Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Articles · Αθλητισμός.

Δελτίο τύπου
 
Press Kit
 
Ομιλία
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Η ΜΙΝΙ ‘τρέχει’ για καλό σκοπό ενάντια στον καρκίνο του μαστού στηρίζοντας τη διοργάνωση Greece Race for the Cure® ως Υπερήφανος Χορηγός Δρομέων.

14.09.2022Δελτίο τύπου

Top

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου θα καθοδηγήσει την ομάδα MINI DRIVERS OF CHANGE.

F56
·
MINI
·
MINI Electric
·
More Sports

Η BMW M Hybrid V8 εισέρχεται στην επόμενη φάση δοκιμών στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο.

05.09.2022Δελτίο τύπου

Από τότε που παρουσιάστηκε η BMW M Hybrid V8, στις 25 Ιουλίου στο Varano de‘ Melegari, έχει γράψει σημαντικά χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια μιας σειράς δοκιμών σε Ευρωπαϊκές πίστες. Οι μηχανικοί της BMW M Motorsport έχουν συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα και έχουν επιλύσει τυχόν προβλήματα νεότητας. Το αποτέλεσμα είναι μια καλή βάση για την περαιτέρω εντατικοποίηση της προετοιμασίας του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, ενόψει της έναρξης της σεζόν IMSA.

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
LMDh

Το BMW Group καλωσορίζει αγωνιζόμενους και επισκέπτες στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2022 στο Μόναχο.

16.08.2022Δελτίο τύπου

+++ Το Αρχηγείο και το Μουσείο της BMW, δύο κτίρια που αποτελούν αρχιτεκτονικά σύμβολα, φωταγωγούνται στο πλαίσιο της τελετής έναρξης. +++ 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης για το BMW Group. +++ Το στούντιο καινοτομίας του BMW Group δημιουργεί τα μετάλλια. +++ Στόλος αποτελούμενος κατά 100% από ηλεκτρικά οχήματα για τη μεταφορά επισκεπτών. +++

More Sports

Η Τεχνολογία Συναρμολόγησης του Εργοστασίου του BMW Group στο Dingolfing απέσπασε το βραβείο λιτής παραγωγής “Automotive Lean Production Award”.

12.08.2022Δελτίο τύπου

+++ Η Τεχνολογία Συναρμολόγησης του Εργοστασίου του Dingolfing είναι ο νικητής στον έγκυρο διαγωνισμό της βιομηχανίας, στην κατηγορία “OEM”. +++ Η επιτροπή εκθειάζει την έξυπνη ψηφιοποίηση με ταχεία εφαρμογή. +++ Συνεπής υλοποίηση της αποστολής του BMW iFACTORY. +++

Εταιρικά βραβεία
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Παραγωγή, ανακύκλωση

Το BMW Group φέρνει τα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης (e-drives) στην Αυστρία: Επέκταση παραγωγής και εξέλιξη στο εργοστάσιο κινητήρων στο Steyr.

20.06.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Παραγωγή των ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης (e-drives) επόμενης γενιάς στο εργοστάσιο του BMW Group στο Steyr από το 2025. +++ Ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 600.000 μονάδων. +++ Επένδυση περίπου ενός δις ευρώ μέχρι το 2030. +++ BMW iFACTORY και στο Steyr: ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης από ένα ανθρακικά ουδέτερο εργοστάσιο. +++

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
·
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του BMW Group
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εταιρικές εκδηλώσεις

Το BMW Group Hellas υποστηρικτής της Καρολίνας Πελενδρίτου - τρεις φορές Χρυσή Παραoλυμπιονίκης στην κολύμβηση.

02.06.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Andreas Sieben: «Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στο πλευρό της Καρολίνας που αποτελεί πηγή έμπνευσης και ψυχικής δύναμης για όλους μας». +++

Εταιρικά
·
More Sports
·
Κοινωνία
·
Αειφορία
·
BMW Ambassadors

Τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για το υπερσύγχρονο εργοστάσιο στο Debrecen.

01.06.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Η μαζική παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής Neue Klasse θα ξεκινήσει το 2025. +++ Εργοστάσιο αυτοκινήτων απαλλαγμένο από εκπομπές CO2 – παγκόσμια πρωτιά. +++ Nedeljković, Μέλος Δ.Σ. για την Παραγωγή: «Το θεμελιώδες συστατικό για την ικανότητα παραγωγής θα υποστηρίξει μακροπρόθεσμα την αύξηση του όγκου». +++

Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Αειφορία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Electrification

50 χρόνια BMW M: Επετειακά χρώματα για την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring.

09.05.2022Δελτίο τύπου

Για την BMW M Motorsport, ο φετινός 24ωρος αγώνας του Nürburgring (GER) σηματοδοτείται από την 50ή επέτειο της BMW M. Πολλές δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί και το επετειακό θέμα ‘50 years of BMW M’ θα είναι κυρίαρχο στοιχείο στην πίστα. Η ομάδα της BMW M Motorsport, Schubert Motorsport, θα αγωνιστεί με μία BMW M4 GT3 ντυμένη με ειδικά επετειακά χρώματα.

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
24h Races

Έναρξη λειτουργιών στην επέκταση του εργοστασίου της BBA στο Dadong.

14.04.2022Δελτίο τύπου

Top

+++ Η τοπική παραγωγή της BMW X5 ξεκινά στην Κίνα. +++ Αύξηση ευελιξίας και ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιοποίηση. +++ Nedeljković: «Οι κινεζικές εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το BMW Group». +++

G18
·
Τεχνολογία
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
·
Long Wheelbase
·
X5
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Industry 4.0

Αμιγώς ηλεκτρικό που υπόσχεται άφθονη διασκεδαστική οδήγηση: το νέο 3-θυρο MINI στο χιόνι και τον πάγο.

23.03.2022Δελτίο τύπου

Top

Η πέμπτη γενιά του μοντέλου ξεκινά επίσης με το 3-θυρο MINI. Η νέα έκδοση του αρχέτυπου μοντέλου υποβάλλεται σε δοκιμές δυναμικής οδήγησης στα χειμερινά ορεινά τοπία της Λαπωνίας.

F56
·
MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 door

Το BMW Group εμπνέει ταλέντα για βιώσιμη κινητικότητα.

23.12.2021Δελτίο τύπου

Το BMW Group θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους εργοδότες της εποχής μας στο διαβιομηχανικό ανταγωνισμό. +++ Αναδείχτηκε ο “Πιο Ελκυστικός Εργοδότης Παγκοσμίως” (σε επίπεδο αυτοκινητοβιομηχανίας) και Νο.1 στο Βαρόμετρο Νεαρών Επαγγελματιών της Γερμανίας.

Εταιρικά
·
Κοινωνία
·
Ανθρώπινοι πόροι

Επιστροφή στο σπίτι: Ο πρεσβευτής του BMW Group Alessandro Zanardi συνεχίζει την αποθεραπεία του κατ’οίκον.

21.12.2021Δελτίο τύπου

Έχει περάσει περίπου ενάμισης χρόνος από τότε που ο Alessandro Zanardi τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με το χειρήλατο ποδήλατό του τον Ιούνιο του 2020 στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια της μακράς διαδικασίας αποκατάστασης, ο πρεσβευτής του BMW Group επιδεικνύει το γνώριμο μαχητικό πνεύμα του. Πρόσφατα, ο 55-χρονος έφυγε από το νοσοκομείο και συνεχίζει την αποθεραπεία του, εν μέρει, στο σπίτι. Η σύζυγός του, Daniela Zanardi, μιλά για την μέχρι τώρα πορεία.

More Sports
·
Alessandro Zanardi
·
BMW M Motorsport
·
BMW Ambassadors

Διάδοχος ενός αποδεδειγμένου νικητή: Η νέα BMW M4 GT4 έρχεται το 2023 – Οι πρώτες δοκιμές την περασμένη εβδομάδα στην Αλμερία.

10.12.2021Δελτίο τύπου

Πάνω από ένα χρόνο πριν παραδοθεί στις ομάδες της BMW M Motorsport, η νέα BMW M4 GT4 ολοκλήρωσε τις πρώτες της δοκιμές την περασμένη εβδομάδα στην Αλμερία (Ισπανία). Η εξέλιξη του αυτοκινήτου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Στόχος είναι η συνέχιση του συναρπαστικού success story της προκατόχου της.

Αυτοκίνητα M
·
BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing

Το BMW Group στο Σαλόνι Αυτοκινήτου IAA MOBILITY 2021: Ανοιχτές συζητήσεις για τη βιώσιμη κινητικότητα του μέλλοντος – με φυσική παρουσία στο Μόναχο και ψηφιακά σε όλο τον κόσμο.

20.07.2021Δελτίο τύπου

Top
Archiv

+++ Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου IAA πραγματοποιείται στην έδρα του BMW Group για πρώτη φορά. +++ Καινοτομίες και νέες τεχνολογίες για τη μελλοντική κινητικότητα. +++ Έμφαση σε κυκλική οικονομία, βιωσιμότητα και αστική κινητικότητα. +++

i20
·
G26
·
Παρουσιάσεις
·
BMW iX
·
BMW i
·
Europe
·
Munich
·
BMW i4
·
Μοτοσικλετιστικός αθλητισμός

Πρεμιέρα στην ‘Eau Rouge’: η BMW M4 GT3 παρίσταται στις Επίσημες Δοκιμές πριν τον αγώνα 24 Ωρών του Spa-Francorchamps.

22.06.2021Δελτίο τύπου

Archiv

Η νέα ναυαρχίδα του προγράμματος της BMW M Motorsport είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στη διάσημη ‘Eau Rouge’. Στο πλαίσιο των εργασιών εξέλιξης, η BMW M4 GT3 θα παραστεί στις επίσημες δοκιμές πριν τον 24ωρο αγώνα του Spa-Francorchamps. Οι επίσημες δοκιμές πραγματοποιούνται στο σιρκουί των Αρδεννών στις 22 και 23 Ιουνίου. Μερικές ημέρες αργότερα, η νέα BMW M4 GT3 θα ολοκληρώσει την πρώτη της δοκιμασία στην πίστα του Nürburgring-Nordschleife.

Automotive
·
BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races
·
Customer Racing

Το BMW Group Hellas στηρίζει την αθλήτρια στίβου Ραφαέλα Σπανουδάκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 στο Τόκιο.

10.05.2021Δελτίο τύπου

Top
Archiv

Andreas Sieben: «Η ισχυρή νοοτροπία ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών στην επιδίωξη των ονείρων τους συνάδει με τις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία του BMW Group Hellas».

BMW M Award στο MotoGP™: Η νέα BMW M5 CS είναι το εντυπωσιακό έπαθλο για τον φετινό νικητή.

20.04.2021Δελτίο τύπου

Archiv

Ο διαγωνισμός BMW M Award αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του MotoGP™. Το 2021, το βραβείο θα δοθεί στον ταχύτερο qualifier για 19η φορά. Ο νικητής του 2021 για μία ακόμα φορά θα ανταμειφθεί με ένα συναρπαστικό δώρο, μία νέα BMW M5 CS (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 11,3 – 11,1 l/100 km σύμφωνα με το NEDC, 11,3 – 10,9 l/100 km σύμφωνα με το WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 258 – 253 g/km σύμφωνα με το NEDC, 257 – 248 g/km σύμφωνα με το WLTP)*.

F90
·
Αυτοκίνητα M
·
M5
·
Μοτοσικλετιστικός αθλητισμός
My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Related Videos.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση