Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Αυθεντική διασκεδαστική οδήγηση, αύρα μυστηρίου – Το MINI Cooper S Resolute Edition σε Enigmatic Black.

24.11.2022Δελτίο τύπου

Ευέλικτο, εκφραστικό, μοναδικό: με το κλασικό του αμάξωμα, το MINI Cooper S αποτελεί βασικό εκφραστή των τυπικών χαρακτηριστικών MINI όσο κανένα άλλο μοντέλο. Και με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

MINI
·
MINI 3 door

Το μέλλον είναι ντυμένο σε πολικό λευκό - Το MINI Cooper SE Resolute Edition σε Nanuq White.

18.11.2022Δελτίο τύπου

Η οδήγηση μηδενικών εκπομπών ρύπων βρίσκεται στο επίκεντρο των μελλοντικών μοντέλων MINI. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE ήδη συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart με την πρωτοποριακή τεχνολογία οδήγησης και τώρα διατίθεται στην ειδική έκδοση Resolute Edition σε χρωματισμό Nanuq White.

F56
·
MINI
·
MINI Electric

Το BMW Group εξασφαλίζει χάλυβα χαμηλών εκπομπών CO2 για το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής.

16.11.2022Δελτίο τύπου

+++ Νέες συμφωνίες προμήθειας σε ΗΠΑ και Κίνα. +++ Χαμηλότερες εκπομπές CO2 για πάνω από το ένα τρίτο του όγκου προμήθειας χάλυβα σε παγκόσμιο επίπεδο. +++ Εστίαση στις καινοτόμες τεχνολογίες, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την κυκλική οικονομία. +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Η έναρξη παραγωγής της BMW iX1* στο Regensburg ανεβάζει το ρυθμό: Μέχρι το 2024, μία στις τρεις BMW από τα εργοστάσια της Βαυαρίας θα είναι ηλεκτρική.

14.11.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Τηρούμε τις υποσχέσεις μας: Αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα από όλα τα Γερμανικά εργοστάσια. +++ Μικρές αποστάσεις: μπαταρία υψηλής τάσης για την BMW iX1* επίσης από το Regensburg. +++ Πάνω από 3.300 άτομα εργάζονται στην παραγωγή ηλεκτρικών εξαρτημάτων του BMW Group. +++

U11
·
BMW i
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Αειφορία
·
BMW iX1
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification

Η BMW iX Flow στη Λίστα με τις Καλύτερες Εφευρέσεις του TIME για το 2022.

11.11.2022Δελτίο τύπου

+++ Επιφάνεια αμαξώματος με πραγματική αλλαγή χρώματος χάρη στην ηλεκτροφορητική τεχνολογία, στη Λίστα με τις Καλύτερες Εφευρέσεις του TIME για το 2022. +++ Δυνατότητα για μελλοντικές εφαρμογές στο εσωτερικό και το εξωτερικό των οχημάτων. +++

i20
·
BMW iX
·
Εταιρικά βραβεία
·
Τεχνολογία
·
BMW i
·
Εταιρικά

Εξαιρετικό ταλέντο με στυλ - Το MINI Cooper S Clubman στην ειδική έκδοση Untold.

10.11.2022Δελτίο τύπου

Το MINI Cooper S Clubman αποδεικνύει πώς μία σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής φιλοσοφίας shooting-brake μπορεί να συνδυάσει την παράδοση με προοδευτικά χαρακτηριστικά. Η lifestyle ειδική έκδοση Untold τονίζει τώρα το εκλεπτυσμένο design του οχήματος με τον νέο εξωτερικό χρωματισμό Midnight Black.

F54
·
MINI Clubman

Το HERE HD Live Map υποστηρίζει την hands-free οδήγηση και τη δυνατότητα προσδιορισμού διαδρομής στη νέα BMW Σειρά 7.

09.11.2022Δελτίο τύπου

+++Το BMW Group λανσάρει την αυτοματοποιημένη οδήγηση SAE Level 2 με το HERE HD Live Map. +++Η BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο όχημα που προσφέρει αυτοματοποιημένη οδήγηση SAE Level 2+ με ταχύτητα 130 km/h, στις ΗΠΑ και τον Καναδά. +++Η λειτουργικότητα θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα βασισμένα στην ίδια τεχνική πλατφόρμα. +++Η πλατφόρμα HERE παρέχει ήδη στην BMW Σειρά 7 υπηρεσίες Predictive Routing και πληροφορίες Real-Time Traffic.+++

Τεχνολογία
·
Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Αδάμαστο πνεύμα με περιπετειώδη διάθεση και μεγαλοπρεπή εμφάνιση - Το MINI Cooper SE Countryman ALL4 στην ειδική έκδοση Untamed Edition.

08.11.2022Δελτίο τύπου

Η ειδική έκδοση MINI Untamed Edition αναδεικνύει τώρα το στιλάτο χαρακτήρα του MINI Cooper SE Countryman ALL4 με το νέο χρωματισμό Nanuq White. Το ευρύχωρο plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει έξυπνη τεχνολογία με δύο κινητήρια σύνολα και τετρακίνηση για ισορροπημένη απόδοση, διασκεδαστική οδήγηση και βιωσιμότητα.

F60
·
MINI Countryman

Το BMW Group παραμένει σε τροχιά επιτυχίας καθώς ο μετασχηματισμός συνεχίζεται.

04.11.2022Δελτίο τύπου

Top

Zipse: «Τα συναρπαστικά προϊόντα είναι η καλύτερη απάντηση σε ένα απαιτητικό περιβάλλον». Η επέκταση της ηλεκτροκίνησης οδηγεί σε μεγαλύτερες μειώσεις CO2. EBT Ομίλου στα €20,3 δισ. μετά από 9 μήνες–Περιθώριο EBT 19,6%. Περιθώριο EBIT 3ου τριμήνου εντός στόχου στο 8,9%-εξαιρουμένων των επιπτώσεων ενοποίησης που σχετίζονται με την BBA:10,1%. Ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους € 9,9 δισ. στον τομέα του Αυτοκινήτου από Ιαν-Σεπ. Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη του 2022.

Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Sales Worldwide
·
Εταιρικά
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Συνεργασία με την iRacing: Η BMW M Motorsport είναι ο πρώτος κατασκευαστής που λανσάρει την εικονική έκδοση του νέου αυτοκινήτου LMDh.

02.11.2022Δελτίο τύπου

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της BMW M Motorsport και της κορυφαίας πλατφόρμας προσομοίωσης iRacing περνά στον επόμενο γύρο το 2023. Η BMW M Motorsport πρόκειται να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που θα διαθέσει το νέο αυτοκίνητο LMDh, την BMW M Hybrid V8, στην κοινότητα των αγώνων προσομοίωσης.

Esports
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
Sim Racing

50 χρόνια στο Μέλλον με την Designworks: Η θυγατρική του BMW Group γιορτάζει την επέτειό της.

01.11.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Ένα μοναδικό μοντέλο στη βιομηχανία αυτοκινήτου: η συνεργασία με πελάτες από διαφορετικούς κλάδους επιτρέπει μία εξωστρεφή προοπτική και καινοτόμες λύσεις σχεδίασης για το BMW Group. +++ Η θυγατρική του BMW Group, σημαντικός μοχλός καινοτομίας και βιωσιμότητας. +++ Advanced Design: Εγείρει και διερευνά ερωτήματα για το μέλλον την κινητικότητας. +++

Τεχνολογία
·
BMW i
·
BMW Group Design
·
Εταιρικά
·
Αειφορία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον

Εξαρτήματα BMW M Performance για τη νέα BMW M2: Γνήσια οδηγική απόλαυση και έντονο αγωνιστικό πάθος.

01.11.2022Δελτίο τύπου

Ειδικά αξεσουάρ εξατομίκευσης της σχεδίασης και της οδηγικής εμπειρίας του compact, σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH θα διατίθενται από την έναρξη των πωλήσεων.

G87
·
Αυτοκίνητα M
·
M2
·
BMW M Performance Parts

Εκφραστική εξατομίκευση – οι Εκδόσεις MINI προσθέτουν έντονο χρώμα στη ζωή των οδηγών.

27.10.2022Δελτίο τύπου

Η αποκλειστική σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού χαρίζουν στα μοντέλα της MINI Edition μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση. Από το Νοέμβριο του 2022, νέα χρώματα θα διευρύνουν περαιτέρω την μοναδικότητα της Resolute Edition για το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio. Η Untold Edition για το MINI Clubman και η Untamed Edition για το MINI Countryman θα διατίθενται επίσης με νέους χρωματισμούς.

F57
·
F54
·
F60
·
F56
·
MINI Clubman
·
MINI
·
MINI Cabrio
·
MINI Countryman
·
MINI Electric
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση