Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πρώτη παρουσίαση της “Συμφωνίας Κινητήρων”: Συνέντευξη Τύπου για το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και όλες τις συμμετοχές στα φετινά καλλιστεία ιστορικών οχημάτων στη Σκάλα του Μιλάνου – Η Έκθεση κλασικών οχημάτων στις όχθες της Λίμνης Κόμο, από 24 – 26 Μαΐου σηματοδοτείται από δύο επετείους: τα 90 χρόνια του Concorso d’Eleganza Villa d’Este και τα 90 χρόνια παραγωγής αυτοκινήτων BMW. – Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο έπαθλο “Trofeo BMW Group”.

Κληρονομιά
·
Αντίκες, εκδηλώσεις ιστορικής κληρονομιάς
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~437,35 KB)
  
Photos(6x, ~5,88 MB)

Μόναχο / Μιλάνο . Μία εμπειρία αισθήσεων υπόσχεται στους φίλους των Ιστορικών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών το φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este, 24 – 26 Μαΐου 2019. Αυτό το διεθνούς κύρους event πραγματοποιείται στις όχθες της Λίμνης Κόμο στο Cernobbio, Β. Ιταλία. Στην παραδοσιακή συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τους διοργανωτές στις 15 Μαΐου, αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού ομορφιάς οχημάτων μιας άλλης εποχής. Στη Σκάλα του Μιλάνου, το BMW Group Classic, το Grand Hotel Villa d’Este και το BMW Group Ιταλίας ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Μέσων για το πρόγραμμα, τις συμμετοχές, τις λεπτομέρειες και τις καινοτομίες που αναμένεται να κάνουν τον παγκοσμίως πιο exclusive και παραδοσιακό διαγωνισμό ομορφιάς για κλασικά οχήματα μία αξέχαστη εμπειρία.

 

Στη Συνέντευξη Τύπου στη Σκάλα του Μιλάνου, ο Ulrich Knieps, Πρόεδρος του Concorso d’Eleganza Villa d’Este και Επικεφαλής του BMW Group Classic, πλαισίωσε τους Danilo Zucchetti, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Villa d’Este Hotels, και Sergio Solero, Πρόεδρο του BMW Group Ιταλίας, στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος. Για πρώτη φορά, παρουσίασαν επίσης εκ των προτέρων όλα τα οχήματα που είναι υποψήφια για το διαγωνισμό. Η λίστα των υποψηφιοτήτων υπάρχει στην ιστοσελίδα του Concorso D´Eleganza Villa D´Este.

 

Φέτος, το φεστιβάλ κομψότητας που διοργανώνουν από κοινού το BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este έχει ως motto το “The Symphony of Engines – 90 Years of the Concorso d’Eleganza Villa d’Este and BMW Automobiles”. Το 1929, ο διαγωνισμός ομορφιάς αυτοκινήτων γιόρτασε την πρεμιέρα του στον αύλειο χώρο του Grand Hotel Villa d’Este. Εκείνη την εποχή, ήταν ήταν ένας διαγωνισμός για πολύ ξεχωριστά και αποκλειστικά νέα αυτοκίνητα.

 

Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική πρεμιέρα της χρονιάς. Στο μεταξύ, η εταιρία BMW είχε ήδη σημειώσει τις πρώτες επιτυχίες ως κατασκευάστρια κινητήρων αεροσκαφών και μοτοσικλετών, και πριν από 90 χρόνια ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου της αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, του BMW 3/15 3/15 PS DA2. Αυτή η επέτειος υπήρξε πηγή έμπνευσης για τη φετινή έκθεση του BMW Group Classic στο “Padiglione Centrale” το πάρκο της Villa Erba. Ένα σκηνικό πόλης από τη δεκαετία του 1920 φιλοξενεί σήμερα την έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που κατασκεύασε το BMW Group την εποχή εκείνη. Επιπλέον, ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί μια ακόμα επέτειο. Τα τελευταία 20 χρόνια, το BMW Group έχει δεσμευτεί στη διοργάνωση αυτής της γιορτής για τους θιασώτες των ιστορικών οχημάτων. Αρχικά, το BMW Group ήταν ο κύριος χορηγός, αλλά από το 2005 συνδιοργανωτής του Concorso είναι το Grand Hotel Villa d’Este. Εν τω μεταξύ, ο διαγωνισμός έχει κατακτήσει τις καρδιές των φίλων των κλασικών οχημάτων από όλο τον κόσμο.

 

Και φέτος, την επετειακή χρονιά 2019, ο διαγωνισμός για τα Ιστορικά Αυτοκίνητα θα περιλαμβάνει οκτώ κατηγορίες βραβείων. Μέσα από τα 50 περίπου υποψήφια αυτοκίνητα θα αναδεικνύεται ο μαγικός κόσμος της ιστορίας του αυτοκινήτου. Το Concorso di Motociclette πραγματοποιείται για ένατη φορά και τώρα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του θεσμού. Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019 κορυφώνεται με την ανάδειξη του Καλύτερου Ιστορικού Αυτοκινήτου και την απονομή του βραβείου “Best of Show” την Κυριακή.

 

Φέτος, για πρώτη φορά, οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν το θεσμό με μία κοινή δραστηριότητα. Την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο του Villa d’Este Prelude Tour, τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια για το Concorso d’Eleganza Villa d’Este θα περιηγηθούν στα γραφικά τοπία του Cernobbio και στην περιοχή γύρω από τη Λίμνη Κόμο. Το Villa d’Este Prelude Tour θα προσφέρει ο νέος εταίρος, Pirelli. Φέτος, ο διάσημος κατασκευαστής ελαστικών θα εκπροσωπηθεί επίσης ως Εκθέτης στη Villa Erba για πρώτη φορά.

 

Το Trofeo BMW Group που κατά παράδοση απονέμεται στην τελετή ανάδειξης του νικητή του “Best of Show”, γιόρτασε μία ακόμα πρεμιέρα στη συνέντευξη τύπου.

 

Το 1929, οι νικητές των οκτώ κατηγοριών βραβείων για τα Ιστορικά Αυτοκίνητα και οι νικητές αρκετών ειδικών διακρίσεων, θα παραλάβουν πλήρως ανασχεδιασμένα βραβεία. Αυτά παράγονται μέσω μιας πολύ προηγμένης διαδικασίας προσθετικής κατασκευής (additive manufacturing) γνωστής και ως τρισδιάστατης εκτύπωσης, μία μέθοδος που εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Τεχνογνωσία από διαφορετικά τμήματα του BMW Group χρησιμοποιήθηκε για την εξέλιξη και παραγωγή των νέων βραβείων. Τη διαδικασία σχεδίασης ανέλαβε η Designworks, μία θυγατρική εταιρία του BMW Group. Η παραγωγή έγινε εσωτερικά, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Προσθετικής Κατασκευής του BMW Group.

 

Το ρολόι “Lange 1 Time Zone Como Edition” φέρει τη δημιουργική υπογραφή του Official Watch Partner, A. Lange & Söhne, και παρουσιάστηκε επίσης στο Μιλάνο. Προορίζεται αποκλειστικά για το νικητή του “Best of Show” και είναι  ένα χειροποίητο έργο τέχνης που αποτελείται από 417 εξαρτήματα, ενώ για την ολοκλήρωσή του χρειάστηκαν εννέα μήνες.

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μιλάνο, ο Ulrich Knieps ευχαρίστησε τους προαναφερθέντες εταίρους, και παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον παραγωγό σαμπάνιας Vranken Pommery για τα δέκα χρόνια της συνεργασίας τους. Επίσης, ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την Ιταλική φίρμα ρούχων Larusmiani. Η οικογενειακή επιχείρηση από το Μιλάνο θα προσφέρει τα ρούχα των μοντέλων κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαζί με πρόσθετη υποστήριξη.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση