Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το νέο BMW iDrive έρχεται στη Neue Klasse.

+++ H νέα οθόνη και το λειτουργικό σύστημα θα διατίθεται στη Neue Klasse από το 2025. +++ Το BMW Panoramic Vision αναβαθμίζει την οδηγοκεντρική φιλοσοφία της BMW. +++ Εμπειρία χρήστη για όλους τους επιβάτες. +++

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Μόναχο . Με το νέο BMW iDrive, το BMW Group εισάγει στην επόμενη γενιά οχημάτων μια φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας που επιτρέπει ένα εντελώς νέο διαισθητικό είδος αλληλεπίδρασης μεταξύ οδηγού και οχήματος. Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία θα προστεθεί στη φαρέτρα της Neue Klasse από το 2025. Η μελλοντική γενιά του BMW iDrive θα μεταμορφώσει το όχημα σε χώρο ψηφιακής εμπειρίας. Με το BMW Panoramic Vision, ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τη νέα κεντρική οθόνη και ένα νέο BMW 3D head-up display ως κεντρικά στοιχεία απεικόνισης και λειτουργιών, η απόλυτη εμπειρία χρήστη της BMW επαναπροσδιορίζεται σε όλα τα μοντέλα Neue Klasse.


Η επόμενη μέρα του BMW iDrive με νέες τεχνολογίες.

Το επόμενο τεχνολογικό άλμα της BMW επιτρέπει στους σχεδιαστές του εσωτερικού να διαμορφώσουν μια μοντέρνα και χαρακτηριστική για μοντέλο BMW αισθητική με έμφαση στην απτική και την προηγμένη φωνητική αλληλεπίδραση. Το BMW iDrive στη Neue Klasse στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Το νέο BMW Panoramic Vision προσφέρει μια νέα εκδοχή της αντίληψης που έχουν οι οδηγοί στο εσωτερικό μιας BMW καθώς και της προβολής περιεχομένου για όλους τους επιβάτες. Το BMW Panoramic Vision βασίζεται σε μια εντελώς νέα τεχνολογία head-up display. Οι πληροφορίες προβάλλονται σε ύψος απόλυτα προσαρμοσμένο στον οδηγό σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ. Το BMW Panoramic Vision συμπληρώνεται από το νέο BMW 3D head-up display, το οποίο προβάλλει τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως τα συστήματα υποβοήθησης ή την καθοδήγηση κατά την κίνηση του οχήματος, με μεγάλη ακρίβεια με τη μορφή 3D animations στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

 

Με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τα περιεχόμενα του BMW Panoramic Vision και του BMW 3D head-up display μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά σύμφωνα με την αρχή ‘μάτια στο δρόμο, χέρια στο τιμόνι’. Ο χειρισμός είναι βολικός και ακριβής μέσω των πλήκτρων του τιμονιού και αναβαθμίζεται από την ενεργή απτική ανάδραση και την τεχνολογία πολλαπλών επιπέδων. Το BMW iDrive στη Neue Klasse εστιάζει στη νέα κεντρική οθόνη με το χαρακτηριστικό στυλ της BMW και τη διαισθητική λειτουργία αφής. Η τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού matrix της νέας κεντρικής οθόνης εξασφαλίζει υψηλή ανάλυση για τις ενδείξεις, ζωηρά χρώματα και ισχυρή αντίθεση, ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού.

 

Το μελλοντικό BMW iDrive θα συνεχίσει να περιλαμβάνει το QuickSelect που παρουσιάστηκε το 2023. Το σύστημα στη Neue Klasse βασίζεται σε μια εξαιρετικά ενσωματωμένη αρχιτεκτονική λογισμικού και χρησιμοποιεί την επόμενη γενιά του BMW Operating System. Η έξυπνη συνδεσιμότητα του οχήματος με το BMW Cloud και το ψηφιακό οικοσύστημα του πελάτη δημιουργεί μια εμβυθιστική εμπειρία χρήστη και δίνει μια νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση ανθρώπου-αυτοκινήτου μετατρέποντας τα μοντέλα της Neue Klasse σε χώρους ψηφιακής εμπειρίας.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2022 ήταν 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 142,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2022, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 149.475 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση