Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Αφιέρωμα στην ικανοποίηση των επτά αισθήσεων: Η BMW κυκλοφορεί το FREUDE.FOREVER, ένα έντυπο περιοδικό που επαναπροσδιορίζει την έννοια της περιέργειας και της βιωσιμότητας.

22.09.2022Δελτίο τύπου

Η BMW απευθύνεται σε μία κατηγορία πελατών προσανατολισμένων στο μέλλον, με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Τα κύρια άρθρα υπογραμμίζουν πτυχές της σύγχρονης, βιώσιμης πολυτέλειας και της τεχνολογικής προόδου. Το συλλεκτικό περιοδικό των 140 σελίδων, κάθε τεύχος του οποίου πραγματεύεται ένα μόνο θέμα, είναι διαθέσιμο σε πρακτορεία εφημερίδων και επιλεγμένες τοποθεσίες από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εταιρικά

BMW Group: Βιωσιμότητα μέσω της Καινοτομίας 2022.

19.09.2022Press Kit

Top

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘Βιωσιμότητα μέσω της Καινοτομίας 2022’ (Sustainability through Innovation 2022), η εταιρεία παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα επαναστατικών τεχνολογιών, ιδεών και στρατηγικών, που αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο η καινοτόμα δύναμη και ο οραματικός τρόπος σκέψης μπορούν να δημιουργήσουν δυναμική για βιώσιμη κινητικότητα.

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Efficient Dynamics
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Electrification

Η ΜΙΝΙ ‘τρέχει’ για καλό σκοπό ενάντια στον καρκίνο του μαστού στηρίζοντας τη διοργάνωση Greece Race for the Cure® ως Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων.

14.09.2022Δελτίο τύπου

Top

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου θα καθοδηγήσει την ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE.

F56
·
MINI
·
MINI Electric
·
More Sports

Επανάσταση στη αυτοκινητοβιομηχανία: Ανταλλακτικά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος.

13.09.2022Δελτίο τύπου

+++ Μοναδική διαδικασία ανακύκλωσης δημιουργεί ένα ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό από θαλάσσια απόβλητα. +++ Οι εκπομπές CO2 μειώνονται κατά 25% συγκριτικά με τα συμβατικά κατασκευασμένα εξαρτήματα. +++ Πλαστικά των ωκεανών χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ταπέτων για την BMW iX και την BMW X1. +++ Το BMW Group στοχεύει να χρησιμοποιεί θερμοπλαστικά που κατασκευάζονται από 40% ανακυκλωμένο υλικό στα νέα του οχήματα μέχρι το 2030. +++

Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Φορτίστε το για ένα road trip: Από το Los Angeles στο Las Vegas με το MINI Electric.

12.09.2022Δελτίο τύπου

450 χιλιόμετρα ονειρεμένων τοπίων παρεμβάλλονται ανάμεσα στη λευκή αμμουδερή παραλία της Santa Monica δυτικά του Los Angeles και την κατάφωτη με φώτα νέον λωρίδα του Las Vegas. Είναι η τέλεια διαδρομή για να ζήσετε τη θρυλική αίσθηση go-kart με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE - κυρίως χάρη σε ένα οδικό δίκτυο γεμάτο με γρήγορους φορτιστές.

F56
·
MINI Electric

Περισσότερη απόδοση, μειωμένη παραγωγή εκπομπών CO2, σημαντικά χαμηλότερα κόστη: Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει καινοτόμες, στρογγυλές κυψέλες μπαταριών BMW στη NEUE KLASSE από το 2025.

09.09.2022Δελτίο τύπου

Top

Νέες εξελιγμένες στρογγυλές κυψέλες BMW για την αρχιτεκτονική της NEUE KLASSE. Το κόστος για ολόκληρη τη μπαταρία υψηλής τάσης, έως και 50% χαμηλότερο από της τρέχουσας γενιάς. Μειωμένη παραγωγή εκπομπών CO2– μέσω πράσινης ενέργειας και δευτερογενών υλικών. Επικεφαλής Εξέλιξης, Weber: «Τεράστιο τεχνολογικό άλμα για την ενεργειακή πυκνότητα, την ταχύτητα φόρτισης και την αυτονομία».

Περιβάλλον
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Κοινωνία
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Electrification

Στην αγορά από το 2023: Μοντέλα BMW και MINI με vegan εσωτερικό.

07.09.2022Δελτίο τύπου

+++ Βιωσιμότητα στην παραγωγή αυτοκινήτων μέσω καινοτόμων υλικών βιολογικής βάσης για την αντικατάσταση πρώτων υλών ζωικής προέλευσης. +++ Η αντικατάσταση του δέρματος μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά 85%. +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Η BMW M Hybrid V8 εισέρχεται στην επόμενη φάση δοκιμών στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

05.09.2022Δελτίο τύπου

Από τότε που παρουσιάστηκε η BMW M Hybrid V8, στις 25 Ιουλίου στο Varano de‘ Melegari, έχει γράψει σημαντικά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια μιας σειράς δοκιμών σε Ευρωπαϊκές πίστες. Οι μηχανικοί της BMW M Motorsport έχουν συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα και έχουν επιλύσει τυχόν προβλήματα νεότητας. Το αποτέλεσμα είναι μια καλή βάση για την περαιτέρω εντατικοποίηση της προετοιμασίας του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, ενόψει της έναρξης της σεζόν IMSA.

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
LMDh

Το BMW Group ξεκινά την εσωτερική παραγωγή κυψελών καυσίμου για την BMW iX5 Hydrogen στο Μόναχο.

01.09.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Το υδρογόνο είναι μία πρόσθετη επιλογή για ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. +++ Κυψέλες καυσίμου κατασκευάζονται στο κέντρο αριστείας της εταιρείας για το υδρογόνο. +++ Το BMW Group πρωτοπορεί στην τεχνολογία υδρογόνου στην κατηγορία πολυτελών ηλεκτρικών οχημάτων. +++

Τεχνολογία
·
BMW i
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Electrification

Η ζωή είναι πολύχρωμη: Η νέα MINI Multitone Edition, τιμά την ποικιλόμορφη κοινότητα MINI.

31.08.2022Δελτίο τύπου

Ενώ η παγκοσμίως μοναδική τεχνολογία Multitone προοριζόταν αποκλειστικά για το τμήμα της οροφής, η νέα έκδοση Multitone Edition για το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Clubman, επεκτείνει την ξεχωριστή εμφάνιση στο εξωτερικό και το εσωτερικό με πολυάριθμες λεπτομέρειες.

F54
·
MINI Clubman
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door

Παιχνιδιάρικη συνεργασία: η MINI είναι χορηγός και συνεργάτης κινητικότητας της gamescom για πρώτη φορά. Παρουσιάζει το MINI Concept Aceman με Pokémon Mode.

24.08.2022Δελτίο τύπου

Η MINI είναι ο νέος βασικός χορηγός του εμπορικού τμήματος της gamescom, καθώς και επίσημος εταίρος κινητικότητας. Θα παρουσιάσει αποκλειστικά το MINI Concept Aceman με Pokémon Mode στη μεγαλύτερη εκδήλωση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, στην Κολωνία. Το πιο πολυπόθητο One-Off μοντέλο για τους φίλους της MINI και τους λάτρεις του gaming είναι το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ MINI και Pokémon.

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες

Απόλυτη δυναμική συμπεριφορά: Η BMW M GmbH, ξεκινά δοκιμές πρωτοτύπου για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων.

22.08.2022Δελτίο τύπου

Ξεκινούν τα πρώτα test drives με ένα πρωτότυπο για τη δοκιμή καινοτόμων συστημάτων ελέγχου κίνησης και πλαισίου. Τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς, υπόσχονται μία άκρως συναισθηματική οδηγική εμπειρία στα μελλοντικά σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Αυτοκίνητα M

Το BMW Group καλωσορίζει αγωνιζόμενους και επισκέπτες στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2022 στο Μόναχο.

16.08.2022Δελτίο τύπου

+++ Το Αρχηγείο και το Μουσείο της BMW, δύο κτίρια που αποτελούν αρχιτεκτονικά σύμβολα, φωταγωγούνται στο πλαίσιο της τελετής έναρξης. +++ 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης για το BMW Group. +++ Το στούντιο καινοτομίας του BMW Group δημιουργεί τα μετάλλια. +++ Στόλος αποτελούμενος κατά 100% από ηλεκτρικά οχήματα για τη μεταφορά επισκεπτών. +++

More Sports

Η Τεχνολογία Συναρμολόγησης του Εργοστασίου του BMW Group στο Dingolfing απέσπασε το βραβείο λιτής παραγωγής “Automotive Lean Production Award”.

12.08.2022Δελτίο τύπου

+++ Η Τεχνολογία Συναρμολόγησης του Εργοστασίου του Dingolfing είναι ο νικητής στον έγκυρο διαγωνισμό της βιομηχανίας, στην κατηγορία “OEM”. +++ Η επιτροπή εκθειάζει την έξυπνη ψηφιοποίηση με ταχεία εφαρμογή. +++ Συνεπής υλοποίηση της αποστολής του BMW iFACTORY. +++

Εταιρικά βραβεία
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση