Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες που ‘ηλεκτρίζουν’. Η MINI αποκαλύπτει τα πρώτα σκίτσα του πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής της μάρκας, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019.

Fri Jul 13 13:28:54 CEST 2018Δελτίο τύπου

Η MINI αποκάλυψε τις πρώτες στιλιστικές λεπτομέρειες από το πρώτο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της πλούσιας σε παράδοση Βρετανικής μάρκας. Μετά το πιλοτικό project MINI E πριν από δέκα χρόνια ακριβώς και το MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in hybrid που κυκλοφορεί στο δρόμο από το 2017, το MINI με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία αποτελεί το επόμενο στάδιο εξηλεκτρισμού της μάρκας, σύμφωνα με τη στρατηγική NUMBER ONE > NEXT του BMW Group.

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

Η MINI Design στο Φεστιβάλ Ταχύτητας 2018. ‘One-off’ αυτοκίνητο δημοπρατείται για καλό σκοπό.

Thu Jul 12 09:43:54 CEST 2018Δελτίο τύπου

Στη φετινή έκδοση του Festival of Speed (FoS), 12 – 15 Ιουλίου, ένα μοναδικό MINI θα βγει σε δημοπρασία. Το one-off μοντέλο φιλοτέχνησε ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής της MINI Design, και η ομάδα του για τον πρόσφατο γάμο της Meghan, Δούκισσας του Sussex, και του Πρίγκιπα Harry, Δούκα του Sussex – και παραχωρήθηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του ζευγαριού, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Children’s HIV Association (CHIVA).

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

BMW Group Hellas: Στην κορυφή της κατηγορίας των πολυτελών αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Wed Jul 11 12:40:00 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

• Ηγετική θέση στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του έτους με τις μάρκες BMW, MINI και BMW i. • H BMW X1 συνεχίζει να αποτελεί το best seller στην κατηγορία των πολυτελών μοντέλων SAV / SUV της Ελληνικής αγοράς. • Η MINI συνεχίζει την ανοδική της πορεία. • Επέκταση του Δικτύου Πιστοποιημένων Επίσημων Εμπόρων της μάρκας BMW Μ.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί

Το BMW Group και η Baidu Ενώνουν τις Δυνάμεις τους για να Επιταχύνουν την Ανάπτυξη Αυτόνομης Οδήγησης στην Κίνα.

Wed Jul 11 10:13:11 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

• Οι εταιρίες θα διερευνήσουν τις δυνατότητες πρόσθετων κοινών projects στον τομέα των τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης. • Το BMW Group γίνεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο project Apollo της Baidu. • Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Κινέζου Πρωθυπουργού Li στη Γερμανίδα Καγκελάριο Merkel.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί

Το BMW Group και η Great Wall Motor υπέγραψαν συμφωνία κοινοπραξίας για ηλεκτρικά οχήματα MINI στην Κίνα.

Tue Jul 10 15:52:28 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

• Σύναψη συμφωνίας κατά τη διάρκεια της Σινο-Γερμανικής Συνόδου Κορυφής παρουσία του Κινέζου Πρωθυπουργού Li Keqiang και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel. • Κοινοπραξία με την Great Wall Motor με ποσοστό συμμετοχής 50:50. • Ένα ακόμα βήμα προς την επέκταση και τον εξηλεκτρισμό της μάρκας MINI. • Κανένα σχέδιο για πρόσθετο οργανισμό πωλήσεων στην Κίνα. • Krüger: Νέο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Γερμανίας.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
MINI E
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Το BMW Group διευρύνει το αποτύπωμά του στην Κίνα μέσω της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive.

Tue Jul 10 11:46:40 CEST 2018Δελτίο τύπου

Top

Μακροχρόνιο πλαίσιο για επέκταση της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive (BBA). Υπογραφή συμφωνίας, παρουσία του Κινέζου Πρωθυπουργού Li Keqiang και της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel. Ένα ακόμα βήμα για την ανάπτυξη της BMW στην Κίνα. Η κοινοπραξία BBA αυξάνει τη δυναμικότητα παραγωγής σε πάνω από 500.000 μονάδες. Πλήρως ηλεκτρικό BMW iX3 από την BBA προορίζεται για εξαγωγές. Krüger: Νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της BBA.

Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
BMW i Automobiles

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειράς 8 Coupé στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing.

Tue Jul 10 09:56:08 CEST 2018Δελτίο τύπου

• Επέλαση μοντέλων στην πολυτελή κατηγορία. • Ενσωμάτωση στις υπάρχουσες δομές του εργοστασίου. • Ψηφιοποίηση διαδικασιών παραγωγής επιταχύνει την πρόοδο.

G15
·
8 Series
·
Coupé
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Μέτρα ανανέωσης μοντέλων BMW Motorrad για το model year 2019.

Fri Jul 06 21:47:39 CEST 2018Press Kit

Το Model year 2019 φέρνει αρκετά μέτρα ανανέωσης για τα μοντέλα της BMW Motorrad στο πλαίσιο του προγράμματος της μάρκας. Τα μοντέλα θα διατίθενται στη νέα τους μορφή κατόπιν παραγγελίας από το δίκτυο εμπόρων της BMW Motorrad από τον Αύγουστο του 2018.

Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
·
Scooter

Η νέα BMW Σειρά 8 Coupe.

Wed Jul 04 12:08:30 CEST 2018Press Kit

Top

Ο ερχομός της νέας BMW Σειράς 8 Coupe προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στην μακροχρόνια ιστορία του Βαυαρού premium κατασκευαστή στην εξέλιξη συναρπαστικών, σπορ αυτοκινήτων – και σηματοδοτεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επέλασή του στην πολυτελή κατηγορία.

G15
·
8 Series
·
Coupé
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων MINI από το καλοκαίρι του 2018.

Tue Jul 03 10:35:22 CEST 2018Δελτίο τύπου

Όλα τα βενζινοκίνητα MINI θα εφοδιάζονται με φίλτρο σωματιδίων και επομένως θα συμμορφώνονται με το πρότυπο Euro 6d-TEMP. Βενζινοκινητήρες για MINI Clubman και MINI Countryman με αυξημένη απόδοση και προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη.

F54
·
F60
·
F57
·
R58
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
·
MINI Clubman
·
MINI Countryman
·
MINI Cabrio
·
MINI Coupé

ALL MINIs IN TOWN: Περιοδεία μοντέλων MINI σε όλη την Ελλάδα.

Mon Jul 02 15:28:23 CEST 2018Δελτίο τύπου

Τα μοντέλα ΜΙΝΙ ξεκίνησαν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στους φίλους της μάρκας να δουν από κοντά όλα τα μέλη της οικογένειας ΜΙΝΙ, αλλά και να τα οδηγήσουν. Η περιοδεία ALL MINIs IN TOWN συνεχίζεται με επόμενη στάση τα Τρίκαλα (5 – 7 Ιουλίου), την Καβάλα (12 – 14 Ιουλίου), τη Θεσσαλονίκη (7 – 9 Σεπτεμβρίου), καθώς και την Κρήτη και την Πάτρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εταιρικά
·
Έμμεση διαφήμιση προϊόντων

Βιώσιμη, σταθερή παροχή ενέργειας για την ηλεκτροκίνηση του μέλλοντος.

Fri Jun 29 13:16:59 CEST 2018Δελτίο τύπου

Σταθμοί ελέγχου ενέργειας στα Εργοστάσια του BMW Group σε Dingolfing και Landshut συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του αναπτυσσόμενου ‘πράσινου’ ηλεκτρικού δικτύου (green grid).

Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής

Νέα στυλ για τις συλλογές BMW Lifestyle. Η BMW Lifestyle παρουσιάζει νέες σχεδιαστικές φιλοσοφίες, χρώματα και υλικά για τις συλλογές της.

Thu Jun 28 11:45:51 CEST 2018Δελτίο τύπου

Η BMW Lifestyle παρουσιάζει μία πλήρως ανανεωμένη προϊοντική γκάμα για τέσσερις από τις δώδεκα Συλλογές της. Η BMW Collection (βασική συλλογή της σειράς BMW Lifestyle), BMW M Collection, BMW i Collection και η BMW The Collection έχουν ανανεωθεί πλήρως. Κάθε Συλλογή ξεχωρίζει με τη δική της σχεδιαστική φιλοσοφία και θεματολογία, τα χρώματα και τα υλικά. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν την κατάλληλη επιλογή για κάθε περίσταση.

Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle

Επόμενο Επίπεδο Εξατομίκευσης: το MINI Yours Customised κέρδισε τη διάκριση German Innovation Award in Gold.

Tue Jun 26 16:15:26 CEST 2018Δελτίο τύπου

Το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδίασης βράβευσε την πρωτοποριακή πρόταση εξατομίκευσης ΜΙΝΙ ως την καλύτερη πελατοκεντρική καινοτομία στην κατηγορία "Excellence in Business to Customer (B2C)".

Εταιρικά
·
BMW Group Design
·
MINI Design
·
Βραβεία προϊόντων
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Σημαντική ενημέρωση.

Μάθετε περισσότερα

Η BMW AG ενημερώνει τις οδηγίες προστασίας δεδομένων και τις νομικές σημειώσεις του δικτυακού τόπου. Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε για μεγαλύτερη διαφάνεια στα δεδομένα που συγκεντρώνονται από εσάς στο PressClub, στον τρόπο χρήσης τους και στις διαθέσιμες δυνατότητες ελέγχου των προσωπικών σας δεδομένων. Οι ενημερώσεις θα τεθούν σε ισχύ την 25η Μαΐου 2018.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση