasse системата е базирана на високо интегрирана софтуерна архитектура и използва следващото поколение на BMW Operating System. Интелигентната свързаност на автомобила с BMW Cloud, както и с дигиталната екосистема на клиента създава всеобхватно потребителско изживяване и едно ново качество на взаимодействието между човека и автомобила. Това превръща автомобилите на Neue Klasse в места за дигитални изживявания.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации:

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com 

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2022 г. BMW Group е реализирала над 2.4 млн. автомобила и над 202 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2022 г. е приблизително 23,5 млрд. евро при приходи от 142,6 млрд. евро. Към 31 декември 2022 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 149 475 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.