Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τα ConnectedRide Smartglasses.

Καινοτόμα γυαλιά μοτοσικλέτας με τεχνολογία head-up display.

Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Author.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Μόναχο. Αυτό που θεωρούνταν επιστημονική φαντασία πριν από μερικά χρόνια γίνεται τώρα πραγματικότητα με τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad. Τα καινοτόμα γυαλιά μοτοσικλέτας παρέχουν την τεχνολογία head-up display, ήδη γνωστή στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, και προβάλλουν όλα τα σχετικά δεδομένα, όπως πλοήγηση, ταχύτητα ή σχέση κιβωτίου, απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας έτσι μία ιδιαίτερα προνοητική και κατά συνέπεια ασφαλέστερη οδήγηση μοτοσικλέτας.Τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να συνδεθούν εύκολα με το smartphone σας μέσω Bluetooth και εφαρμογής. Ο αναβάτης μπορεί να ορίζει τη θέση που θα προβάλλονται τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις μπορούν να επιλέγονται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης μέσω του πολυχειριστηρίου στο τιμόνι της μοτοσικλέτας.

 

Εκτός από την εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη και την αύξηση της ασφάλειας κατά την οδήγηση, τα smartglasses προσφέρουν επίσης υψηλό επίπεδο άνεσης. Ο σχεδιασμός των smartglasses και της απεικόνισης έχει προσαρμοστεί ώστε να ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες των αναβατών. Επιπλέον, τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν σε πολλά κράνη και σχήματα προσώπου. Αυτό καθιστά τα smartglasses άνετα στη χρήση ακόμη και σε μακρινές ημερήσιες διαδρομές. Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει έως και δέκα ώρες λειτουργίας.Η BMW Motorrad παρέχει επίσης δύο σετ πιστοποιημένων φακών UVA/UVB μαζί με το πλαίσιο. Το ένα σετ φακών είναι 85% διαφανές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για κράνη με ενσωματωμένα αλεξήλια. Το άλλο σετ έχει φιμέ φακούς που μετατρέπουν τα smartglasses σε ένα τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.Για τους αναβάτες που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι φακοί μπορούν να λειανθούν και να προσαρμοστούν στην απαιτούμενη οπτική οξύτητα (έως 4 διοπτρίες το πολύ) από οπτικό με τη χρήση ενός προσαρμογέα RX. Για όσους φορούν φακούς επαφής, τα smartglasses μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης μια θήκη γυαλιών και ένα καλώδιο φόρτισης USB.Τα BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses θα παρουσιαστούν στις 7 Ιουλίου 2023 στο πλαίσιο των BMW Motorrad Days στο Βερολίνο.Τα κύρια χαρακτηριστικά των BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses :


· Διατίθενται δύο μεγέθη (M + L) με διαφορετικά επιθέματα μύτης.
M για απόσταση κόρης 53 - 67 mm, L για 59 - 73 mm.
· Δύο σετ φακών (1x φιμέ φακός 1x 85% διαφανής φακός), ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός, πιστοποιημένο φίλτρο UVA/UVB.
· Προσαρμογέας RX για την προσαρμογή των φακών στην απαιτούμενη οπτική οξύτητα (έως 4 διοπτρίες το πολύ) από οπτικό.  
· Μπορούν να συνδεθούν σε ένα smartphone και την εφαρμογή BMW Motorrad Connected μέσω Bluetooth.
· Μεταφορά δεδομένων GPS σε πραγματικό χρόνο από την εφαρμογή στα smartglasses.
· Λειτουργία Head-Up για πλοήγηση με εξατομικευμένη απεικόνιση.
· Απεικόνιση ταχύτητας, ορίου ταχύτητας, σχέσης κιβωτίου και πλοήγησης (απεικόνιση βελών σε σμίκρυνση ή λεπτομερής πλοήγηση με ονόματα οδών, διασταυρώσεις και ακριβείς κατευθύνσεις).  
· Ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός και ενσωματωμένη οπτική μονάδα για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων και την ασφαλή απεικόνιση δεδομένων στην επάνω αριστερή μεριά του δεξιού γυαλιού.
· Η μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει έως και δέκα ώρες λειτουργίας.
· Καλώδιο φόρτισης USB.
· Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας -10° έως +50°C.
· Χρώμα: Ανθρακί.
· Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 690 € *

 

*Ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων κατά το οικονομικό έτος 2022 ανήλθαν σε 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα ύψους 142,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, το BMW Group απασχολούσε 149.475 εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Change Search Settings.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Ελληνικά
  • Γλώσσα του συνημμένου αρχείου
  • Αγγλικά
  • Ελληνικά
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση