Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Промяна в ръководството на търговски регион BMW Централна и Югоизточна Европа.

Г-н Кристоф фон Чиршниц е новият Президент на търговски регион BMW Централна и Югоизточна Европа, Др. Андреа Кастроново поема нови предизвикателства в централата на BMW Group в Мюнхен.

Хора
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

От 1 ноември 2014, Г-н Кристоф фон Чиршниц е новият Президент на регион Централна и Югоизточна Европа на BMW (12 държави). До момента регионът е под ръководството на Др. Андреа Кастроново, кой след пет години в Залцбург се връща в Мюнхен, за да поеме управлението на глобалния отдел Международни корпоративни, директни и специални продажби.

Г-н Кристоф фон Чиршниц е завършил Бизнес администрация в Университета в Мюнстер, Германия с фокус Финанси, Маркетинг и Организация. Работи в BMW Group от 1992 г. Има управленски опит на редица позиции, сред които Мениджър Корпоративно планиране, сливания и придобивания; Маркетинг мениджър BMW Motorrad и Директор Продажби и Маркетинг на търговския регион на BMW, който обхваща Азия, Тихоокеански регион, Африка и Източна Европа. От 2008 г. г-н фон Чиршниц заема поста Вице-президент Флийт, корпоративни и директни продажби в BMW Германия. 

Др. Андреа Кастроново изпълнява длъжността Президент на BMW Group Централна и Югоизточна Европа от 2010 г. и има значителен принос за успешното развитие на марките BMW и MINI в региона, както и за успешното разширяване на региона от 7 до 12 държави.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T: +359 2 80 60 733 , F: +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail: Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

--

BMW Group

С трите си марки BMW, MINI и Rolls-Royce BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети в света със своите марки. Като световна компания BMW Group управлява 29 предприятия за производство и сглобяване в 14 държави и има мрежа за продажби в над 140 държави. 

През 2013 г. BMW Group е реализирала 1.963 млн. автомобила и над 115 215 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за 2013 г. е 7.91 млрд. евро при приходи от 76,06 млрд. евро. Към 31 декември 2013 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 110 351 служители. 

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

www.bmw.bg; www.mini.bg

Facebook: http://www.facebook.com/BMWBulgaria;

www.facebook.com/MINI.Bulgaria

You Тube: http://www.youtube.com/BMWBulgaria; http://www.youtube.com/MINIBulgaria

Twitter: http://twitter.com/BMWBulgaria

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.