Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW Group Digital Day 2018.

Thu Apr 19 16:32:39 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group συστηματικά και δυναμικά προχωρά στην εποχή της ψηφιοποίησης. Στο πλαίσιο της ημερίδας Digital Day 2018, το BMW Group δίνει μία γεύση από τις τρέχουσες προϊοντικές εξελίξεις, τις τεχνολογικές ιδέες, τις καινοτομίες και τις μεθόδους παραγωγής που του επιτρέπουν να διαμορφώσει το μέλλον της μετακίνησης.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Το BMW Group σχεδιάζει Μονάδα Προσθετικής Κατασκευής: Όλες οι τεχνολογικές ειδικότητες που σχετίζονται με την τρισδιάστατη εκτύπωση στη βιομηχανική παραγωγή συγκεντρώνονται σε νέες εγκαταστάσεις.

Tue Apr 17 15:59:39 CEST 2018Δελτίο τύπου

Συνολική επένδυση αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μονάδα Προσθετικής Κατασκευής θα αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές του 2019.

Εργοστάσια παραγωγής
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Αμάξωμα, ελαφριά κατασκευή

H BMW Motorrad στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2018.

Tue Apr 17 09:20:41 CEST 2018Δελτίο τύπου

Νέα και συναρπαστικά μοντέλα πρόκειται να παρουσιάσει η BMW Motorrad στη φετινή Έκθεση Μοτοσικλέτας 2018 που πραγματοποιείται από 18 – 22 Απριλίου 2018 στο Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

HP
·
HP4 RACE
·
Σειρά F
·
F 750 GS / F 850 GS
·
Scooter
·
C Series
·
C 400 X
·
Παρουσιάσεις

MINI LIVING – BUILT BY ALL. Η MINI παρουσιάζει μία νέα πρόταση μελλοντικής κατοικίας στην Εβδομάδα Σχεδίασης του Μιλάνου.

Mon Apr 16 13:43:30 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Στο φετινό Salone del Mobile στο Μιλάνο 17 – 22 Απριλίου), η MINI ενώνει τις δυνάμεις της με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο Studiomama για την παρουσίαση του MINI LIVING – BUILT BY ALL. Η νέα εγκατάσταση ενσαρκώνει μία καινούργια φιλοσοφία χώρου διαβίωσης που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ενοίκων και αρχιτεκτόνων.

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle

Ρεκόρ πωλήσεων πρώτου τριμήνου για το BMW Group.

Fri Apr 13 13:21:49 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Αύξηση παραδόσεων 3,0%, με παγκόσμιες πωλήσεις 604.629 οχημάτων. Άνοδος σημειώθηκε σε όλες τις σημαντικές περιοχές πωλήσεων. Αύξηση 38,3% στις πωλήσεις των ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών μοντέλων το πρώτο τρίμηνο, με συνολικές παραδόσεις 26.858 οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Ο Μάρτιος του 2018 ήταν ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του BMW Group.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Sales Worldwide

Νέο Κέντρο Αριστείας για αυτόνομη οδήγηση. Η BMW εγκαινιάζει επίσημα κέντρο αυτόνομης οδήγησης στο Unterschleißheim, κοντά στο Μόναχο.

Fri Apr 13 11:16:20 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Το κέντρο αυτόνομης οδήγησης του BMW Group είναι ένα προηγμένο κέντρο αριστείας (centre of excellence) που καλύπτει όλους τους τομείς, διευρύνοντας το πεδίο καινοτομίας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες εξέλιξης – εξασφαλίζοντας τη μελλοντική βιωσιμότητα της εταιρίας.

Τεχνολογία
·
Autonomous Driving
·
Εταιρικά
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Ένα ονειρεμένο ταξίδι σε μία ιστορική διαδρομή με το MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrid.

Fri Mar 30 10:07:05 CEST 2018Δελτίο τύπου

Μία αποκλειστική έκδοση του MINI Cooper S E Countryman ALL4 που θα ταξιδέψει από τη Β. Αμερική μέχρι το Tierra del Fuego, παρουσιάζεται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης 2018.

F60
·
MINI Countryman

Βράβευση της MINI στα Sales Excellence Awards 2018.

Thu Mar 29 16:52:42 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Εξαιρετική Απόδοση στον Κλάδο των Πωλήσεων - Αύξηση Πωλήσεων» σημειώνοντας ρεκόρ μεριδίου αγοράς στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Εταιρικά
·
Εταιρικά βραβεία

BMW Group και Daimler AG ενώνουν τις δυνάμεις τους στην παροχή υπηρεσιών μετακίνησης.

Thu Mar 29 16:18:09 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Πρωτοπόροι της αυτοκίνησης και ηγέτες της καινοτομίας διαμορφώνουν τη βιώσιμη αστική μετακίνηση του μέλλοντος. Ισχυρή συμμαχία για τη δημιουργία μοναδικών υπηρεσιών προς τους πελάτες: συνεχής, γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση πολλαπλών μέσων. Οικοσύστημα για on-demand μετακίνηση: CarSharing, Ride-Hailing, Parking, Charging και Multimodality από μία πηγή. Βιώσιμες λύσεις για προκλήσεις της αστικής μετακίνησης και καλύτερη ποιότητα ζωής σε μεγάλες πόλεις.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Οι καλύτεροι έμποροι της BMW στον κόσμο. Η BMW τιμά τους εμπόρους της με Αριστεία Πωλήσεων.

Mon Mar 26 10:26:59 CEST 2018Δελτίο τύπου

Η BMW τίμησε τους καλύτερους εμπόρους της από όλο τον κόσμο σε τελετή απονομής αριστείων πωλήσεων στο BMW Group Classic. Ο Pieter Nota, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκας BMW, απένειμε διακρίσεις σε 41 κορυφαίους εμπόρους, λέγοντας ότι ήταν το ‘ευχαριστώ’ της εταιρίας στο διεθνές δίκτυο εμπόρων της, που εργάστηκε τόσο σκληρά για να κάνει το 2017 μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ

Η επιστροφή ενός δημοφιλούς πρωταθλήματος: το νέο BoxerCup της BMW Motorrad ξεκινά το 2018.

Fri Mar 23 12:49:56 CET 2018Δελτίο τύπου

Από το 2001 έως το 2004, η διεθνής διοργάνωση του BMW Motorrad BoxerCup πρoσέφερε συγκινήσεις στους θεατές του MotoGPTM, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike και άλλων πρωταθλημάτων. Τώρα, η BMW Motorrad ξαναφέρνει τον boxer κινητήρα στη σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μοτοσικλετιστικός αθλητισμός
·
Motorrad Motorsport

MINI LIVING – BUILT BY ALL. H MINI παρουσιάζει τη νέα της πρόταση για την κατοικία του μέλλοντος στο Salone del Mobile 2018.

Thu Mar 22 10:13:13 CET 2018Δελτίο τύπου

Top

Στο φετινό Salone del Mobile στο Μιλάνο, η MINI συνεργάστηκε με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Studiomama’, για να παρουσιάσει τη νέα της εγκατάσταση με τίτλο MINI LIVING – BUILT BY ALL. Η νέα πρόταση MINI LIVING επιτρέπει τη στενή συνεργασία μεταξύ ενοίκων και αρχιτεκτόνων, ώστε να ικανοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο οι ατομικές απαιτήσεις.

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

Statements and Presentation by Harald Krüger, Chairman of the Board of Management of BMW AG, and Dr Nicolas Peter, Member of the Board of Management of BMW AG, Finance, Annual Accounts Press Conference 2018

Wed Mar 21 19:18:46 CET 2018Ομιλία

Statements and Charts by Harald Krüger and Dr Nicolas Peter, AAPC 2018

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Εταιρικές εκδηλώσεις
·
Ομιλίες μελών του συμβουλίου
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση