Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το νέο MINI Cooper SE: Διασκεδαστική oδήγηση για όλες τις εποχές.

Το MINI Cooper είναι η επιτομή της αποδοτικότητας και της διασκεδαστικής οδήγησης. Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE πέμπτης γενιάς προσφέρει την κλασική αίσθηση go-kart σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

F56
·
MINI Electric
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 88,1 KB)
  
Photos(44x, 250,85 MB)

Μόναχο.  Έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερο μετατρόχιο και μεταξόνιο, το νέο MINI Cooper SE εντυπωσιάζει με τον δυναμικό χαρακτήρα του όλες τις εποχές προσφέροντας εγγυημένη οδηγική διασκέδαση στο χιόνι και τον πάγο. Ο ηλεκτροκινητήρας αναπτύσσει αυθόρμητα την ισχύ των 160 kW/218 hp και συνεργάζεται με αμεσότητα και ακρίβεια με την τεχνολογία πλαισίου υψηλής ποιότητας του μοντέλου. Η γνώριμη άμεση απόκριση του τιμονιού παρέχει ευελιξία, ενώ το ενσωματωμένο σύστημα πέδησης εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια ακόμη και σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους.

 

«Το MINI Cooper SE ηλεκτρίζει την αίσθηση go-kart που χαρακτηρίζει τη μάρκα και υπογραμμίζει την εξαιρετική θέση της MINI σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Χάρη στη φιλοσοφία αμιγούς ηλεκτροκίνησης, το νέο MINI συνδυάζει μέγιστο συναίσθημα και ελάχιστο αποτύπωμα και θεωρείται ένα ισχυρό σύμβολο για το μέλλον της μάρκας», σχολιάζει η Stefanie Wurst, επικεφαλής της MINI.

 

Σε ανηφορικές διαδρομές καθώς και σε κατηφόρες σε παγωμένη επιφάνεια, η λειτουργία Active Slip Regulation βελτιστοποιεί την πρόσφυση και μεταφέρει ελεγχόμενα στο δρόμο μέγιστη ροπή έως και 330 Nm. Η μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 54,2 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 402 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP, είναι εγκατεστημένη στο δάπεδο του οχήματος συμβάλλοντας στην ισορροπημένη κατανομή του βάρους. Αυτό σημαίνει ότι το MINI Cooper SE έχει χαμηλό κέντρο βάρους και, σε συνδυασμό με την απόδοση της ανάρτησης και τα χαρακτηριστικά απόσβεσης που προσφέρει, ελίσσεται ιδιαίτερα ομαλά στο δρόμο.

 

Μειωμένο εξωτερικό αποτύπωμα και έκδηλη αυτοπεποίθηση.

Η MINI επαναπροσδιορίζει και εξελίσσει συνεχώς την επιτυχημένη φιλοσοφία του εμβληματικού 3θυρου μοντέλου της για περισσότερα από 60 χρόνια. Το κλασικό Mini, χάρη στους εξαιρετικά κοντούς προβόλους του, εντυπωσίασε με το ευέλικτο compact σχήμα του. Το κλασικό Mini έγινε θρύλος τη δεκαετία του 1960, όταν πέτυχε τρεις νίκες στη γενική κατάταξη στο Ράλι Μόντε Κάρλο έχοντας απέναντί του πολύ ισχυρότερους αντιπάλους. Και όπως ακριβώς τα κλασικά μοντέλα Mini κινούνταν με ασφάλεια και ταχύτητα στους χιονισμένους δρόμους πριν από 60 χρόνια, έτσι και το τωρινό MINI Cooper SE ταξιδεύει σήμερα απροβλημάτιστα στο χιόνι και τον πάγο.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group περιλαμβάνει πάνω από 30 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το 2022, το BMW Group πούλησε πάνω από 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα και περισσότερες από 202.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Τα κέρδη προ φόρων κατά το οικονομικό έτος 2022 ανήλθαν σε 23,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα ύψους 142,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, το BMW Group απασχολούσε 149.475 εργαζόμενους.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογική και υπεύθυνη δράση. Η εταιρεία καθόρισε από νωρίς την πορεία της για το μέλλον και θέτει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα των πόρων στο επίκεντρο της στρατηγικής της κατεύθυνσης - από την αλυσίδα εφοδιασμού, μέχρι την παραγωγή, και το τέλος της φάσης χρήσης, για όλα τα προϊόντα της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

MINI Cooper SE (electricity consumption combined: 14.7 - 14.1 kWh/100 km according to WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση