Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων BMW για το καλοκαίρι του 2023.

29.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Ξεκινούν οι πωλήσεις για την τρίτη, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της νέας BMW Σειράς 7. +++ Επιπλέον εξακύλινδροι εν σειρά κινητήρες diesel για τις νέες BMW X5 και BMW X6. +++ Αναβαθμισμένο BMW iDrive με QuickSelect και BMW Operating System 8.5 τώρα διατίθενται για περισσότερα μοντέλα. +++ Ντεμπούτο για τις λειτουργίες Plug & Charge και MAX RANGE στις BMW i7 και BMW iX. +++ M Sport package Pro για τις νέες BMW X1 και BMW iX1. +++ Νέες παραλλαγές επενδύσεων ...

G20
·
i20
·
U06
·
G06
·
G05
·
U11
·
G26
·
Σειρά 3
·
Αυτοκίνητα M
·
BMW iX
·
BMW i
·
Active Tourer
·
X6
·
BMW i7
·
X1
·
M2
·
Sedan

24ωρος αγώνας στο Nürburgring: το MINI John Cooper Works 1to6 Edition της Bulldog Racing με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων τερμάτισε στο βάθρο.

26.05.2023Δελτίο τύπου

Δεύτερη θέση στην κατηγορία για οχήματα παραγωγής με κυβισμό από 1.600 έως 2.000 κυβικά εκατοστά και υπερσυμπιεστή. Χαμογελαστά πρόσωπα για τα μέλη της ομάδας μετά από μια θεαματική επιστροφή - μεταξύ των οποίων και ο Charlie Cooper, εγγονός του θρυλικού John Cooper και εφευρέτη του Mini Cooper.

F56
·
MINI John Cooper Works
·
John Cooper Works

Η απόλυτη ουσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Το MINI John Cooper Works σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής 1to6 Edition.

25.05.2023Δελτίο τύπου

Με 231 ίππους και συμπυκνωμένη αγωνιστική τεχνογνωσία, το MINI John Cooper Works συμβολίζει τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με μια αυθεντική αίσθηση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τώρα, σε περιορισμένο αριθμό 999 αντιτύπων, το MINI John Cooper Works 1to6 Edition φέρνει στο δρόμο το καθαρόαιμο μοντέλο υψηλών επιδόσεων με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

F56
·
MINI John Cooper Works
·
John Cooper Works

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan.

24.05.2023Press Kit

Top

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan παραλαμβάνει τώρα τη σκυτάλη: πιο δυναμική από ποτέ, με πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών και για πρώτη φορά, αμιγώς ηλεκτρική. Όπως η BMW i5, η νέα έκδοση του πιο επιτυχημένου business sedan στον κόσμο γίνεται ηγέτης στο δρόμο προς τη βιώσιμη, premium κινητικότητα στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας.

G60
·
Αυτοκίνητα M
·
BMW i
·
BMW i5
·
550e
·
Σειρά 5
·
i5 M60
·
Sedan

Ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειρά 5 Sedan και της νέας BMW i5.

23.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Ζωντανή σύνδεση στις 24 Μαΐου, 15:00 (ώρα Ελλάδος), στο bmwgroup.com και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του BMW Group και της μάρκας BMW. +++ Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Pieter Nota και Frank Weber, θα παρουσιάσουν την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i5. +++

G60
·
Αυτοκίνητα M
·
BMW i
·
BMW i5
·
550e
·
Σειρά 5
·
i5 M60
·
Sedan

Πανελλαδική Δημοσιογραφική Παρουσίαση της νέας BMW XM - φωτογραφίες.

23.05.2023Δελτίο τύπου

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την Πανελλαδική Δημοσιογραφική Παρουσίαση της νέας BMW XM που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2023 στο Ν. Αττικής.

G09
·
Αυτοκίνητα M
·
Εταιρικά
·
XM
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Port de Cannes: Η BMW και η TYDE παρουσιάζουν το THE ICON.

23.05.2023Δελτίο τύπου

Επίσημη αποκάλυψη στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η BMW υπογραμμίζει τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών ρύπων και την προηγμένη πολυτέλεια. Συνεργατικό project της BMW και του κατασκευαστή σκαφών TYDE σε σχεδίαση της Designworks. Οι μπαταρίες υψηλής τάσης της BMW i παρέχουν ισχυρό σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το soundtrack είναι έργο του συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Hans Zimmer.

Προϊόντα Lifestyle
·
Lifestyle

BMW Concept Touring Coupé: Διαχρονικό σύμβολο ελευθερίας σε τέσσερις τροχούς.

22.05.2023Δελτίο τύπου

Το BMW Group παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα την BMW Concept Touring Coupé στα εγκαίνια της Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023.

BMW Group Design
·
Εταιρικά
·
BMW Design

Το BMW Group και τα Reality Labs της Meta παρουσιάζουν κοινή έρευνα για τη διασύνδεση συσκευών εκτεταμένης πραγματικότητας με το οικοσύστημα του ψηφιακού οχήματος.

19.05.2023Δελτίο τύπου

Top

+++ Πρωτοποριακή έρευνα για πιθανή τυποποίηση σε βιομηχανικό επίπεδο. +++ Οι καταναλωτικές συσκευές εκτεταμένης πραγματικότητας (XR) θα μπορούσαν να γίνουν όλο και πιο σημαντικές για τους πελάτες στο μέλλον. +++ Το ερευνητικό πρωτότυπο ξεπερνά τις βασικές τεχνικές προκλήσεις. +++

Τεχνολογία
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Παραγωγή θερμότητας που τροφοδοτείται από ηλεκτρική ενέργεια: μείωση εκπομπών CO2 μέσω της τεχνολογίας power-to-heat (PtH).

19.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Το εργοστάσιο Dingolfing 02.10 φέρνει τον ηλεκτρικά θερμαινόμενο κλίβανο σκλήρυνσης στην ευρεία παραγωγή. +++ Η εγκατάσταση χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την τεχνολογική καινοτομία power-to-heat (PtH). +++ Ο κλίβανος εξοικονομεί περίπου 300 τόνους CO2 το χρόνο. +++

Περιβάλλον
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Αειφορία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες: η νέα παραγωγή της BMW Films "The Calm" με την Pom Klementieff, την Uma Thurman και την BMW i7 M70 xDrive σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

15.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Ταινία μικρού μήκους που προκαλεί συγκίνηση και ενθουσιασμό, με ένα λαμπερό καστ θα κάνει πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών. +++ Ο Joseph Kosinski είναι εκτελεστικός παραγωγός και ο Sam Hargrave σκηνοθέτης, ενώ τη μουσική επένδυση υπογράφει ο βραβευμένος συνθέτης Hans Zimmer. +++ Το ισχυρότερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW προσφέρει χολιγουντιανό θέαμα με άφθονη δράση. +++

G70
·
Αυτοκίνητα M
·
BMW i
·
BMW i7
·
i7 M70

Η MINI αποκαλύπτει τα πρώτα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία της μελλοντικής οικογένειας μοντέλων.

10.05.2023Δελτίο τύπου

Η MINI παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα τέσσερα πρώτα σχεδιαστικά στοιχεία της επερχόμενης οικογένειας μοντέλων, δίνοντας μια πρόγευση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Charismatic Simplicity. Με μια αποκλειστική πρώτη ματιά στη νέα στρογγυλή οθόνη OLED, το μοντέρνο τιμόνι, καθώς και τα καθίσματα και τις ζάντες της νέας οικογένειας μοντέλων, η MINI δείχνει πώς οι παραδοσιακές αξίες της μάρκας μπορούν να συνδυαστούν με προηγμένες τεχνολογίες.

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
·
BMW Group Design
·
MINI Design

Η BMW συνεργάζεται με το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

08.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Η BMW είναι συνεργάτης του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. +++ Η BMW επεκτείνει την επίσημη συνεργασία της με το φεστιβάλ για δεύτερη χρονιά. +++ Πρεμιέρα της νέας παραγωγής της σειράς BMW Films. +++ Αποκαλυπτήρια του πλωτού σκάφους THE ICON. +++ Πρώτη ευκαιρία για γνωριμία στο δρόμο με τη νέα BMW i7 M70 xDrive, το ισχυρότερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. +++

G09
·
i20
·
G70
·
G05
·
Αυτοκίνητα M
·
BMW iX
·
BMW i
·
iX5 Hydrogen
·
BMW i7
·
XM
·
i7 M70
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
iX M60
·
BMW iX5

Το BMW Group επιτυγχάνει υγιή περιθώρια κέρδους σε ένα ασταθές περιβάλλον χάρη στην υψηλή ζήτηση.

05.05.2023Δελτίο τύπου

Top

+++ Zipse: «Τα ελκυστικά προϊόντα μας εμπνέουν τους πελάτες σε όλο τον κόσμο». +++ Το περιθώριο EBT του Ομίλου ανήλθε στο 13,9%. +++ Το περιθώριο EBIT του τομέα Αυτοκινήτου ανεβαίνει στο 12,1%. +++ Ελεύθερες ταμειακές ροές περίπου 2 δισ. ευρώ στον τομέα Αυτοκινήτου. +++ Οι πωλήσεις των BMW BEV αυξήθηκαν κατά 112%. +++ Η πρόβλεψη για το 2023 επιβεβαιώνεται σε ένα περιβάλλον συνεχιζόμενης αστάθειας. +++

Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Sales Worldwide
·
Εταιρικά

Το MINI John Cooper Works με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων της Bulldog Racing θα αγωνιστεί στην 51η έκδοση του 24ωρου αγώνα στο Nürburgring, με οδηγό τον Charlie Cooper.

05.05.2023Δελτίο τύπου

Μετά τις επιτυχημένες δοκιμές στο Nürburgring Endurance Series (NLS) και στο RCN τις αγωνιστικές σεζόν 2022 και 2023, η Bulldog Racing αναλαμβάνει την πρόκληση στο Nürburgring με δύο MINI John Cooper Works.

F56
·
MINI John Cooper Works
·
Ειδικά οχήματα
·
John Cooper Works

Πρωτοποριακή συνεργασία: Το BMW Group και η E.ON δημιουργούν το "Connected Home Charging", το πρώτο πανευρωπαϊκό οικοσύστημα για έξυπνη φόρτιση στο σπίτι.

04.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Πολυεπίπεδη πανευρωπαϊκή συνεργασία για έξυπνη φόρτιση στο σπίτι. +++ Διαθέσιμο σε πελάτες το δεύτερο εξάμηνο του 2023. +++ Τα αποτελέσματα από το πιλοτικό project αμφίδρομης φόρτισης θα ενσωματωθούν στην ανάπτυξη της προσφοράς για τους πελάτες. +++

Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Electrification

Αυτοματοποιημένη επεξεργασία επιφανειών στο εργοστάσιο του BMW Group στο Regensburg – ψηφιακή διαδικασία βαφής τριών σταδίων.

02.05.2023Δελτίο τύπου

+++ Το εργοστάσιο του BMW Group στο Regensburg γίνεται η πρώτη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων παγκοσμίως που χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη, ψηφιοποιημένη και αυτοματοποιημένη διαδικασία για τον έλεγχο, την επεξεργασία και τη σήμανση των βαμμένων επιφανειών των οχημάτων. +++ Ρομπότ που ελέγχονται με τεχνητή νοημοσύνη, επεξεργάζονται κάθε όχημα ξεχωριστά προκειμένου να πληρούνται τα αντικειμενικά πρότυπα ποιότητας. +++

Τεχνολογία
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση