Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

ΤΟ MINI LIVING URBAN CABIN ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ A/D/O.

Thu Oct 19 11:36:11 CEST 2017Δελτίο τύπου

Το MINI LIVING URBAN CABIN εκτίθεται στον προαύλιο χώρο του A/D/O από 6 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου, 2017. Σχεδιασμένο από τη MINI LIVING σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική εταιρία Bureau V που εδρεύει στη Ν. Υόρκη, το MINI LIVING URBAN CABIN απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις της αστικής διαβίωσης μέσω μιας φιλοσοφίας micro-living και συγκατοίκησης. Η MINI δημιούργησε το A/D/O σαν ένα δημιουργικό χώρο για τη διερεύνηση νέων σχεδιαστικών τάσεων.

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle

Ηλεκτρικό, κομψό, μοναδικό: το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο BMW Active Hybrid με ισχυρή μπαταρία υψηλής απόδοσης, πλήρως ενσωματωμένη στο σκελετό. Η καινοτόμα σέλα, ειδικά σχεδιασμένη για e-bike, προσφέρει άνεση, ασφάλεια και απόλαυση στην οδήγηση.

Fri Oct 13 10:50:02 CEST 2017Δελτίο τύπου

Με το νέο BMW Active Hybrid e-bike, η συλλογή BMW Lifestyle ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της συλλογής BMW Bikes και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πώς η καινοτόμα τεχνολογία και προηγμένη σχεδίαση μπορούν να συνδυαστούν με μία αισθητικά ελκυστική συνολική φιλοσοφία.

Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle

Η BMW απέσπασε τέσσερις νίκες κατηγορίας και πολυάριθμες θέσεις στο βάθρο, στο θεσμό 2017 ‘sport auto award’.

Thu Oct 12 16:02:29 CEST 2017Δελτίο τύπου

Οι αναγνώστες του αυτοκινητιστικού περιοδικού επέλεξαν ‘τα πιο σπορ αυτοκίνητα του 2017’ – Διακρίσεις για μοντέλα BMW και BMW M.

F22
·
F23
·
F87
·
F30 LCI
·
BMW M Performance Automobiles
·
M240i Coupé
·
M240i Convertible
·
Αυτοκίνητα M
·
M2
·
Σειρά 3
·
Sedan

Συνέντευξη με τον Jens Marquardt: «Πρέπει να αποφευχθεί ένα ‘μπρα-ντε-φερ’ στο DTM».

Wed Oct 11 17:13:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Μετά από 16 από τους 18 αγώνες του DTM, ο εργοστασιακός οδηγός της BMW, Marco Wittmann (Γερμανία) εξακολουθεί να έχει μία μαθηματική πιθανότητα να κερδίσει τον τίτλο. Στα πρωταθλήματα Ομάδων και Κατασκευαστών, η πρώτη θέση είναι ήδη ανέφικτη. Σε συνέντευξή του, ο Διευθυντής της BMW Motorsport Jens Marquardt αναλύει τις αιτίες πίσω από τη δύσκολη σεζόν του 2017 και εξηγεί πώς η BMW οραματίζεται το μέλλον του DTM.

Automotive
·
BMW Motorsport
·
DTM

Αποκλειστική σπορ παρουσία: BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition.

Wed Oct 11 12:31:04 CEST 2017Δελτίο τύπου

Εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ενισχύει την επιβλητική παρουσία των αυτοκινήτων και βελτιστοποιεί την πολυδιάστατη οδηγική απόλαυση για τους πελάτες – Ειδικές εκδόσεις των Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupe διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.

F15
·
F16
·
X5
·
X6

Το BMW Group θέτει τα θεμέλια για την επέκταση του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας (FIZ).

Mon Oct 09 15:16:04 CEST 2017Δελτίο τύπου

• Το BMW Group επενδύει 400 εκατομμύρια Ευρώ στην επέκταση του FIZ στο Μόναχο. • Στην πρώτη φάση κατασκευής, θα δημιουργηθεί ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον για 5.000 εργαζόμενους μέχρι το 2019. • Η αρχιτεκτονική παρέχει προηγμένες ευέλικτες εργασιακές δομές. • Harald Krüger: Το FIZ Future σηματοδοτεί μία ισχυρή δέσμευση στην περιοχή του Μονάχου και στην καινοτόμα δύναμη της Γερμανίας. Εδώ ακριβώς χτίζεται το μέλλον.

Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Κεντρικές εγκαταστάσεις, Κέντρο Ερευνών και Καινοτομίας/FIZ
·
Τεχνολογία
·
Ανθρώπινοι πόροι

Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW, António Félix da Costa, θα τρέξει στο πρωτάθλημα Formula E της FIA με την MS&AD Andretti την 4η σεζόν.

Fri Oct 06 13:00:25 CEST 2017Δελτίο τύπου

Όταν το πρωτάθλημα Formula E της FIA ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με το Hong Kong ePrix το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, η BMW θα συμμετάσχει για μία φορά ακόμα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Andretti Formula E, και θα συνεχίσει με προετοιμασίες για την εργοστασιακή συμμετοχή της στην 5η σεζόν.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
·
Sports

Η νέα BMW X3.

Thu Oct 05 14:23:47 CEST 2017Press Kit

Top

Η BMW X3 ήταν το αυτοκίνητο που εγκαινίασε τη μεσαία κατηγορία SAV (Sports Activity Vehicle) το 2003. Από τότε, η BMW έχει καταγράψει πάνω από 1.5 εκατομμύριο νέες ταξινομήσεις της X3 σε δύο γενιές μοντέλων μέχρι σήμερα. Τώρα, η νέα BMW X3 ετοιμάζεται να γράψει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της με μία ακόμα πιο εντυπωσιακή, δυναμική σχεδιαστική γλώσσα, ισχυρά και παράλληλα αποδοτικά συστήματα κίνησης και πολυτελή εξοπλισμό.

G01
·
X3
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
·
BMW M Performance Automobiles

Ισχυροί εταίροι για τη χειμερινή σεζόν: Το BMW & MINI Driving Experience ενισχύει τη συνεργασία του με εγκαταστάσεις εκπαίδευσης στις περιοχές Ötztal και Pitztal.

Tue Oct 03 12:57:26 CEST 2017Δελτίο τύπου

Μακροχρόνια παράδοση στα χειμερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Ötztal – Το Pitztal γίνεται αποκλειστικός εταίρος της BMW.

BMW Driving Experience

Επιτυχίες σε συνδεσιμότητα και σχεδίαση: Η BMW απέσπασε έξι βραβεία σε ψηφοφορία αναγνωστών των Γερμανικών περιοδικών “auto, motor und sport” και “CHIP”.

Tue Oct 03 12:36:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Πρώτη θέση σε τέσσερις κατηγορίες του ‘Car Connectivity Award’, και δύο βραβεία σχεδίασης στο διαγωνισμό 2017 Autonis.

F22 LCI
·
F32 LCI
·
F36 LCI
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Σειρά 2
·
Σειρά 4
·
Coupé
·
Gran Coupé
·
Σειρά 5

Ψηφιακό lifestyle στο BMW Group: Άριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa σε BMW και MINI.

Mon Oct 02 13:06:06 CEST 2017Δελτίο τύπου

Top

Το BMW Group επεκτείνει συστηματικά τις δυνατότητες ευφυούς συνδεσιμότητας με την ενσωμάτωση της εξαιρετικά ευέλικτης φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon σε όλα τα μοντέλα BMW και MINI από τα μέσα του 2018. Η καινοτόμα ενσωμάτωση μιας φωνητικής υπηρεσίας βασισμένης σε cloud, θα προσφέρει στους πελάτες του BMW Group δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορες πληροφορίες, θέματα ψυχαγωγίας και εμπορικά κέντρα εν κινήσει, με απλές φωνητικές εντολές.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive

“On a Mission”: Η BMW X3 ταξιδεύει στον Άρη. Παγκόσμια, καινοτόμα καμπάνια για τη νέα BMW X3 που χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα για να αποτυπώσει το πάθος και την αφοσίωση.

Fri Sep 29 13:50:10 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η νέα BMW X3 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ). Μία εκτενής καμπάνια με τίτλο “On a Mission” θα συνοδεύει το λανσάρισμα του επιτυχημένου μοντέλου. Από τα αξιοσημείωτα της καμπάνιας θα είναι ένα συναρπαστικό, τηλεοπτικό σποτ με αθλητές extreme sports και ένα εικονικό test drive 360° στον Άρη, ως συνέχεια της καμπάνιας σε ψηφιακά κανάλια.

G01
·
X3
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ

Συλλογή σχεδιασμένη για όσους κινούνται στη γρήγορη λωρίδα. John Cooper Works Lifestyle Collection 2017.

Fri Sep 29 13:32:24 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η MINI παρουσίασε την John Cooper Works Lifestyle Collection 2017 για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 στη Φρανκφούρτη. Η Συλλογή προσφέρει μία σειρά από ρούχα, τσάντες, έξυπνα αξεσουάρ και προϊόντα για παιδιά, τα οποία μεταφέρουν στην καθημερινότητα τη μοναδική αίσθηση της αγωνιστικής πίστας, το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την ξεχωριστή αισθητική της μάρκας MINI.

Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle

Best Global Brands: Το brand value της MINI έφτασε τα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.

Thu Sep 28 15:36:28 CEST 2017Δελτίο τύπου

Η MINI συνεχίζει να ανεβαίνει στην κατάταξη της Interbrand με τις 100 καλύτερες εμπορικές επωνυμίες - ‘TOP 100 Global Brands’.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ

Μία Επαναστατική Τεχνολογία Μπαταριών για Ηλεκτρικά Οχήματα είναι ο Μεγάλος Νικητής του BMW Startup Challenge. Η Ολλανδική Startup LeydenJar υπόσχεται αυξημένη κατά 50% χωρητικότητα μπαταρίας.

Thu Sep 28 14:26:00 CEST 2017Δελτίο τύπου

Μία πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών, προϊόν Ολλανδικής startup, που υπόσχεται σημαντική αύξηση της αυτονομίας ηλεκτρικών οχημάτων και αξιοσημείωτες μειώσεις κόστους, αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής ενός διαγωνισμού με θέμα τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της παγκόσμιας μετακίνησης και της ζωής στην πόλη.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

personal news settings

Please login and update your e-mail newsletter and RSS feed set up. You can receive PressClub e-mail notifications for new article and TV footage material immediately or as a daily collection. If you want limit the reception for your fields of interest.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση