Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Articles.

Δελτίο τύπου
 
Press Kit
 
Ομιλία
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Εξαιρετικά δυναμικές και εντελώς πραγματικές στροφές σε έναν εικονικό κόσμο: Το BMW ///M Mixed Reality φέρνει την επανάσταση στην οδηγική εμπειρία.

07.12.2022Δελτίο τύπου

+++ Παγκόσμια πρεμιέρα του ///M Mixed Reality στο Web Summit 2022 στη Λισαβόνα. +++ Η επαναστατική χρήση τεχνολογιών Ανάμικτης Πραγματικότητας (Mixed Reality) φέρνει πραγματικά αυτοκίνητα σε εικονικές αγωνιστικές πίστες. +++

G87
·
Αυτοκίνητα M
·
Τεχνολογία
·
M2

Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Essen Motor Show 2022: Η νέα BMW M2 με Αξεσουάρ BMW M Performance.

05.12.2022Δελτίο τύπου

Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση για tuning αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα της BMW M, νέες επιλογές retrofit προϊόντων, ατμόσφαιρα που παραπέμπει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ένα θεαματικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

F40
·
G26
·
G87
·
G80
·
Αυτοκίνητα M
·
Σειρά 1
·
BMW i
·
M240i Coupé
·
5-πορτο Hatch
·
M4
·
M240i
·
M2
·
M3
·
BMW M Performance Parts

Το BMW Group Hellas προσέφερε γεύματα σε άστεγους συμπολίτες μας.

05.12.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Οι εργαζόμενοι της εταιρίας συνεχίζουν να εκφράζουν την κοινωνική τους δέσμευση μέσω εθελοντικών πράξεων αγάπης και προσφοράς. +++

Εταιρικά
·
Κοινωνία
·
Αειφορία
·
Ανθρώπινοι πόροι

Το BMW Group ξεκινά την παραγωγή μικρής κλίμακας ενός υδρογονοκίνητου μοντέλου.

02.12.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Παραγωγή μικρής κλίμακας της BMW iX5 Hydrogen στο πιλοτικό εργοστάσιο του Κέντρου Έρευνας & Καινοτομίας στο Μόναχο. +++ Ο στόλος των δοκιμαστικών οχημάτων θα τεθεί σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο από την άνοιξη του 2023. +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification

Ιδέες για δώρα με στυλ: Η MINI Lifestyle Collection 2022.

01.12.2022Δελτίο τύπου

Η πιο μαγική στιγμή του χρόνου πλησιάζει: είναι η εποχή που οι δρόμοι φωτίζονται με εντυπωσιακά λαμπιόνια και τα σπίτια διακοσμούνται με πολύχρωμα στολίδια. Η MINI Lifestyle Collection 2022 που φέρει την υπογραφή της παραδοσιακής Βρετανικής μάρκας περιλαμβάνει θαυμάσιες προτάσεις – όπως το πρακτικό κύπελλο MINI Travel Mug ή το νέο πόλο MINI Striped Collar Polo, αλλά και τον υψηλής ποιότητας σάκο MINI Graphic Duffle Bag.

Προϊόντα Lifestyle
·
Lifestyle

Το BMW Group επενδύει σε νέα διαδικασία για την εξόρυξη χαλκού.

01.12.2022Δελτίο τύπου

+++ Επένδυση στην Αμερικανική νεοφυή εταιρεία Jetti Resources. +++ Πιο αποδοτική εξόρυξη πρώτης ύλης που εξοικονομεί φυσικούς φόρους. +++ 40% μείωση εκπομπών CO2 μέσω της αξιοποίησης απορριμμάτων ορυχείων. +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Electrification

Η BMW i7 στο επίκεντρο σε μία αποκλειστική φωτογράφηση στη σκηνή της Κρατικής Όπερας της Βουδαπέστης.

01.12.2022Δελτίο τύπου

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της ολοκαίνουργιας BMW i7 στην Ουγγαρία, η ηλεκτρική πολυτελής λιμουζίνα απαθανατίστηκε στην Όπερα της Βουδαπέστης σε μία ειδική σειρά φωτογραφιών, κάτι το οποίο σηματοδοτεί επίσης την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των εταίρων.

G70
·
BMW i
·
Πολιτισμικά θέματα
·
BMW i7

Το BMW Group θα επενδύσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ στο Εργοστάσιο του Debrecen στην Ουγγαρία μέχρι το 2025.

28.11.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Εκτός από την παραγωγή οχημάτων, το BMW Group θα εντάξει και την συναρμολόγηση μπαταριών υψηλής τάσης στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου του στο Debrecen. +++ Πάνω από 500 επιπλέον θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέχρι το 2025. +++ Η παραγωγή της NEUE KLASSE ξεκινά εδώ. +++

Τεχνολογία
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification

H BMW 3.0 CSL.

25.11.2022Press Kit

Top

Καθώς η επετειακή χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, η BMW M GmbH παρουσιάζει το πιο αποκλειστικό ειδικό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ – ένα αριστούργημα μηχανικής που ενσωματώνει την ουσία από τα 50 χρόνια αγωνιστικού πάθους της εταιρείας και εκφράζει τις ιστορικές της ρίζες μέσα από ένα θρυλικό όνομα.

Αυτοκίνητα M
·
3.0 CSL

Αυθεντική διασκεδαστική οδήγηση, αύρα μυστηρίου – Το MINI Cooper S Resolute Edition σε Enigmatic Black.

24.11.2022Δελτίο τύπου

Ευέλικτο, εκφραστικό, μοναδικό: με το κλασικό του αμάξωμα, το MINI Cooper S αποτελεί βασικό εκφραστή των τυπικών χαρακτηριστικών MINI όσο κανένα άλλο μοντέλο. Και με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

MINI
·
MINI 3 door

Το μέλλον είναι ντυμένο σε πολικό λευκό - Το MINI Cooper SE Resolute Edition σε Nanuq White.

18.11.2022Δελτίο τύπου

Η οδήγηση μηδενικών εκπομπών ρύπων βρίσκεται στο επίκεντρο των μελλοντικών μοντέλων MINI. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE ήδη συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart με την πρωτοποριακή τεχνολογία οδήγησης και τώρα διατίθεται στην ειδική έκδοση Resolute Edition σε χρωματισμό Nanuq White.

F56
·
MINI
·
MINI Electric

Το BMW Group εξασφαλίζει χάλυβα χαμηλών εκπομπών CO2 για το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής.

16.11.2022Δελτίο τύπου

+++ Νέες συμφωνίες προμήθειας σε ΗΠΑ και Κίνα. +++ Χαμηλότερες εκπομπές CO2 για πάνω από το ένα τρίτο του όγκου προμήθειας χάλυβα σε παγκόσμιο επίπεδο. +++ Εστίαση στις καινοτόμες τεχνολογίες, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την κυκλική οικονομία. +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Η έναρξη παραγωγής της BMW iX1* στο Regensburg ανεβάζει το ρυθμό: Μέχρι το 2024, μία στις τρεις BMW από τα εργοστάσια της Βαυαρίας θα είναι ηλεκτρική.

14.11.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Τηρούμε τις υποσχέσεις μας: Αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από όλα τα Γερμανικά εργοστάσια. +++ Μικρές αποστάσεις: μπαταρία υψηλής τάσης για την BMW iX1* επίσης από το Regensburg. +++ Πάνω από 3.300 άτομα εργάζονται στην παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων του BMW Group. +++

U11
·
BMW i
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Αειφορία
·
BMW iX1
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification

Η BMW iX Flow στη Λίστα με τις Καλύτερες Εφευρέσεις του TIME για το 2022.

11.11.2022Δελτίο τύπου

+++ Επιφάνεια αμαξώματος με πραγματική αλλαγή χρώματος χάρη στην ηλεκτροφορητική τεχνολογία, στη Λίστα με τις Καλύτερες Εφευρέσεις του TIME για το 2022. +++ Δυνατότητα για μελλοντικές εφαρμογές στο εσωτερικό και το εξωτερικό των οχημάτων. +++

i20
·
BMW iX
·
Εταιρικά βραβεία
·
Τεχνολογία
·
BMW i
·
Εταιρικά

Εξαιρετικό ταλέντο με στυλ - Το MINI Cooper S Clubman στην ειδική έκδοση Untold.

10.11.2022Δελτίο τύπου

Το MINI Cooper S Clubman αποδεικνύει πώς μία σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής φιλοσοφίας shooting-brake μπορεί να συνδυάσει την παράδοση με προοδευτικά χαρακτηριστικά. Η lifestyle ειδική έκδοση Untold τονίζει τώρα το εκλεπτυσμένο design του οχήματος με τον νέο εξωτερικό χρωματισμό Midnight Black.

F54
·
MINI Clubman

Το HERE HD Live Map υποστηρίζει την hands-free οδήγηση και τη δυνατότητα προσδιορισμού διαδρομής στη νέα BMW Σειρά 7.

09.11.2022Δελτίο τύπου

+++Το BMW Group λανσάρει την αυτοματοποιημένη οδήγηση SAE Level 2 με το HERE HD Live Map. +++Η BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο όχημα που προσφέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση SAE Level 2+ με ταχύτητα 130 km/h, στις ΗΠΑ και τον Καναδά. +++Η λειτουργικότητα θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα βασισμένα στην ίδια τεχνική πλατφόρμα. +++Η πλατφόρμα HERE παρέχει ήδη στην BMW Σειρά 7 υπηρεσίες Predictive Routing και πληροφορίες Real-Time Traffic.+++

Τεχνολογία
·
Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Αδάμαστο πνεύμα με περιπετειώδη διάθεση και μεγαλοπρεπή εμφάνιση - Το MINI Cooper SE Countryman ALL4 στην ειδική έκδοση Untamed Edition.

08.11.2022Δελτίο τύπου

Η ειδική έκδοση MINI Untamed Edition αναδεικνύει τώρα το στιλάτο χαρακτήρα του MINI Cooper SE Countryman ALL4 με το νέο χρωματισμό Nanuq White. Το ευρύχωρο plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία με δύο κινητήρια σύνολα και τετρακίνηση για ισορροπημένη απόδοση, διασκεδαστική οδήγηση και βιωσιμότητα.

F60
·
MINI Countryman
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Related Videos.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση