Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

BMW & MINI Driving Experience.

Πριν από 40 χρόνια, η BMW έγινε η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που προσέφερε στους οδηγούς τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι, κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2011, αυτό που ξεκίνησε σαν “σχολή οδήγησης” αναδιοργανώθηκε υπό τη σημαία του “BMW & MINI Driving Experience” για να προσφέρει ποικίλες ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες.

BMW Driving Experience
·
MINI Driving Experience
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~3,42 MB)
  
Photos(20x, ~120,38 MB)

Εισαγωγή .

Πριν από 40 χρόνια, η BMW έγινε η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που προσέφερε στους οδηγούς τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι, κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα. Το 2011, αυτό που ξεκίνησε σαν “σχολή οδήγησης” αναδιοργανώθηκε υπό τη σημαία του “BMW & MINI Driving Experience” για να προσφέρει ποικίλες ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες. Από ντριφταρίσματα στο πάγο και το χιόνι και την επίτευξη της ιδανικής γραμμής στην αγωνιστική πίστα μέχρι οδήγηση σε γραφικές διαδρομές μέσα από όμορφα τοπία – το BMW & MINI Driving Experience προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατάλληλων για αρχάριους αλλά και έμπειρους οδηγούς. Βασική ιδέα πίσω από τα σεμινάρια παρέμεινε η ίδια όλα αυτά τα χρόνια: να μαθαίνεις να συνεργάζεσαι αποδοτικά με το αυτοκίνητο σε μία μεγάλη ποικιλία – κάποιες φορές – κρίσιμων οδηγικών συνθηκών, πέρα από τις καθημερινές απαιτήσεις οδήγησης, με δεξιοτεχνία και έλεγχο.

 

Εκπαιδευτικές Ενότητες .

Το BMW & MINI Driving Experience προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, κατάλληλων για αρχάριους και έμπειρους οδηγούς. Εκτός από την εκπαίδευση με τα τελευταία μοντέλα BMW, διατίθενται εκπαιδευτικά σεμινάρια για ΜΙΝΙ αλλά και μαθήματα οδήγησης για αναβάτες μοτοσικλετών. Το BMW Customised Experience προσφέρει επίσης την ευκαιρία μιας εξατομικευμένης διοργάνωσης με όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, τοποθεσιών και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

 

Το BMW & MINI Driving Experience χωρίζεται στις εξής ενότητες:

 • BMW Driving Experience
 • BMW Safety Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ασφάλεια του οδηγού – κατάλληλα και για αρχάριους οδηγούς.
 • BMW i Experience: Εκπαιδευτικά σεμινάρια με μοντέλα BMW i, BMW i3 και BMW i
 • BMW M Experience: Μαθήματα οδήγησης σε πίστα και εκπαίδευση σε ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση (drift) με μοντέλα BMW M.
 • BMW Snow & Ice Experience: Εκπαίδευση οδήγησης στο χιόνι και το πάγο σε Αυστρία και Σουηδία.
 • BMW Tour Experience: Αποκλειστικά ταξίδια σε Ναμίμπια και Ν. Αφρική με τη BMW X
 • BMW Professional Driver Experience: Ειδική εκπαίδευση για επαγγελματίες οδηγούς.
 • BMW Riding Experience
 • BMW On Road Experience: Μαθήματα οδήγησης για μοτοσικλέτες street
 • MINI Driving Experience
  • Μαθήματα οδήγησης σε αυτοκίνητα MINI
 • BMW Customised Experience (συμπερ. Προσωπικού Εκπαιδευτή)
  • Εταιρικές εκδηλώσεις, κίνητρα, περιηγήσεις ή προσωπική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών .

Οι Υποψήφιοι εκπαιδευτές του BMW & MINI Driving Experience πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν ένα εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης μερικής απασχόλησης, για το οποίο υπάρχει αυστηρή διαδικασία επιλογής. Oι απαιτήσεις για εξειδικευμένους εκπαιδευτές θα είναι υψηλές. Επιπλέον των τεχνικών γνώσεων, των μεγάλων οδηγικών ικανοτήτων και της εμπειρία στη διαχείριση προϊόντων του BMW Group, οι επίδοξοι εκπαιδευτές πρέπει να έχουν επίσης τα απαραίτητα προσωπικά προσόντα για να επικοινωνούν τις γνώσεις τους. Επομένως, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών εξοικειώνονται λεπτομερώς με την φιλοσοφία εκπαίδευσης και διδασκαλίας. Μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν τις προσωπικές δεξιότητες και αδυναμίες των ‘μαθητών’ και να διασφαλίζουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά.

 

Εξάπλωση σε όλο τον κόσμο.

Η BMW προσφέρει σήμερα ενεργά εκπαιδευτικά προγράμματα σε περισσότερες από 30 χώρες σε πέντε ηπείρους. Η BMW M υποστηρίζει τοπικά προγράμματα Driving Experiences σε όλο τον κόσμο παρέχοντας εκπαίδευση καθώς και κτίρια και εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ομοιόμορφων προτύπων ασφάλειας και ποιότητας για το BMW Driving Experience. Στη Διεθνή Ακαδημία Εκπαιδευτών, η εκπαίδευση γίνεται σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα από το 1997 και δοκιμάζει τις ικανότητές τους μέσα από μία εντατική διαδικασία. Εάν περάσουν με επιτυχία, λαμβάνουν τη διεθνή πιστοποίηση “Official Partner of M”. Τα BMW Driving Experience σε Ολλανδία και ΗΠΑ είναι πιστοποιημένα κέντρα αριστείας. Η Ολλανδία ξεκίνησε το 2015, και ακολούθησε το Αμερικανικό BMW Performance Center Ανατολικά στο Spartanburg και Δυτικά στο Palm Springs στις αρχές του 2017. Περισσότερα κέντρα BMW Driving Experience σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης.

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση